Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yabancılaşmak


crudgel_05

Öne çıkan mesajlar

melankoli,dengesizlik,farkındalık...bildiğim bütün kavramlar iç içe geçmiş sanki.yüzeysel bir yaşam bocalaması ve takıntılı toplum kuralları,çıtkırıldım konuşmalar,riyakar yüzler...
bütün bunların arasında bile herşeye inat yine de ayakta kalma çabaları yine de yaşama isteği...
artık gelsen de bu boşluğu dolduramazsın!
varoluş amacımdan sapmak,kendime dahi yabancılaşmak ne garip!bu şehir doğup büyüdüğün yer bile sana ait olmaktan çıkmışsa eğer hangi toz pembe yalanlara kilitledim hayallerimi, nerde şimdi susam sokağı neşesi?!
çocukluğumu geri istiyorum hiç birşeyin beni üzmediği; en fazla civcivlerimi yiyen bir kediyle kavga etmek istiyorum yeniden veya mızıkçılık yapmak, aslında hakkım olmasa da.şımarıklıklarım kapris olarak algılanmasın veya kelimelerim daha özgür olsun istiyorum kim olursa olsun karşımdaki.
çocukluğumu istiyorum yeniden sewmedim yetişkinler dünyasını...[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel yazmıssın ama çok karamsar ya.Bu kdr karamsar bakma hayata...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senin ergen diye küçümsediğin o dönemdeki insanlar kişiliklerinin oluşma aşamasında en önemli bölümündeler; ayrıca "ergen okusa da anlamaz, pop-rock dinleyip bunalım takılsın" düşüncesi kadar sefil bir bakış açısı olamaz, o yaşlar insanların üretmeye ve ciddi ciddi düşünmeye başladıkları dönem, her ne kadar bazıları bu dönemi hiç yaşamadığını varsaymayı "cool" olmak sansa bile..[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 12 Haziran 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zamanla kendine yabancılaşan, yaptıklarının farkına varamayan, bir yerden sonra kendini tanıyamaz hale gelen bir karakterin öyküsü. karakterimiz bir cinayet işler ama bunu nasıl ve neden yaptığını kendisi bile açıklayamaz kendine, ve yazar da bize adım adım onun ruh halini anlatır.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ergenlik değil bu, sivilce ise hiç değil...

çocukluksa... güzeldir şu anda çocuk olmadığın için. o zamanın neşesini şimdi fark edebildiğin için ve güzeldir bunu fark edebilmek aslında. ha kötü olansa değiştirememek.

içinde olduğumuz şu zamanı böyle yaşayacağız. riyakarca çoğu zaman; kurallarla işyerinde, evde, sokakta... maskeleri bir bir çıkarıp takarak, yani şerbeti ve kıvamı ayarlayarak...

ve arayacağız nedir acaba gerçek ya da özgürlük? kime sorarsak başka yanıt alacağız, o yanıtların içinde önce kaybolup sonra doğacağız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...