Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Arkadaşlar 3-4 saattir Paticik dışında bir internet sitesine giremiyorum. MSN'im açılmıyor. Outlook Express sadece Gmail'den gelen maillerimi kontrol edebiliyor ( Buna rağmen Google'a da giremiyorum ). Aynı problemi çekenler var mı yoksa ben tek miyim ?[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bende hiçbir sorun yok sorun sendemi yoksa senin kullanıcısı olduğun bölgedemi bilemiyecem.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Aklıma gelen bütün internet sitelerini denedim, neden sadece Paticik açılıyor anlamadım..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yardımı olmaz ama yinede söyliyim. bi kere aynısı bana da olmuştu ama sonra geçmişti.[signature][hline]- hep kel kalacaksın!! - iki ekmek kap gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bir ara bende cafedeyken makinalara virüs bulaşmıştı sadece oynasa'ya girebiliyordum. Umarım hatlardandır.. Burdan hattına test ettirmeyi denesene.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ahah! Modeme reset at. Ama ondan önce bilgisayarını bi kapa aç. DNS ayarları falan değişsin. Geçen bana da oldu böle yapınca işe yarıyor. (Ha eğer 512 geyiği doğruysa yani kpa/açtan sonra 512ile falan bağlanırsan atarsın mesaj haber veririsin cümle aleme) :-p[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Modemi reboot ettim de bilgisayarı kapayıp açmadım, deneyeyim bi..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: huntercik, 17 Haziran 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Bir ara bende cafedeyken makinalara virüs bulaşmıştı sadece oynasa'ya girebiliyordum. Umarım hatlardandır.. Burdan hattına test ettirmeyi denesene. Giremiyorum ki buraya da =) Bi restart atayım da, sonra tekrar bakarım =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 patiicik yeter ztn takma dierlerini fazla :)[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Spidee, 17 Haziran 2005 16:11 tarihinde demiş ki: Giremiyorum ki buraya da =) bu güzeldi=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Valla bilgisayara da modeme de restart attım, hala tık yok. Sadece Paticik açılıyor. Bir de şu diğer topiclerden birinde yazan www.sendmefiles.com mu ne, o açılıyor.[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 patpat virüsü bulaşmış sana... nasıl kolpa...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Nedir Paticik'deki keramet anlamadım ki =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bi spyware kontrolü yap, paticik dışındaki sallama bi siteye gir, mesela benim imzadaki sitelerin birine bak. Popüler sitelere girmiyor, bunlara giriyorsa spyware, ama bunlara da girmiyorsa bilemicem..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 herşey var patide takma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Diğer siteleri aratmamaya çalışırız :)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: McsPeyn, 17 Haziran 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Bi spyware kontrolü yap, paticik dışındaki sallama bi siteye gir, mesela benim imzadaki sitelerin birine bak. Popüler sitelere girmiyor, bunlara giriyorsa spyware, ama bunlara da girmiyorsa bilemicem.. Ad Aware ile, Spybot ile, Microsoft Anti-Spyware ile taradım birşey çıkmadı; ama bunlar son updateleri yapılmış durumda değillerdi zaten. Gerçi iki gün önce update etmiştim ama, iki gün içerisinde çıkan birşey bulaştıysa bilemeyeceğim =) Evdeki diğer bilgisayarlar ile de aynı problemi yaşıyorum yalnız. Hepsiyle denedim, aynı problem hepsinde var.[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Spy değilde virüs taraması yaptırmayı dene derim ben. Adı neydi bi virüs vardı tüm network'u kontrolune alıp, hattı sömürüyordu. İnşallah teknik bir sorundur, virüs değildir.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yok ben ala bu dumdaki sorun ne anlamadım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yetmiyor mu paticik kardeşim? :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Neyse düzeldi zaten =) Sendit'den paketim yollanmış mı diye bakacaktım da, o yüzden lazımdı =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bağlantın utv ise paticiğin host'u da utv den old. için bağlanıyor olabilirsin. Yani aklıma yatan tek açıklama bu oldu büyük ihtimalle denesen ultratv.net'te açılırdı[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yok bağlantım UTV değil zaten, neden olduğunu ben de anlayamadan düzeldi..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o zaman internet bağlantın paticiği çok seviyo ve daha çok zaman geçirmeni istio hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben böyle dnslerin lan ogame e giremiom gidecek malzemeler kalcaz g.t gibi[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar