fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Evet arkadaşlar, 14 Şubat münasebetsiliği nedeniyle bütün yurt genelinde 14-15 Şubat günleri genel grev ilan ediyoruz. Hiç bir fabrika, hiç bir kamu dairesi çalışmayacak. Hepinizin bu mücadele bize destek vereceğini, çalışanların işine, öğrencilerin okullarına gitmeyeceğine inanıyorum. KAHROLSUN SEVGİLİLER GÜNÜ YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR 14-15 Şubat Günleri Sende Genel Greve Katıl[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Evet bende birleşik sap hareketi üyesi olarak bu genel greve katılıyorum. Kahrolsun sevgililer günü yaşasın Anneler günü!! Kahrolsun 14 Şubat Yaşasın Kubat! (kubat? oda kim len? )[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 13 Şubat 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 eheh fedaykin ayaklanmak için doğmuş. Her koşulda bir neden var :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 harbi ha :lol:[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Patti Smith'in bir konserindeki açılış konuşması bence bu duruma uygun. What can we talk about, hıııı got anything you want to talk about nothing haaa so if you have nothing to talk about that means that all your rivers, all your lakes all your strets are all clean you have no polition you have no incurable desiases, you have no AIDS it must be a prety good town[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bu konuların hiçbirinde ayaklandığını görmedimki ben bugüne kadar? Birini seç bende sonun kadar destekçinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 :-)))) Eski konuları bir miktar daha araştır derim[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 birini ayakta yazdıysa ben de sazan deilim :P[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ben görmemişim o zman affeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 naaptınız ya niye kahrolsun sadece sektörler para kazanılsın diye çıkarılmış birşey eheh[hline]KOC My Acc Plz Click... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDumba Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 YURUYUN ARKADASLAR...... ne diyonuz la siz oylee.... len bi birakin bu geyikleri bi seyredin komediyi yaaaavvv... bak simdi kari kizi memnun etmek icin nasi cirpinacaklar ama kuruda kalmis balik gibi olacak ...heheheheh simdi bu gunler yilin en eylenceli zamani yani.... len bu arada kari ararsa ne diyecem le?!? kesin bisey atmam lazim yaaavvv.[hline]Dum Dum DUMBALA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Gr@L Sın fedaykin bu ulkenin senin gibi atılgan insanlara ihtiyacı awr sende olmasan halimiz harab olurdu sonuna kadar arkandayız. Budur işte Türk gençliği ![hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Beni de al aranıza!Fedaykin bizde bekarlar günü yapalım![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Zaten bizim Saplar günümüz war 15 Şubat :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Katılıyorum arkadaş nedir yaa her sitede kalpli turkcell bisikletleri havalarda uçuşuyor, sevgililer günüde neymiş pazarlama taktiği.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Grev ve isyan çıkarmak out Sakin ve sessiz durmak in![hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bilmem okula gitmem inşallah bir prüz çıkmassa...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Sapların önde gidenleri Bir arada burada Birlikten bir güç doğar O gücü saplar anlar Sap geldim sap gidiyorum Mutluyum gururluyum Karıya kıza yedirmediğim paramla Gül gibi geçinip gidiyorum Ne hediye derdi Ne kendini beğendirme derdi Ne de buluşmalarda bekleme derdi Bunlarsız çok mutluyum Sap geldim sap gidiyorum Her 15 Şubat'ta Saplar gününü kutluyorum[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: fedaykin, 13 Şubat 2003 15:53 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar, 14 Şubat münasebetsiliği nedeniyle bütün yurt genelinde 14-15 Şubat günleri genel grev ilan ediyoruz. Hiç bir fabrika, hiç bir kamu dairesi çalışmayacak. Hepinizin bu mücadele bize destek vereceğini, çalışanların işine, öğrencilerin okullarına gitmeyeceğine inanıyorum EHEEEEEE.... Emin ol hiçbir öğrenci okula gitmeyecek...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Istanbullu Saplar! Toplanalım! Taksime gidip Gs lisesi onune oturalım,hem sevgililer gununu protesto ederiz hemde cumartesi annelerini anarız,dayaamızı yer döneriz,bu soğukta orda durmak ve dayaamızı yemek gayet güzel bi kararlılık belirtici (bu nası bişi be?) olur[hline]peheeey şu kaslara bak hele,tıkla pelivanım tık eylede müfrezelerden mfreze beğendiriim sana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 14 Şubat sevgililer gününüz kutlu olsun sevgi kelebekleri .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar