Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse/Eller

vimpir

Öne çıkan mesajlar

pcnet birgün şu şeffaf a4 mouselar vardı ya toplu :) hah ismini de hatırladım fancy mouse, onları delip içlerine ufak vga fanı yerleştirip resim resim koymuşlardı yıllar önce :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

temizlik olayı hafif açılmış
bişey yazcam
ya bazı hayvanlar kolalı pizzalı yemekli elleriyle mouse ve klavyeme dokunuyo kıl oluyorum, (misafir)
kafalarını kırmam gerekir ama tel hattna yakın olsun diye salona aldım bilg, herkesin gözü önünde olmaz, gitmelerini bekleyip ıslak mendille filan temizliyorum.
bir kez daha kınıyorum onları burdan.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
temizlik olayı hafif açılmış
bişey yazcam
ya bazı hayvanlar kolalı pizzalı yemekli elleriyle mouse ve klavyeme dokunuyo kıl oluyorum, (misafir)
kafalarını kırmam gerekir ama tel hattna yakın olsun diye salona aldım bilg, herkesin gözü önünde olmaz, gitmelerini bekleyip ıslak mendille filan temizliyorum.
bir kez daha kınıyorum onları burdan.

onun yerine bilgisayarın yanında bir sürü kolonyalı mendil bulundur, millet tam klavyeyi elleyecekken gözlerine baka baka kendi ellerini temizle.
Utanmayıp yine avuçlarlarsa bilmem ama. :)[signature][hline]May the Force be...
With me.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...