Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bende gerek fazla vaktim olmadıgından gerekse Öss Çalısmaları Başladıgından dolayı satıyorum.. Char LvL 60 Ne Rogue Han's Might Adında sadece Lvl 57 ve ustu player bulunan oldukça kaliteli bir guild duzenli Mc ve Onyxia Run ları olan guild içi iletişimin oldukça guzel oldugu ve tek Turk ben oldugum guild :) Charda en önemlisi Epic Mount bulunmakta Buz Rengi Epic Kaplan 900 gold degerinde.. Silahlar : Skullforge Reaver[Crusader Enchantli] , Barman Shanker [En iyi Ambush ve Backstab Silahı] Witchblade , Bonescraber [+30 Attack Power] Set Parçaları Olarak : Shadowcraft Kemer Bacaklık Boot mevcut Ayrıca Blademaster Leggings Stormshroud Pants Stoneskin Gargoyle Cape , Cape Of The Black Baron ,Devilsaur Eldiven, Painweaver Band , +1% Crit Veren yuzuk ay , Blackhand's Breadth %2 crit trinket , Eye Of Rend kafalık olarak %2 crit veriyor bu item da .. En önemlisi epic mount var 900 gold degerinde bu sayede gerek bi yere ulasımda yada battlegraundslarda raidlerde ayrıcalık saglamanız açısından oldukça onemli.. Bankasında bilumum enchanting ve mining malzemeleri mevcut arcane crystal large opal large brilliant shard vs.. Charda 300 mining ve Disenchanting amacıyla kullandıgım Enchanting var dolayısıyla yeni arcane crystaller vb degerli gemler çıkarabilirsiniz veya instancelerden işinize yaramayan parçaları disenchanting le patlarak 7 8 gold degerinde enchanting malzemeleri elde edip satabilirsiniz.. Charın hiç bir şekilde ninjalık vb unvanı yoktur çok rahat raid toplayabilirsiniz genelde ben lfg ile grup bulmadıgım surekli Ubrs olsun Stratholme olsun gruplar topladıgım için tanınan birisi olarak guvenle katılacaktır insanlar grubunuza bu konuda hiç bir sorun olacagını sanmıyorum... Fiyatını 300 ytl olarak dusunuyorum ciddi dusunen olursa konusulabilir ucret İstanbul Ankara İzmir rahatlıkla ulaşabilecegim yerler oldugu için tercihen buralardan olursa kolaylasacaktır.. Eksik veya yanlış girdigim bir bilgi olduysa uyarırsanız sevinirim..İmla yanlısları için şimdiden kusura bakmayın :) Ozel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz herkese iyi çalısmalar...[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ap[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 öss ye çalışmak için geç bir vakit :) Başarılar sınavda.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sene için çalısmalar :) ap[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cintonick imza süpermiş =))[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 18 Haziran 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ehe saol :)[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar