Damn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bu soruyu nie mi sordum? Söleyeyim.2 gün önce bi cafeye gittim.İstanbulda bi cafe.. Bi adamın etrafında 2 3 kişi duruyor adamla konusuyor.Bende yanlarınıa gittim.Çünkü bi arkım ordaydı.Arkadasım: -"bak dedi bu adam istedigin server da (usko server ları) istedigin itemi satıyor" dedi bende: -"Nasıl satar o kadar itemi nasıl bulur dedim" arkadasımda: -"RealmLord varya GM onun arkadasıymıs"dedi ve devam etti "50 ytl karsılıgında istedigin itemi rol,roc +7 set,,,, istedigin seyi 50 ytl karsılıgında satıyor" dedi Dupe olmadıgını soledi adam ve bana kapora bırak Diez de sana istedigin itemi vereyim dedi.Şok oldum ve oyundan biras daha sogudum.
Evr Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 faredir fare bosver ko gitsin.[signature][hline]icq:140353
Damn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 editor özür dilerim lütfen KO bölümüne tası yanlıs yere açtım
Evr Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 aslında ben uo ıle ılgılı sanmıstım ama mesaj cuk oturmuş :P olur boyle seyler takma kafana edit heryerde olur takma oynuna bak eglenece bak.[signature][hline]icq:140353
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yalan olma ihtimali yüksek olsada sen zevk alıyorsan salla[signature][hline]shinsetsu desu..
fereke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 "siz de benim gibi kısa yoldan zengin olmak istiyorsanız 50 ytl ile birlikte adınızı soyadınızı bana yollayın" :D[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Dux Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya zonguldakta olmanın kötülükleri işte adamlar benim fikrimi hayata geçirmişler :( yok böyle bi şey :)...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bugün adeksteydim yanımdaki adam knight online oynuyodu yanındada bi arkadaşı vardı bak bu item dupe falan öyle geyik çeviriyolardı, bilmem artık[signature][hline]Gaspard
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 KO da CS olayına döndü suyunu çıkarmaya başladılar
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Damn, 17 Haziran 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Bu soruyu nie mi sordum? Söleyeyim.2 gün önce bi cafeye gittim.İstanbulda bi cafe.. Bi adamın etrafında 2 3 kişi duruyor adamla konusuyor.Bende yanlarınıa gittim.Çünkü bi arkım ordaydı.Arkadasım: -"bak dedi bu adam istedigin server da (usko server ları) istedigin itemi satıyor" dedi bende: -"Nasıl satar o kadar itemi nasıl bulur dedim" arkadasımda: -"RealmLord varya GM onun arkadasıymıs"dedi ve devam etti "50 ytl karsılıgında istedigin itemi rol,roc +7 set,,,, istedigin seyi 50 ytl karsılıgında satıyor" dedi Dupe olmadıgını soledi adam ve bana kapora bırak Diez de sana istedigin itemi vereyim dedi.Şok oldum ve oyundan biras daha sogudum. Aynı olayı bende duydum sanırım var böyle birşey neden olmasın zor ama imkansız değil database girmek......[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Damn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sanmıyorum database girme olayı oldugunu Realmlord mu ne varya bi tane GM o veriyormus
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 boşuna oynuyoruz bence sence neden mmo oynamıyorum ?[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 250ytl ye +8/80 dual shard satılıo satn kişi oyundakı turk gmlerden bırı! varmı yok mu bılmm ama para yatıran salak bılıom sonucu öğrenemedık adam yok oldu:) bu olay aslında cook kolay beğendığın ıtemı sole gm onn sahıbınden alıp san versın dup deıl hack deıl sadece yer deiştirme:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares
Öne çıkan mesajlar