Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alliance v Horde ganking

Cagan

Öne çıkan mesajlar

Zaten olay mantalite farkında bitiyor. Genellemeler yanlıştır hede hödö ama Horde oyuncuları gayliencelara göre daha bi -nasıl desem- delikanlılar :-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

banada bu tip olaylarda çok çektirenler vardı.bende hıncımı neyi bulursam çıkarıyorum.geçen gün ashenvale a gidiyodum.barrens sınırında 5 kişilik 25-26 bi horde grubu gördüm.bekledim.hareket falan çektiler.sinirlendim gidiyo gibi yapıp ağacın arkasına geçtim.bunlar koşarak stonetalon a girdiler.girdikleri gibi contedted nedeniyle pvp açıldı.aralarına blasttwave attım,öldüler.güldüm ve ata binip gittim :D[signature][hline]Lorrotar-48 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 17 Haziran 2005 05:45 tarihinde demiş ki:
Dostum önce ego ne demek bi araştır istersen.

Quest yapmak yaratık kesmek Keşif yapmak Senin Maceracı Ego nu tatmin ediyor. Herkezde Orc keseyim en güçlü olayım Egosu gelişmemiş olabilir. Ayrıca PvP serverındayız Dalarsın yada Dalmazsın o senin seçimin Sadece dalanlara laf söliyemezsin.

Ayrıca herkez gibi bende Lowbieydim ama sanırım aştım o günleri ayrıca ben Oyunun kurallarını okumuş bunun bir PVP serverı olduğunun farkında olan bir Lowbieydim. Bizdede daldılar tam q i bitirirken yaratığı keserken. Ama öle Yüksek lvllar Sux Ego nuzu tatmin ediyorsunuz diye konuşmuyordum...

şimdi latince de "ben" anlamına gelen bu ego kelimesi psikanaliz kuramında kardeşleri id ile superegonun arasında yer alır
id hayvani yanımız ve içgüdülerimizi temsil ederken, süperego bu idi denetim altında tutan mekanizmadır yaygın psikanalitik kurama göre ego ise bu ikisinin arasındaki dengeyi kuran mekanizmadır.

ego üstünde onlarca düşünür, kuramcı sürekli yeni kelamlar ederler, lakin genel olarak bakmak gerekirse, ego bir bireyin kendini algılayışıdır, bir yansıtmadır, kişi dış dünyayı ve başkalarını algıladıktan sonra kendisinin farkına varır ve egoyu geliştirir.
ego, iletişim-ilişki ile ortaya çıkan bir olgudur.

lakin bütün bu kavramların kuramsal aşamada oldukları, bir üçgenin tanımlandığı gibi tanımlanamayacağı unutulmamalıdır.

şu bağlamda "low levelları genklemek egodur" kanımca çoğu açıdan eksik bir önerme
gerçek hayatta önümüze gelen zayıfı tekmeleyip üstüne tükürmediğimiz ki eğer böyle bir eğilim id imizde varsa; süperegonun marifetidir, denetler bizi.
lakin sanal alemde özellikle mmorpg dünyasında etik ve toplumsal kuralların geçerliliği sorgulanabilir düzleme geçtiği için id daha baskın bir hale gelebilir ve ego dengeyi idden tarafa tutup, level 15leri genkletebilir, tükürttürebilir bize

ama aynı şekilde quest yapan bir level 15e yardım etmek, el sallamak, hayatını kurtarmak da egonun bir aktivitesi olabilir
bunları unutmamak lazım

son olarak "bu oyunu ego tatmini için oynuyoruz" cümlesinin büyük bir totolojiden başka hiç bir şey olmadığını düşünüyorum çünkü ego zaten "ben"dir ego olmadan şu gördüğümüz algıladığımız varoluş olmazdı

[Bu mesaj neverhood2 tarafından 18 Haziran 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer ego kavramını bana anlatıyorsan yazının içinde benim bilmediğim herhangi birşey olmadığını belirtmek isterim. Senin yazın baştan sona Küçük levelları Kesmek ego dur a karşı. Çünkü sende biliyorsunki dünyadaki mutlu olmak için yaptığımız herşeyi Ben imiz Kendimiz için yapıyoruz. Oyunda bunların başında gelir.

Aslında Çoğu insanın bunu bilmesi gerekiyor. Ama oyunda lowbie bir karakteri kesen adama: ego n mu tatmin oldu. Sadece ego sunu tatmin ediyor gibi sözleri görünce Bazı Totolojileri insanların gözünün önüne sokmak gerekiyor.

Ayrıca ego yunancadada Ben anlamına gelmektedir :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ben eğer bir oyuncu bana siyah ise elimi sürmüyorum (bazı dalan rouge oluyor değil hani çerez niyetine gidiyorlar) abi seni öldüremeyecek bir adamla pvp yapmanın mantığı neki ?[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 18 Haziran 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
ben eğer bir oyuncu bana siyah ise elimi sürmüyorum (bazı dalan rouge oluyor değil hani çerez niyetine gidiyorlar) abi seni öldüremeyecek bir adamla pvp yapmanın mantığı neki ?

o_O

bence ona pvp değilde geçerken pırt yaptım öldü denir :D . bana gri görünenlerin hepsini tek vuruş dağıtıyorum :)[signature][hline]Lorrotar-48 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 18 Haziran 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
Eğer ego kavramını bana anlatıyorsan yazının içinde benim bilmediğim herhangi birşey olmadığını belirtmek isterim. Senin yazın baştan sona Küçük levelları Kesmek ego dur a karşı. Çünkü sende biliyorsunki dünyadaki mutlu olmak için yaptığımız herşeyi Ben imiz Kendimiz için yapıyoruz. Oyunda bunların başında gelir.

Aslında Çoğu insanın bunu bilmesi gerekiyor. Ama oyunda lowbie bir karakteri kesen adama: ego n mu tatmin oldu. Sadece ego sunu tatmin ediyor gibi sözleri görünce Bazı Totolojileri insanların gözünün önüne sokmak gerekiyor.

Ayrıca ego yunancadada Ben anlamına gelmektedir :)

evet biliyorum :)
yok ben low levelları genklemek egoya karşıdır demedim
eksik dedim
low levelları genklemek olabileceği kadar low levellara yardım etmek, öldürmeden /wave leyerek yanlarından geçmek veya kendi dengin bi adamı kesmek şeklinde de ego kendini gerçekleştirebilir dedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...