berdush Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Beyler ben böle işin içine zokanzi.Cem uzan her biyere bok attı. En sonunda Hot Tv i de satın aldı.Elimizde eglencelik Cenk&Erdem wardı o da gitti. Bu adamların gosterisi ne zaman bilen war mı? Şu fanta Fantezi festivali haricinde. Saolun varolun , Turkiye sizin gibi gençlerle yücelecek...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 nerdeki gösterisi? 20 yerde gösteri yapıcaklar...(abartmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hzuahuzha Cenk Erdemle nereye yükseliyo türkiye :D iyi adamlar severim de onla yükselse yükselse....[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 türkiyeyi asıl yükseltecek olan biziz!!!!Cenk versus erdem sadece birer öncü(elçi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bu adamların Fanta Fantazi ve Sevişgen Festivalindeki gosterimi 16-18 dk. olajak bunun harijinde yaptıkları şovlar wadı.Gecen sene mesela Kadıkoy halk egitim deydi. Bu sene yoq mu Ba![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hot tv hakkaten iyiydi ya ses kalitesi kötüydü ama cenk erdem fln vardı alterno punk art vardı şimdi bi dream kaldı bide numb3r0n3 (lame)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Yenilendi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ehem.. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31404[hline] I'm a loner, I'm a loser, I'm a winner, In my mind. I'm a bad one, I'm a good one, I'm a sick one, With a smile. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 beğenmediğimiz her şeye "aptal", "salak" demesek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 adamların kitabı çıktı. müebbet muhabbet ismi. radyo programlarındaki dialoglar var içinde. görsel veya işitsel şahane oluolar ama yazılı sarmadı açıkçası.. * yazıyı da görüoruz, kitap da görsel sayılır mı die düşünür * [hline] I'm a loner, I'm a loser, I'm a winner, In my mind. I'm a bad one, I'm a good one, I'm a sick one, With a smile. icq: 67083813 [Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 21 June 2003 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 21 Haziran (yani bugün) Armadada saat 19 da başlayacak festival gibi şeyde onlarda var. Ama 10 fanta mı ne içmek gerekiyor :) Acele et[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Abi yani bilmemki bu adamların nesini seviosunuz.Yani yaptıkları espirilerde de hayır yokki.=)[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki: ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Abi siz cenk le erdem kadar çalışkan akıllı olun helal olsun ya adam lar ODTÜ üni. mezunu bi kere !!![hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm [Bu mesaj bravecik tarafından 21 June 2003 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 nereden mezun olduklarının konuyla ne alakası var ? sende cem uzan gibi ol o zaman o mantıkla lol.[hline]Bunun sahibini öldürene para vercem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 itü maden den mezun onlar bi kere :P[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: birinci_ben, 21 June 2003 02:42 tarihinde demiş ki: beğenmediğimiz her şeye "aptal", "salak" demesek.... +1[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: bravecik, 21 June 2003 12:42 tarihinde demiş ki: Abi siz cenk le erdem kadar çalışkan akıllı olun helal olsun ya adam lar ODTÜ üni. mezunu bi kere !!![hline] Don't play tennis , With My Penis Ne faşizm , ne komunizm Önemli olan Erotizm [Bu mesaj bravecik tarafından 21 June 2003 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Hala aralarında bir mantık kurmaya çalışıorum ama sanırım yapamayacam.Yapabilen varsa soleyebilirmi.[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki: ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 "Marjinaliz biz hohooyy" tiplerin dinnediği bişidi, iyi oldu böyle olması. Yani sırf öyle tipler yüzünden bu kadar prim yaptılar ya o da başarı aslında.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar