vimpir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Arkadaslar deli olucam normalde hic elim terlemez ama elime mouse aldimmi terleme gibi bisi oluyor rahatsiz oluyorum surekli elimde kagit havlu temizlik yapiyorum acaba mouse demi hipnelik var[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bana da oluyor ama hava sıcakken oluyor :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 off cok sinir bozucu ufak 1 fan koyucam elimin hizasinda[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 pudrala elini avcunu mouseu terlemez ama kirlenir ortalık.. her seferinde pudralıcaksın[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 nerden bilion fistan :)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kol kasların zayıflamış senin...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 mini vantilatörlü mouse vardı ondan araştır[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Evet içinde ufak bir fanı olan mause vardı bi ara eyer bu senı cok rahatsız ediyorsa böyle birşey al rahatlarsın :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 pcnet birgün şu şeffaf a4 mouselar vardı ya toplu :) hah ismini de hatırladım fancy mouse, onları delip içlerine ufak vga fanı yerleştirip resim resim koymuşlardı yıllar önce :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 havalar ısındı normaldir, hele bide istanbulsa nemmmmmmmmmmmmmmmm oarnı çok yüksek[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yaz geldi diyedir[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 temizlik olayı hafif açılmış bişey yazcam ya bazı hayvanlar kolalı pizzalı yemekli elleriyle mouse ve klavyeme dokunuyo kıl oluyorum, (misafir) kafalarını kırmam gerekir ama tel hattna yakın olsun diye salona aldım bilg, herkesin gözü önünde olmaz, gitmelerini bekleyip ıslak mendille filan temizliyorum. bir kez daha kınıyorum onları burdan.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben turkum hemen buldum cozum :-P birazda olsa serinletiyor ne oldugunu anliyamadinizsa soliyim, cay tepsisi :D[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: vimpir, 18 Haziran 2005 19:36 tarihinde demiş ki: nerden bilion fistan :) big laurusse cilt 8 sayfa 357 terleyen eller pudralanır.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Şimdi tepsi seni serinlettimi ?[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 masa ve mouse elimi terletiyor tepsi baya serin :)[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: forgiver, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki: temizlik olayı hafif açılmış bişey yazcam ya bazı hayvanlar kolalı pizzalı yemekli elleriyle mouse ve klavyeme dokunuyo kıl oluyorum, (misafir) kafalarını kırmam gerekir ama tel hattna yakın olsun diye salona aldım bilg, herkesin gözü önünde olmaz, gitmelerini bekleyip ıslak mendille filan temizliyorum. bir kez daha kınıyorum onları burdan. onun yerine bilgisayarın yanında bir sürü kolonyalı mendil bulundur, millet tam klavyeyi elleyecekken gözlerine baka baka kendi ellerini temizle. Utanmayıp yine avuçlarlarsa bilmem ama. :)[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yaw başında beklemek olmuyor, en sonunda toptan temizliyorum ama acil durumlarda müdahale ediyorum(pozisyon müsaitse, kaptığım gibi lavaboya götürüyorum(genelde hafif siklet olanları).[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 mesela benim masaya ne is yerinde ne evde asla kimse dokunamaz hele monitore parmak degdirmek benim icin cinayet sebebidir kil oluyorum[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar