Toledor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Hastasıyım bu Kemi nin. Bi fan klüp falan mı kursak[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 adam buluşmaya yaptığı gocard la geldi onu çekmediniz gittiniz tabelayı çektiniz. olacak iş mi ... yerse=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kemikıl fan clup hmm[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Zopik, 17 Haziran 2005 01:23 tarihinde demiş ki: adam buluşmaya yaptığı gocard la geldi onu çekmediniz gittiniz tabelayı çektiniz. olacak iş mi ... yerse=) [signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. [Bu mesaj fastreload tarafından 17 Haziran 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 öeh sen ordaydın lan. yemez tabi. bozmasana hem .. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 valla cok imrendim bidahakğine %100 gelom :)[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hmm zopik bozmadım[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 zopik acaip yazdı eheh "merhaba ben zopik" "??ha...haaaaa..a meraba"[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Mortis, 17 Haziran 2005 01:17 tarihinde demiş ki: ana bi dakka bi resimde Cancan, Bedo ve Alphanı gördüm LAN NE İŞİNİZ VAR ORDA! ahahah haahahh Bedo : Blackdagger, Alphan : Aron_Caldwell lol.. Ya uyuyodum kaldırdılar beni pizza hut a gidelim die gitmicem dedim. 1 saat sonra bi daha aradılar Paticik toplantısı varmış die yatalı 4 saat olmuş gelmicem dedim gene kapattım telefonu koydum başımı yastığa uyu uyuyabilirsen sonra.. Çıktım geldim. Yeni uyanmış bi adamın en son gitmesi gereken yer pizza hut arkadaşlar midem burkuldu soğan ve yağ kokusundan yoksa dahil olurdum Pizza Hut ı sömürme organizasyonunuza.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Mortis, 17 Haziran 2005 01:17 tarihinde demiş ki: ana bi dakka bi resimde Cancan, Bedo ve Alphanı gördüm LAN NE İŞİNİZ VAR ORDA! ahahah evet abi bende şaşırdım[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Einherjer, 17 Haziran 2005 01:32 tarihinde demiş ki: said: Mortis, 17 Haziran 2005 01:17 tarihinde demiş ki: ana bi dakka bi resimde Cancan, Bedo ve Alphanı gördüm LAN NE İŞİNİZ VAR ORDA! ahahah haahahh Bedo : Blackdagger, Alphan : Aron_Caldwell lol.. Ya uyuyodum kaldırdılar beni pizza hut a gidelim die gitmicem dedim. 1 saat sonra bi daha aradılar Paticik toplantısı varmış die yatalı 4 saat olmuş gelmicem dedim gene kapattım telefonu koydum başımı yastığa uyu uyuyabilirsen sonra.. Çıktım geldim. Yeni uyanmış bi adamın en son gitmesi gereken yer pizza hut arkadaşlar midem burkuldu soğan ve yağ kokusundan yoksa dahil olurdum Pizza Hut ı sömürme organizasyonunuza. yalan[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ehühe bizde bi +18 dilediğin kadar iç olayı yapalım :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Lem bidahakine kesin gelecem.. Ne zaman yapıoz bi dahaki enkinligi :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet ya bidahaki taksimde fln olsun goztepe fln cok uzak oldu gelmedim merkez bi yer yapalım...[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Yapalım.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bende 9 dilim yedim. çok güzeldi , çok güzel arkadaşlarım oldu tekrar saolun[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: hellspe, 17 Haziran 2005 01:35 tarihinde demiş ki: evet ya bidahaki taksimde fln olsun goztepe fln cok uzak oldu gelmedim merkez bi yer yapalım... uzak değil o kadar da be. taksimden tek vasıta işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ee sen yoksun resimlerde.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi durun yaw bi herkes hazmetsin şunu ölcez kalcaz...[signature][hline]The circle is now complete... Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Head, 17 Haziran 2005 01:38 tarihinde demiş ki: bende 9 dilim yedim. çok güzeldi , çok güzel arkadaşlarım oldu tekrar saolun hahahaha...[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 lol.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 acıktım ben. keşke daha fazla yeseydim : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yya peki tek bi kız bile olmazmı yea heuehe[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Head, 17 Haziran 2005 01:38 tarihinde demiş ki: bende 9 dilim yedim. çok güzeldi , çok güzel arkadaşlarım oldu tekrar saolun yalan[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Sturm, 17 Haziran 2005 01:46 tarihinde demiş ki:Not: Zopik'in yanında geldiği için yengemiz, yoksa Zopik yengemize asılmıyor :) eheheheh edit : ne asılıcam ya. onlar bana asılsın :D :-p [Bu mesaj Zopik tarafından 17 Haziran 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar