Des Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Boşver abuk subuk yazanlara aldırma sen, hevesin varsa öğrenirsin azmin elinden kimse kurtulamaz. Öncelikle patinin forumlarında pekçok şey bulabilirsin. Onun dışında başka sitelerin linkini Yukarda baggionun topiğinde bulabilirsin http://forum.paticik.com/view.php?id=30734signature][hline] Yandan RohanLı [Bu mesaj Des tarafından 15 Haziran 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ya Daha ne Kasıyorsun anlamıyorum.bak Bir suru Totarial var ( bi tanede ben acmıştım :lol: tamamen zaman kaybı ) Biraz gez Ama Script Deli işi Deli işi :-) oralardan donguleri anlarsın kavrarsın sonrasında ise scriptleri acar incelersin.evinde sphere kurarsın.donguleri yazarsın fln filan.Ama bak beninm totarialı tavsiye ederim düşük seviyeler icin yazmıştım.Ahanda Burda.Takıldıgın yerlerde gelip burda soracaksın.Ama biraz Gırgır gecilecek onlarada alısacaksın.Cunku herkez kendini Dogustan scripter sanıyor :lol: Kapiş.Gez ya Bak bu sitenin uo emulatorler bolumu kdr yararlı baska site yok.ultima-strike fln filan gez dolaş toz sor araştır.Kitap fln yok.Hani Sen bas Ben 1000 kişi bulurum alıcak dersen yazarız ayıpsın.:utaniem:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 saol arkadaş valla kafaya taktım script ne bicim birşey ögrenicem bu arada hiç ilmdigim bir konuyu ögrenmek nekadar zor herkez sanki bana üşman kesilmiş ögrenmeyim diye ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar keşke anamın karnından script bilerek doğsaydım böyllikle script yazmasnını bilen art niyetli insanlarım dillerine düşmezdim allahım sen büyüksün Bana yardımcı olan ve olucak tüm arkadaşlara tşkler[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 saol murat verdigin bilgilerden dolayı tşkler[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Reja Ederim Sizler icin varız :lol: *!Dotu Hafiften Kalkar* sdfsd[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar