oppala Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Beyler daha öncede Us to EU başlığı altında soru sormuştum ve cevaplar için teşekkürler.aklıma bi çözüm geldi ama olur mu size danışayım dedim.Benim kutudan çıkan 10 day guest pas şifresi ilebenim kuzen amerikadan girdiğinde yeni Eu kutusu almasına gerek kalmaz sadece kredi kartını wererek üyeliği sürdürebilir gi bi geldi.Böylece converttir şudur budur uğraşmasına gerek kalmaz heralde.Doğru mudur ?? : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Sanmıyorum. Ozaman kimse kutu almazdı :) Sonunda gerçek cd-key isteyecektir[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 guest te olsa kutu alması gerekiyordur %99. en azından şimdiye kadar oynadığım mmorpglerde ööleydi. eu ile us tamamen ayrı ayrıca. birinden çıkan guest passini direrinde kullanamazsın. yani hayal bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Eğer kutudan çıkan 10 day pass ile devam edilebilseydi oyun satışları %50 oranla düşerdi ki bu çok büyük bir orandır bu kadar çok satan bir oyun için :) 1 alana 1 bedava gibi saçma bişey olurdu[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 aytnen ayrıca ben guestpassle uye oldum yanlıslıkla ilk :D sonnunda keyımı yazdım key ıstıor yanı onada key40$ fln olsa fena olmazdı aslında netten key satışı[signature][hline]whissinn of burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 10 Günlük bedavayı kullandıktan sonra normal accaunt a gecince 10 gun boyunca yarattıgım karakterde oynayabılecekmıyım?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bana da gönderdi arkadaşım 10 günlük ama kredi kartı vs soruyor. Almayacağım senden diyor da ya alırsa diye kıllandım. Alıyor mu almıyor mu 10 gün sonunda ben bişey demedikçe ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Şöle izah edeyim özetle 10 day guest pass arkadaşlarınızı oyuna davet etmeniz için ortaya çıkarılmış bir uygulama olmasına rağmen bunu 1 month free + 10 day free şeklinde kullanabilirsiniz sitedeki manage account bölümüne 10 day free açtığınız account ile girip upgrade account derseniz elinizdeki Retail CD key ve kredi kartı numaranızla beraber o 10 günde kastığınız karakter + accountunuzu kullanabilirsiniz Kolay gelsin[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: flyblast, 17 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki: Bana da gönderdi arkadaşım 10 günlük ama kredi kartı vs soruyor. Almayacağım senden diyor da ya alırsa diye kıllandım. Alıyor mu almıyor mu 10 gün sonunda ben bişey demedikçe ? Alınmıyor rahat olabilirsin :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bu konuyla ilgili bikaç başlık var[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 10 günlük bedava ile oynadiktan sonra normal sekle geçmek için oyunu tekrar mi yüklemek gerekiyor veya direk geçilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 oyunu yeniden kurmana gerek yok ama cd key alman gerekiyor sanirm[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Wendigo, 18 Haziran 2005 02:49 tarihinde demiş ki: oyunu yeniden kurmana gerek yok ama cd key alman gerekiyor sanirm +1[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Orjinal oyun var zaten. O key i nasil aktivite edicem?[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 account sayfasından[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hmm peki sagol.[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 10 gün sonunda cc tından para çekmez.. Senin aldıgın yeni oyun içindeki cd-key i ister.. o olmadan başka işlem yapamazsın.. o cd keyi i girip update ettiğinde eski accn ile doğal olarak oynarsın ama en mantıklıısı 10+30 kullanmak..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar