eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 güneşte o ya ben çektim parmaklarımın arasına alıp[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 len zibidi koy fotoları bak minibüste dediğim gibi toplanıp basarız ziverbeyi :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Abi senin dediğin farklı denizin dediği farklı, biz o fotoları çekerken Deniz yoktu, gitmişti. O fotolar Yiğit'in kamerasında..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bende onlar, ayrı topic düşünüyorum onlar için de, biraz daha sonra, kastılar açıkçası, zaten mercekte yağ olduğu için yuvarlak yerler bulanık biraz...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 nooluyo lan burda. dağılın! :-p :D
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 olm mayhem gelmemişti oraya be :P[signature][hline]chuck!
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mandoo'ya laf atıyor =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 uff zokalandım :B[signature][hline]chuck!
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hoop..bana silah çeken olmasa ben çekmezdim...gerçi eleman geyik olsun diye silahı çıkartıp bir iki mermi atıp bıçak çekti ama olsun...iyi adam vurdum o el naıhahahaah :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ...
Öne çıkan mesajlar