Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erik Ağacıma saldırı

nindalf

Öne çıkan mesajlar

said:
Arden, 17 Haziran 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
ehehaue babaannem çocukalr erik ağacına dadanırken üstlerine kaynar su atmıştı huauhe çocukjların barışını unutmama piskopat bir babaannemv ar ama çocuklarda ağaçta ne yaprak enden erik bırakmışlar iyi oldu hehe. :D

Abi yuhh tamam ağaç sevgisi olurda, insanlarıda sevelim yaaa[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<

Şebnem Ferah Fan Club
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe ama o agaç ben doğmadanda önce vardı heh :)
Bende normal biri sayılmam :D

Ya kaynar su dediysek 4. kattan attı inene kdr soğumuştur herhalde ama çocuklar bağırdı artık su attı diemi haşlandılar diemi bilmiyorum :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

said:
somebody, 17 Haziran 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
said:
T-Bone, 17 Haziran 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
14-15 yaş önemli bir yaş.bazıları o yaşta ev geçindiriyor.birçok pati de o yaşta.velet diye bahsedilmesi yanlış bence.
kesinlikle +1
14-15 yaşındaysanız veletsinizdir. isterse dünyayı yönetsin. o zamanda dünyayı yönetiyor velete bak maşallah denir/deriz. velet küçük anlamındadır. daha büyümediniz o kadar yavrucum. küçük yaşta çalışmak bazı konularda insanı olgunlaştırır doğrudur ama öyle çat diye kazık kadar herif yapmaz. en azından yüzünüzdeki sivilcelerinizin geçmesi lazım biraz doğru düşünebilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 17 Haziran 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
valla sokaktaki ağaçdan kopartılan meyvaya neden karışılır anlamıyorum ama dal kırması gerçekten kötü , iyi yapmışsın

O ağac sokakta değil bizim evin bahcesinde[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company

[Bu mesaj nindalf tarafından 17 Haziran 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lancelotdulac, 17 Haziran 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
14-15 yaşındaki çocuklara yönelik garip bir misilleme olmuş.Bağırma efekti acaba yetmez miydi?Sapan daha mı etkili olurdu?Nitekim sapanın etkili olduğunu gördük.Bi dahaki sefere artık bağırma efekti uygularız herhalde diyorum.
o yaşta uygulanan cezasız hiç bir yöntem bence kolay kolay işe yaramaz. istediğin kadar bağır çağır. hatta çocuklar gelemeyeceğini bilseler yanlarına kadar sen yırtınırken sallamazlar bile. ya sadece kendi yaptıklarımı düşünsem bile bu sonuç çıkıo :D

[Bu mesaj Zopik tarafından 17 Haziran 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...