Impressive Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 iki haft once mp3 adli klasorumdeki mp3lerimin silindigini farkettim ve icinde '' sen bir virus yada onun gibi birsey yemişşsin format atsanda gecmez yetişemedim mp3lerin muhtemelen cop kutusundadir '' isimli dosya vardi bu olaydan iki hafta once bir arkadasimin yanina gittim , tek bir net oldugu icin ikisininin arasinda ağ kurduk fakat ben onun harddiskinden bir sey cekemiyorum ve cekebilmek icin benim '' mp3 '' adli dosyam ve onun mp3 lerinin oldugu dosyayi acip ( bu klasoru paylaşima izin ver ) secenegini acip muzikleri oyle cekmiştim . şimdi benim bilgisayarima giren herkimse nasil girmişse sadece mp3 dosyasini ellemiş acaba diyorum ikimizin bilgisayari ağda iken paylaş dedigim icinmi girebildi yoksa başka bir yontemmi var P.S: warez tarzi coklu paylaşim araclarini kullanmiyorum herhangi bir siteye girmiyorum korumalar firewall v.s acik [signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir. Msn : [email protected] [Bu mesaj Impressive tarafından 18 Haziran 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 noktalama işaretleri kullanarak sakince tekrar yazmanı rica edebilir miyim?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 editledim[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir. Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ha bu arada herkeZ değil o herke(S).. hadi gayret bi daha dene şansını[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben oyle birsey goremedim nerden esti acaba ?[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir. Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 eğer belli klasörleri paylaşıma açarsan ve farklı networklere girersen başkaları o klasörlerine girebilir ben kampüste milletin dosyalarına bakıyodum çoğu kişi bu durumdan habersiz ancak söylediğine göre bide adam klasörüünün içine text dosyası bırakmış eğer klasörlerine müdehaleye izin vermessen böyle bişey olmaması lazımdı[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 text dosyasi degil normal dosya olusturmus ismini oyle vermiş[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir. Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 farketmez eğer yanlış hatırlamıyosam onu da yapamaması lazım müdahaleye izin vermessen (dosyaları paylaşıma açma menusunun orda bi seçenektir buda)[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 tmm zaten mp3 ler onemli degilde baska dosyaya mudahale edebilirlermi ne bileyim mesela belgelerim deki bir dosyaya ?[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir. Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 windows update'leri yap. gecebiliyosan xp'ye gec. paylasimi kapat.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Trojan yemişsen herşeye müdahale eder. İstediğini yapar. Router arkasında değilseniz, mutlaka firewall kullanın.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 zaten koruma amacli bir iki program kullaniyorum hep update ediyorum trojan yedigimi sanmam bence her yere mudahele edebilseydi daha onemli seyler vardi baska klasorlerde cc no web account şifrelerimin oldugu dosyalar falan onlarada mudahele edebilirdi[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir. Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cevap trojan muhtemelen[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 98 mi kullaniyosun? eskiden internete baglanip, diger bilgisayarlari yerel ag icinde gosterip bilgisayarlara giriyolardi (netbios acigi). muhtemelen oyle bi yolla girmislerdir. norton varsa zaten trojan'i temizlerdi... trojan'i bi koruma programiyla degilde, port scanner'la bulmayi dene. tarama sonucunda acik olan, olagandisi bi port varsa, o zaman onlemini alirsin...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 norton orjinal değilde bir kaç update'den sonra sapıtabiliyor. kimi zaman çalışır durumda göründüğü halde hiç bir şey tespit edemediği oluyor. pek güvenmemek lazım o yüzden. riglious'un dediği gibi port taramakta fayda var. hmm aslında netstat -a da aynı işi görebilir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar