Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hot TV - Cenk&Erdem Bey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler ben böle işin içine zokanzi.Cem uzan her biyere bok attı. En sonunda Hot Tv i de satın aldı.Elimizde eglencelik Cenk&Erdem wardı o da gitti. Bu adamların gosterisi ne zaman bilen war mı? Şu fanta Fantezi festivali haricinde.
Saolun varolun , Turkiye sizin gibi gençlerle yücelecek......
Mesaj tarihi:
hzuahuzha Cenk Erdemle nereye yükseliyo türkiye :D iyi adamlar severim de onla yükselse yükselse....[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Mesaj tarihi:
Bu adamların Fanta Fantazi ve Sevişgen Festivalindeki gosterimi 16-18 dk. olajak bunun harijinde yaptıkları şovlar wadı.Gecen sene mesela Kadıkoy halk egitim deydi.
Bu sene yoq mu Ba![hline]
Mesaj tarihi:
adamların kitabı çıktı. müebbet muhabbet ismi. radyo programlarındaki dialoglar var içinde.
görsel veya işitsel şahane oluolar ama yazılı sarmadı açıkçası..
* yazıyı da görüoruz, kitap da görsel sayılır mı die düşünür * [hline] I'm a loner,
I'm a loser,
I'm a winner,
In my mind.

I'm a bad one,
I'm a good one,
I'm a sick one,
With a smile.

[Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 21 June 2003 02:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi yani bilmemki bu adamların nesini seviosunuz.Yani yaptıkları espirilerde de hayır yokki.=)[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki:
ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından...
Mesaj tarihi:
Abi siz cenk le erdem kadar çalışkan akıllı olun helal olsun ya adam lar ODTÜ üni. mezunu bi kere !!![hline] Don't play tennis , With My Penis
Ne faşizm , ne komunizm
Önemli olan Erotizm

[Bu mesaj bravecik tarafından 21 June 2003 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
bravecik, 21 June 2003 12:42 tarihinde demiş ki:
Abi siz cenk le erdem kadar çalışkan akıllı olun helal olsun ya adam lar ODTÜ üni. mezunu bi kere !!![hline] Don't play tennis , With My Penis
Ne faşizm , ne komunizm
Önemli olan Erotizm

[Bu mesaj bravecik tarafından 21 June 2003 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]

Hala aralarında bir mantık kurmaya çalışıorum ama sanırım yapamayacam.Yapabilen varsa soleyebilirmi.[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki:
ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından...
Mesaj tarihi:
"Marjinaliz biz hohooyy" tiplerin dinnediği bişidi, iyi oldu böyle olması. Yani sırf öyle tipler yüzünden bu kadar prim yaptılar ya o da başarı aslında.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
  • Yeni Oluştur...