LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya nortshire da human paladin basladim. yanına fishing istiyorum ama trainer i nerde?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 off yanina da raki......[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 guardlardan birine sor onlar haritada gösteriyolardı galiba...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 pek, bu trade district nerde?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben horde tauren im ilk nerde fishing yapabilirim[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 goldshire da nortshire abbey yolunda hemen sağda(goldshiredan northsire abbey e gidiosan)yol üstü bi ev var.onun girişinin önünde iskele var var fishing trainer var.bu biraz uzunuydu ama içeriklisiydi.sen bulamazsan crystal lake in lion pride inn(goldshire inn i)tarafındaki kıyıyı bi gez.orda bulursun.[signature][hline]Lorrotar-48 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 17 Haziran 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Truwan, 17 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: off yanina da raki...... abi trainerimi yiyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 fishing zaten kolpadan bir skill de birlikte hem geyik hem fishing yapacak adam olunca bir anlam kazaniyor . valla ben bl de birlikte fishing yapacak adam ararim ahahah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: cenx, 17 Haziran 2005 19:20 tarihinde demiş ki: said: Truwan, 17 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: off yanina da raki...... abi trainerimi yiyeceksin? Lezzetliyse eger........[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 lütfen ben 31 shamnım nerde balık tutabilirim da yeni aldım trainerdAN[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bilen varsa lüfen canım çok balık tutmak istiyo:)[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: cenx, 17 Haziran 2005 19:20 tarihinde demiş ki: said: Truwan, 17 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: off yanina da raki...... abi trainerimi yiyeceksin? Durassnus Fishing trainer'sa evet.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: atahan, 17 Haziran 2005 19:57 tarihinde demiş ki: lütfen ben 31 shamnım nerde balık tutabilirim da yeni aldım trainerdAN Derelerde flan denedin mi hiç orda bol bol tutuyor[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 nerdekiderelerde[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Valla ben ögrendigim gibi rastgele bir derede denedim oldu. Sen nasil tutulacagini bilmiyor olabilirsin oltayi suya attin ucunda onun bisii varya adini bilmiyorum su yüzeyinde duran o böyle çok çok hareket etti mi oltaya balik vuruo demektir o esnada sag klik yapcan o zimbirtiya yakalayabilirsen skill alirsin baslarda biraz zor olabilir. Onun da kolayi var böyle oltaya balikçidan aldigin birseyi takiyorsun (yem diicem de bildigin orb seklinde gözüküyor) +25 fishing verio ben onla tuttum epey[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya ögrendim de bu ekipman olarak ne gerekli ve enreden bulacam??:([signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sadece olta da yeter ben Darkshore'dan griffinin altindaki cüceden aldim.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya nerdeki derede tutabilirim orbum var yer söyleyin[signature][hline]HAYAT BİR SINAVDIR UĞRAŞMAYA DEYMEZ OYNA OYUNUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 butun derelerde tutarsın git barrensın doğusundaki nehire tut[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: atahan, 18 Haziran 2005 03:08 tarihinde demiş ki: ya nerdeki derede tutabilirim orbum var yer söyleyin valla horde balıkçılık komisyonu en son balık yumurtlama mevsimi olduğundan kuzeydeki nehirde avlanma yasağı getirmişti gnomeregandan yayılan radyo aktif atıklar nedeniyle ise menethil balıkçılığı oldukça kötü etkilenmiş durumda burda da bulabilieceğini sanmıyorum.. :) abi her yerde tutarsın su gördün mü sallayacan oltayı [Bu mesaj neverhood2 tarafından 18 Haziran 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bu skillerde bulunduğun territorylere bakıyor.mesela northshire veya başka oyuna başladığımız 1-10 lvl kısıtlı terrirory lerde fishing skill = 1 den itibaren balık tutabiliriz.ama westfall da tutmak için skill in lvl la orantılı olması gerekir.bunun formülü ise yanlış bilmiyorsam her lvl ı 5 skillden alıyoruz.skillimiz 300 ise 300/5=60 yani lvl 60 lık prof uyguluyoruz.skill imiz 75 ise 75/5=15 olarak bu tip uygulamalarla balık tutmamız gereken yerin lvl sınırını tespit edebiliriz.bir örnek daha verip açıklığa kavuşturursak(gayet açık ama) :) skillimiz 150 diyelim 150/5=30 yani bir territory gösterirsek stonetalon mountains (25-35)ta balık tutma zamanın gelmiş demektir.bu şekilde hangi tt hangi lvl kendin tespit et veya bazı sitelerdeki oyun maplarından lvl sınırlandrmalarını öğren.İyi balık tutmalar...Afiyet olsun... :D[signature][hline]Lorrotar-48 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar