T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arden süper bi yazı bide okuyabilsek[signature][hline]Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz ZB: Şimdi sayın cevizkabuğu... HC: Cevizoğlu efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Arden, 17 Haziran 2005 21:44 tarihinde demiş ki: ehehaue babaannem çocukalr erik ağacına dadanırken üstlerine kaynar su atmıştı oha! bunu gülerek mi anlatiyosun bide ?[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şok haber: meyve koparırken yandılar...[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ciddi sayko türemiş memlekette.. yakında elektrikte verirler ağaca.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kizarmis erik yemis cocuklar =/[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Arden, 17 Haziran 2005 21:44 tarihinde demiş ki: ehehaue babaannem çocukalr erik ağacına dadanırken üstlerine kaynar su atmıştı huauhe çocukjların barışını unutmama piskopat bir babaannemv ar ama çocuklarda ağaçta ne yaprak enden erik bırakmışlar iyi oldu hehe. :D Abi yuhh tamam ağaç sevgisi olurda, insanlarıda sevelim yaaa[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 panter emelin ağaçları seven versiyonu bunun babannesi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ehehe ama o agaç ben doğmadanda önce vardı heh :) Bende normal biri sayılmam :D Ya kaynar su dediysek 4. kattan attı inene kdr soğumuştur herhalde ama çocuklar bağırdı artık su attı diemi haşlandılar diemi bilmiyorum :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: kermit, 17 Haziran 2005 21:53 tarihinde demiş ki: panter emelin ağaçları seven versiyonu bunun babannesi odun motorgül ?[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] [Bu mesaj vaniLLe tarafından 17 Haziran 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 olabilir odun felan tam yani[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bizim babannede çocuklara sadece balkondan dalları kırmadan yeyin diye bağırırdı vişneleri sorun benim babannede demekki[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Vay be artık kendimi hiç suclu hissetmiyorum :)[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: nindalf, 17 Haziran 2005 22:45 tarihinde demiş ki: Vay be artık kendimi hiç suclu hissetmiyorum :) Sen içini rahat tut :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Walla ya milletin tepkileri ilac gibi geldi sabahtan beri dusunuyordum bu olayı sapanı alip bakıyorum falan böyle bos bos sımdı sapanı alıp sokaktaki herkeze ates edicem niahahahahaha :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sapanın bi resmini çeksene merak ettim bendemi alsam[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bıraksaydın yeselerdi cocuklar be :)).bi de saldırıya gecmissin ıh ıhh olmadı ne ayıp ::)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: somebody, 17 Haziran 2005 17:27 tarihinde demiş ki: said: T-Bone, 17 Haziran 2005 17:21 tarihinde demiş ki: 14-15 yaş önemli bir yaş.bazıları o yaşta ev geçindiriyor.birçok pati de o yaşta.velet diye bahsedilmesi yanlış bence. kesinlikle +1 14-15 yaşındaysanız veletsinizdir. isterse dünyayı yönetsin. o zamanda dünyayı yönetiyor velete bak maşallah denir/deriz. velet küçük anlamındadır. daha büyümediniz o kadar yavrucum. küçük yaşta çalışmak bazı konularda insanı olgunlaştırır doğrudur ama öyle çat diye kazık kadar herif yapmaz. en azından yüzünüzdeki sivilcelerinizin geçmesi lazım biraz doğru düşünebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bence nindalf iyi etmiş. onlar ki 14-15 yaşında 'velet olmayan' eşŞek kadar adamlar. bir halt etmişler güzelim ağacın dalını kırmışlar, buna rağmen akıllanmamışlar. müstehak yani. bu arada birinizde bana +1 desenize. bende istiyom :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 14-15 yaşındaki çocuklara yönelik garip bir misilleme olmuş.Bağırma efekti acaba yetmez miydi?Sapan daha mı etkili olurdu?Nitekim sapanın etkili olduğunu gördük.Bi dahaki sefere artık bağırma efekti uygularız herhalde diyorum.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 +1 (mutlu oldunmu :-) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bewncede iyi yapmışsın ben direk kafalarına atardım sen vicdanlısın :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Voys, 17 Haziran 2005 22:57 tarihinde demiş ki: valla sokaktaki ağaçdan kopartılan meyvaya neden karışılır anlamıyorum ama dal kırması gerçekten kötü , iyi yapmışsın O ağac sokakta değil bizim evin bahcesinde[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company [Bu mesaj nindalf tarafından 17 Haziran 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: DarKGaMeR, 17 Haziran 2005 22:56 tarihinde demiş ki: +1 (mutlu oldunmu :-) ) eheh oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 zopik bak bende mutlu oldum :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: lancelotdulac, 17 Haziran 2005 22:56 tarihinde demiş ki: 14-15 yaşındaki çocuklara yönelik garip bir misilleme olmuş.Bağırma efekti acaba yetmez miydi?Sapan daha mı etkili olurdu?Nitekim sapanın etkili olduğunu gördük.Bi dahaki sefere artık bağırma efekti uygularız herhalde diyorum. o yaşta uygulanan cezasız hiç bir yöntem bence kolay kolay işe yaramaz. istediğin kadar bağır çağır. hatta çocuklar gelemeyeceğini bilseler yanlarına kadar sen yırtınırken sallamazlar bile. ya sadece kendi yaptıklarımı düşünsem bile bu sonuç çıkıo :D [Bu mesaj Zopik tarafından 17 Haziran 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar