Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaza Geldim OF!

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Ya Bu kitty brackish şarkısı ne güzel yaa. öyle bildiğiniz gaz şarkıları yazarsanız süper olur hepsini indirmek istiyorum.Şarkılar böyle tam Matrix havasında olcak elektro gitar.Kısacası Oyun müziği gibi olcak.

Lütfen yazın ya pis gaza geldim :^)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Sosyal ağlarda paylaş

opeth-masters apprentices(deliverance)
iced earth-frankenstein(horror show)(lyricleri de çok güzel)
metallica-for whom the bell tolls(ride the lightning)
dream theater-paradigm shift(Liquid tension xp.)
symphony X-sea of lies(divine wings of tregedy)
dream theater-home(scenes from a memory) (aslında scenes from a memory bir bütün halinde gaz şarkılardan oluşuyo)
dream theater-new millenium(falling into infinity)[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.

[Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 17 Haziran 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sick of it all - district
rage aganist the machine - renegades of funk
rage aganist the machine - killing in the name ball
moonspell - everything invaded
moonspell - a walk on the darkside
slipknot - duality
slipknot - wait&bleed
coal chamber - fiend
coal chamber - no home
rob zombie - feel so numb
kittie - spit
spineshank - smothered
american head charge - just so you know
drowning pool - pitty
system of a down - psyhco[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Sosyal ağlarda paylaş

bi de iced earth'in angels holocaust diye bir şarkısı var.çok güzel ve gaz gerçekten.en sonda da çok şık bitirmişler.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Deep Purple - Burn var gerçi vokal var ama çok gazdır, ama bence gelmiş geçmiş en gaz parça Stairway to Heaven (Led Zeppelin)'dır (hö demeyin öyle). Deli gaza gelirsin orayı buraya saldırırsın (Başlar akustiktir sonlara doğru giriyor ama sakin kısımları sakın geçme gaza gelemezsin yoksa). Jimi Hendrix - Purple Haze'de delidir kafanı duvarlara vurasın gelir lsd gibi bişey o şarkı.[signature][hline]"solo atarken kıreşe vurup vurp beynimizi ziken adam gelip bize metal beynimi zikiyo demesin" - Grubumuzun basisti

Beleş Upload: www.megaupload.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...