Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fishing

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

goldshire da nortshire abbey yolunda hemen sağda(goldshiredan northsire abbey e gidiosan)yol üstü bi ev var.onun girişinin önünde iskele var var fishing trainer var.bu biraz uzunuydu ama içeriklisiydi.sen bulamazsan crystal lake in lion pride inn(goldshire inn i)tarafındaki kıyıyı bi gez.orda bulursun.[signature][hline]Lorrotar-48 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 17 Haziran 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben ögrendigim gibi rastgele bir derede denedim oldu.

Sen nasil tutulacagini bilmiyor olabilirsin oltayi suya attin ucunda onun bisii varya adini bilmiyorum su yüzeyinde duran o böyle çok çok hareket etti mi oltaya balik vuruo demektir o esnada sag klik yapcan o zimbirtiya yakalayabilirsen skill alirsin baslarda biraz zor olabilir. Onun da kolayi var böyle oltaya balikçidan aldigin birseyi takiyorsun (yem diicem de bildigin orb seklinde gözüküyor) +25 fishing verio ben onla tuttum epey[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
atahan, 18 Haziran 2005 03:08 tarihinde demiş ki:
ya nerdeki derede tutabilirim orbum var yer söyleyin

valla horde balıkçılık komisyonu en son balık yumurtlama mevsimi olduğundan kuzeydeki nehirde avlanma yasağı getirmişti
gnomeregandan yayılan radyo aktif atıklar nedeniyle ise menethil balıkçılığı oldukça kötü etkilenmiş durumda burda da bulabilieceğini sanmıyorum..
:)
abi her yerde tutarsın su gördün mü sallayacan oltayı

[Bu mesaj neverhood2 tarafından 18 Haziran 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu skillerde bulunduğun territorylere bakıyor.mesela northshire veya başka oyuna başladığımız 1-10 lvl kısıtlı terrirory lerde fishing skill = 1 den itibaren balık tutabiliriz.ama westfall da tutmak için skill in lvl la orantılı olması gerekir.bunun formülü ise yanlış bilmiyorsam her lvl ı 5 skillden alıyoruz.skillimiz 300 ise 300/5=60 yani lvl 60 lık prof uyguluyoruz.skill imiz 75 ise 75/5=15 olarak bu tip uygulamalarla balık tutmamız gereken yerin lvl sınırını tespit edebiliriz.bir örnek daha verip açıklığa kavuşturursak(gayet açık ama) :) skillimiz 150 diyelim 150/5=30 yani bir territory gösterirsek stonetalon mountains (25-35)ta balık tutma zamanın gelmiş demektir.bu şekilde hangi tt hangi lvl kendin tespit et veya bazı sitelerdeki oyun maplarından lvl sınırlandrmalarını öğren.İyi balık tutmalar...Afiyet olsun... :D[signature][hline]Lorrotar-48 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...