mawiman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 arkadaşlar ben uo kurmak istiyorum çok iyi sayılmasamda web sitesinde kendimi uzman olarak görüyorum ama bu script olayını cözemedim bir Html degil asp ve php hiç degil nedir bu script yenir mi içilirmi? ben uo server kurmak istiyorum ve bir server buldum yıllık 600ytl gibi bir fiyat ama bu script olayını hiç bilmiyorum? Ben makinama uo kurdum ama script bilmedigimden dolayı yaratıkları ve NPC leri koyamadım Bu script ögrene bileceğim bir web sayfası veya kitap yayını varmı tşkler Birde kurucagın serverin web sayfasını Html, ASP.NET mi PHP den yapmam daha iyi olur? biraz uazun oldu ama inanın ki uo içine girince ögrendim çok karmaşık komplesk bir yapı gibi belkide bilmedigim için? Okudugunuz için tşkler Arkadaşlar [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bu sitedeki faq topiclerini tutorial'ları okuyarak baya bi bilgi edinebilirsin,ondan sonrada ufak ufak script denemeleriyle kısa zamanda iyi işler çıkarabilirsin,ama bana sorarsan hiç uğraşma boşver :) genede başarılar.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 lucas saol şu an site deki forumları zaten uzun zamandır turluyordum belkide hata ettim bu işe girmekle ama birkere girdik Para ve zaman kaybetmeyi göze aldık tabikide önümde duran şu script engeli olamaza gerçekten ögrene bilecegim bir web sayfası yok mu_? acaba[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 türkçe olarak bulabileceğin en iyi bilgiler burada ama bir arkadaş bir iki link vermiş ing'ce olarak al ben sana thread'in linkini vereyim oradan bakarsın diğer link'lere kolay gelsin http://forum.paticik.com/view.php?id=121044[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 siteyi ziyaret etim güzelde orada forumar bölümünde soru cevap olayıyla anlatılmış yine de yardımın için saol arkadaş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Allah büyük sabırlar versin[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 web sayfasi ile ogrenilmez scripting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 tarih kitabini okuyup sonra hocaya anlatmak gibi olmus seninki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: bilgehan, 02 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki: web sayfasi ile ogrenilmez scripting ben sitelerden örendim ;)[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 helal olsun nerden ogrendin soylede arkadasta ogrensin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Kitabı yok bu işin çoğu kişi sitelerden öğrendi.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Cep Arsivi Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj DuNgEoN tarafından 03 Haziran 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kendini Doğuştan scripter olacarak Goren arkadaslar var :) yada hangi zeki arkadas ( turkiyede ) script ile kitap cıkarmış? hangi insan oglu 10 kişi nin okuyacagı kitabı yazssın ki? Siteler dışında nereden ogrenebilirsin?Ha arkadaşın Html Kodlarına Benzemez ama Mantık aynı bir iki script ac anlarsın.Irc Scriptlerindeki mantık gibi.Birazcık Ac oku Takıldıgında Buraya Sor.En olmadı Buradan gonullu bi arkadas sana yardım etsin ( o ben değilim :)) Cunku ben Bıraktım ve bulaştıgıma pişmanım bi dahada bulaşmam ama keyif senin bro.Bak dalgana.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Sörç piliyz ![signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 leo bana site ismi önere bilirmisin bu arada html yi ben bakarak ögrenmedim arkadaş ne olur nasıl ögrene bilirim yardım edin tşkler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 anlaşılan kimse bana script nasıl ve nereden ögrenilir söylemeyecek ama ben ögrenmeye kararlıyım çünkü bu iş için zaman ve para kaymetmeye hazırım artık beni kimse çeviremez bana zaman ayarıp msj ları okuyan tüm arkadaşlara tşkler çevreye verdigim rahatsızlıkdan dolayı özürdilerim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sen ye[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alastis666 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 arkadaslar linux de .56 emulatorum var sphere biri yardim edebilirmi bana serveri açmam konusunda ben beceremedim bi türlü scp leri niçbirini beğenmio ibiş :) yardım piliiiz [Bu mesaj alastis666 tarafından 03 Haziran 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: bilgehan, 03 Haziran 2005 00:46 tarihinde demiş ki: helal olsun nerden ogrendin soylede arkadasta ogrensin ! ilk olarak paticik.com'dan öğrendim öğrendikçe yeni arkadaşlar kazandım ve msn,icq derken iyice geliştirdim kendimi yani patide arama sayfası çok çok işe yarıyor..[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 saol loe ben de öyle yapıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patruska Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: bizim burda yiyolar sen ne yapıyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 html ve php karışımı birşey...script naneli draje :D[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ecee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 zaman ve para kaybetmek istiyorsan , git kumar oyna belki kazanırsın.ama script öğrendiğinde para yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ecee sandece yardım istedim bilmiyorsan söyleye bilirsin tşkler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lady_SlY Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Script Sıcılır kardesım tmm yencek bısey deıl yanı Mıden bozulur denemede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 saol neden herkez böyle konuşuyor ki[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar