Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 day guest pass( US to EU)

oppala

Öne çıkan mesajlar

Beyler daha öncede Us to EU başlığı altında soru sormuştum ve cevaplar için teşekkürler.aklıma bi çözüm geldi ama olur mu size danışayım dedim.Benim kutudan çıkan 10 day guest pas şifresi ilebenim kuzen amerikadan girdiğinde yeni Eu kutusu almasına gerek kalmaz sadece kredi kartını wererek üyeliği sürdürebilir gi bi geldi.Böylece converttir şudur budur uğraşmasına gerek kalmaz heralde.Doğru mudur ?? : ))
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Şöle izah edeyim özetle
10 day guest pass arkadaşlarınızı oyuna davet etmeniz için ortaya çıkarılmış bir uygulama olmasına rağmen bunu 1 month free + 10 day free şeklinde kullanabilirsiniz
sitedeki manage account bölümüne 10 day free açtığınız account ile girip upgrade account derseniz elinizdeki Retail CD key ve kredi kartı numaranızla beraber o 10 günde kastığınız karakter + accountunuzu kullanabilirsiniz
Kolay gelsin[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
flyblast, 17 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
Bana da gönderdi arkadaşım 10 günlük ama kredi kartı vs soruyor. Almayacağım senden diyor da ya alırsa diye kıllandım.

Alıyor mu almıyor mu 10 gün sonunda ben bişey demedikçe ?

Alınmıyor rahat olabilirsin :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

10 gün sonunda cc tından para çekmez.. Senin aldıgın yeni oyun içindeki cd-key i ister.. o olmadan başka işlem yapamazsın.. o cd keyi i girip update ettiğinde eski accn ile doğal olarak oynarsın ama en mantıklıısı 10+30 kullanmak..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...