Dae Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 lacuna coil-failling gibi sakin, akustik anlam yüklü paramparça eden şarkı var mı başka önerebileceğiniz?? kadın vokal tercihen daha iyi (ayrı bi güzellik katıyor şarkılara...)[hline]Fazıl Say: "Orhan Gencebay dinleyen enteller kendi cehaletlerini göstermektedir." Orhan Gencebay: "Bizim gönül dostlarımız onu yuvarlar..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 foo fighters-walking after you, tapıyorum bu parçaya[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bide smashing pumpkins den var bi sürü de onlar çok sakin denemez ama yinede geceleri çok güzel gelen parçaları var perfect gibin bide tonight tonight var o da ayrı bi güzel[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 dream theater-one last time kadın değil tabi ama olsun :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Kadın vokal akustik ve anlam yüklü Blackmore's Night - Wish you were here[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 blackmore's night'ın 3 albümünü baştan sona çevir çevir dinle.. candice night apla rulzdur.. o kadar.. tarja'nın da sesi güzel de pek akustik şarkısı yok nightwishin..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ninni[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Predator-, 18 June 2003 01:26 tarihinde demiş ki: ninni[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk ahhahaa en iyisi gidip annemi falan çağırayım bari :) ayrıca blackmore u hiç duymamıştım saolun valla iyi oldu gece gece.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 24 saat dinlenesi kadın: şebnem ferah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: LvL_Sabo, 18 June 2003 01:53 tarihinde demiş ki: 24 saat dinlenesi kadın: şebnem ferah :) yeni albumü hariç dinlenebilir saatler boyu... mademki tam aradığım gibi gecemi güzelleştirecek parça bulamdım şimdilik başladım herzamn yaptığım gibi anathema dinlemeye... tavsiye ederim (kaçıncı tavsiyedir bilmiyorum artık :) ) [Bu mesaj dae__ tarafından 18 June 2003 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 failling mi falling mi ? johnny hollow - skeleton song[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: arcane, 18 June 2003 01:59 tarihinde demiş ki: failling mi falling mi ? johnny hollow - skeleton song[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! falling yanlış yazmışım elim kaymış falan ayrıca oha!! tam playlistimde sıradaki şarkı skeleton song du hatta şu an rasputin çalıyor....[hline]Fazıl Say: "Orhan Gencebay dinleyen enteller kendi cehaletlerini göstermektedir." Orhan Gencebay: "Bizim gönül dostlarımız onu yuvarlar..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bende buradan aldığım gaz ile johnny hollow playlist yaptım onu dinliyorum aha pencere de açık atlasam mı acaba..[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 walla sen atlarsan bende atlarim (acaba ben atlarsam arkamdan kim atlar?)[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ilk atlayıştan sağlam kurtulursam ikincisi senin arkandan olur :)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 apocalyptica her zaman yanni daima bunlar yeter :) [hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın.. [Bu mesaj Gawain tarafından 18 June 2003 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Empyrium un bütün slowları...[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 elend-nocturne çok güzel ve dinledirici bir şarkı...[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 iki tane grup tavsiyem olucek yannız sanırım ikiside enstrumental ama dinne dinne yine dinne öyle dinlenesi gruplardır. Winds - Reflections of i Rachel's - Ne bulursan dinle.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Donnie Darko Soundtrack - Mad World Orjinalini dinlemedim Tears For Fear ın şarkısı soundtrackteki cover çok süper ama. [Şimdi dinledim orjinalini. Beğenmedim :)][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal [Bu mesaj Adiemus tarafından 18 June 2003 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Empyrium dinle atla.yada theatre of tragedy - A distance there is After forever - intrinsic yada beyond me darzamat - the dream bunlari arka arkaa dinle direk atlarsın zaten[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Allah allah hemen yazılması gereken iki isim vardı kimse yazmamış: Loreena mcKennitt ve Emma Shaplin[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tearstained Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ashes you leave_momentary eclipse of hope theatre of tragedy_and when he falleth the gathering_on most surfaces lacuna coil comalies albümüde güzel oluyo gece [Bu mesaj tearstained tarafından 18 June 2003 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Almora-Candle In The Night tavsiye ederim geceyarısı[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Nightwish-Sleepnig Sun " - Forever Yours kjadın vokal hemide[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar