Berkarslan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Oncelikle merhabalar arkadaslar bana yardimci olursaniz cok tessekur edicem olamasanizda caninniz sagolsun. 1]SOrunum : Geek promax adsl modemim var ve turk telekomdan static ip aldim static ip adresimde 85.xx.xx .. Fakat sphere acinca sphere de yazan ip adresim 10.0.0.9.. Diye o yuzden disardan kimse giremiyor . bana konu hakkinda yardimci olursaniz cok sevinirim... 2] 2,5 senelik bir calisma sonucunda cok guzel bir map yaptim. Ve server acmayi planliyorum Hostan tabiki sadece adsl den yardim icin bir kac kisinin girmesi icin istiyorum... Her neyse server acmak icin Web Master ve Scripter ayri yetten connctor yapical yetenekte arkadaslar ariyorum Msn:[email protected] Simdiden Paticik Ailesine Tesekkur Ederim cevaplarinizi Msn yoluyla kullanirsaniz cok tsk edicem Saygilarimla Aphelion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sphere de yazan ip adresin internal ip adresi sen dısarıdan girecekler için 85 li ip adresinivericeksin ama sırf ip adreside yetmez ip adresi senin evine giden yoldur ama o yol senin evine misafirin girmesine yetmez kapının yani port un da açık olması lazım bu nedenle port açıcaksın modemin kontrol paneline giriceksin ordan 2593 portunu açar isen login cfg dosyasına : ipadresi,port numarası yazacaklar ve girecekler örnegin 85.11.31.12,2593 yazıcaklar ve giricekler port açmayı bilmiyor isen arama tusuna basıp port yaz cıkan topiclerden ilgili olanına buyur[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkarslan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Kades dedigini anladim ama olmuyor ya. Offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Berk Web masterlik Konusunda Yardım Olabilirim. İstersen Örnek İki Site. www.msxturks.com ve http://uo.msxturks.com Bu İki Site İŞte Bunlara Benzeyen şeyler Yapabilirm. Yada 3-4 Alternatif Daha var.[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkarslan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Swarty msn dan ulasirsan sevinirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar