Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sadece Paticik Açılıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar 3-4 saattir Paticik dışında bir internet sitesine giremiyorum. MSN'im açılmıyor. Outlook Express sadece Gmail'den gelen maillerimi kontrol edebiliyor ( Buna rağmen Google'a da giremiyorum ).

Aynı problemi çekenler var mı yoksa ben tek miyim ?[signature][hline]Click!
Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Mesaj tarihi:
Ahah! Modeme reset at. Ama ondan önce bilgisayarını bi kapa aç. DNS ayarları falan değişsin. Geçen bana da oldu böle yapınca işe yarıyor. (Ha eğer 512 geyiği doğruysa yani kpa/açtan sonra 512ile falan bağlanırsan atarsın mesaj haber veririsin cümle aleme) :-p[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
said:
huntercik, 17 Haziran 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
Bir ara bende cafedeyken makinalara virüs bulaşmıştı sadece oynasa'ya girebiliyordum. Umarım hatlardandır..

Burdan hattına test ettirmeyi denesene.

Giremiyorum ki buraya da =) Bi restart atayım da, sonra tekrar bakarım =)[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
Valla bilgisayara da modeme de restart attım, hala tık yok. Sadece Paticik açılıyor. Bir de şu diğer topiclerden birinde yazan www.sendmefiles.com mu ne, o açılıyor.[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
patpat virüsü bulaşmış sana...

nasıl kolpa...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
Bi spyware kontrolü yap, paticik dışındaki sallama bi siteye gir, mesela benim imzadaki sitelerin birine bak. Popüler sitelere girmiyor, bunlara giriyorsa spyware, ama bunlara da girmiyorsa bilemicem..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
said:
McsPeyn, 17 Haziran 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
Bi spyware kontrolü yap, paticik dışındaki sallama bi siteye gir, mesela benim imzadaki sitelerin birine bak. Popüler sitelere girmiyor, bunlara giriyorsa spyware, ama bunlara da girmiyorsa bilemicem..

Ad Aware ile, Spybot ile, Microsoft Anti-Spyware ile taradım birşey çıkmadı; ama bunlar son updateleri yapılmış durumda değillerdi zaten. Gerçi iki gün önce update etmiştim ama, iki gün içerisinde çıkan birşey bulaştıysa bilemeyeceğim =)

Evdeki diğer bilgisayarlar ile de aynı problemi yaşıyorum yalnız. Hepsiyle denedim, aynı problem hepsinde var.[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
Spy değilde virüs taraması yaptırmayı dene derim ben. Adı neydi bi virüs vardı tüm network'u kontrolune alıp, hattı sömürüyordu. İnşallah teknik bir sorundur, virüs değildir.[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Mesaj tarihi:
bağlantın utv ise paticiğin host'u da utv den old. için bağlanıyor olabilirsin. Yani aklıma yatan tek açıklama bu oldu büyük ihtimalle denesen ultratv.net'te açılırdı[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • Yeni Oluştur...