Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pizza hut buluşma resimleri(photobucket versionu daha hızlı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e abi yalanmı hayatın bal...adamı görüyosun faraşlıyosun bi iki mermi artık duvardanmı sekiyorsa kafadan alıyosun elemanı...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mesaj tarihi:
Olaylar zaten biz ayrıldıktan sonra başlamış :([signature][hline]Face your fears live your dreams

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!
Mesaj tarihi:
abi ben bu resimlerden sonra Mandoo isminin altına 'paticik sapuğu' yazılmasını talep ediyorum...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bende obur pati isterim[signature][hline]Msn adresim
karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.

Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
Yok benim dedem pipili kızdı.

[Bu mesaj fastreload tarafından 17 Haziran 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
resimler süper olmuş ellerine saglık

walla ben birekaç gün boyunca tekrar katı yiyecek, birkaç ay boyunca pizza ve yaklaşık bir yıl boyunca da pizza hut görmek istemiyorum. Vişne suyuna talimim yine...

spirit nerde ya...

edit: ulan bermudaya gitceginizi bilseydik gelmez miydik ya, ayıp ettiniz walla[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 17 Haziran 2005 12:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi hakkaten spirit nerde abi :D adam bir sakatlık felan geçirmiş olmasın :-)[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
eheueh ya birde fotolar manyak olmuş simitçi bile çıkmış[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
birde fotolar için saol spidee:P[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
ya o pizza kenarları bitek benim mi iştahımı kabarttı? süper ögrünüy oabi[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!

Mesaj tarihi:
Senin iştahını kabartmış olabilir ama dün oraya gitmiş olan herkesin midesi bulandırıyo ondan emin ol. :D[signature][hline]Face your fears live your dreams

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!
Mesaj tarihi:
spidee naaptın sen

ah keşke biraz pazzaları da çekseydik ama kimse çekmezdi ki herkes yemek derdinder[signature][hline]Msn adresim
karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.

Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
Yok benim dedem pipili kızdı.
Mesaj tarihi:
aha bunela

yoklan size video falan çaldım hepsini.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 17 Haziran 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Video Video![signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
abi bişi eklemeden edemicem....garsonlar pizza hutta saymışlar bizi tam 31 kişiymişiz....

ama asıl bomba benim garbage ı garbaj diye okumam oldu mauheuheauea süperim ya :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
zauh mülteci lideri gibi ne lan o kemik Zauh Eline almış Grew Şeyini greve gider gibin zuahuahazuh güzel resimler :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Mesaj tarihi:
ahaha hiç farkında değilmişim kameraya bakmadan dalmışım içeri:D[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
  • Yeni Oluştur...