Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

script nedir yenir mi? içilirmi

mawiman

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben uo kurmak istiyorum çok iyi sayılmasamda web sitesinde kendimi uzman olarak görüyorum ama bu script olayını cözemedim bir Html degil asp ve php hiç degil nedir bu script yenir mi içilirmi?
ben uo server kurmak istiyorum ve bir server buldum yıllık 600ytl gibi bir fiyat ama bu script olayını hiç bilmiyorum?
Ben makinama uo kurdum ama script bilmedigimden dolayı yaratıkları ve NPC leri koyamadım
Bu script ögrene bileceğim bir web sayfası veya kitap yayını varmı tşkler
Birde kurucagın serverin web sayfasını Html, ASP.NET mi PHP den yapmam daha iyi olur?
biraz uazun oldu ama inanın ki uo içine girince ögrendim çok karmaşık komplesk bir yapı gibi belkide bilmedigim için?

Okudugunuz için tşkler Arkadaşlar

[email protected][signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bu sitedeki faq topiclerini tutorial'ları okuyarak baya bi bilgi edinebilirsin,ondan sonrada ufak ufak script denemeleriyle kısa zamanda iyi işler çıkarabilirsin,ama bana sorarsan hiç uğraşma boşver :) genede başarılar.[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

lucas saol şu an site deki forumları zaten uzun zamandır turluyordum
belkide hata ettim bu işe girmekle ama birkere girdik
Para ve zaman kaybetmeyi göze aldık tabikide önümde duran şu script engeli olamaza gerçekten ögrene bilecegim bir web sayfası yok mu_?
acaba[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

türkçe olarak bulabileceğin en iyi bilgiler burada ama bir arkadaş bir iki link vermiş ing'ce olarak al ben sana thread'in linkini vereyim oradan bakarsın diğer link'lere kolay gelsin

http://forum.paticik.com/view.php?id=121044[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini Doğuştan scripter olacarak Goren arkadaslar var :) yada hangi zeki arkadas ( turkiyede ) script ile kitap cıkarmış? hangi insan oglu 10 kişi nin okuyacagı kitabı yazssın ki? Siteler dışında nereden ogrenebilirsin?Ha arkadaşın Html Kodlarına Benzemez ama Mantık aynı bir iki script ac anlarsın.Irc Scriptlerindeki mantık gibi.Birazcık Ac oku Takıldıgında Buraya Sor.En olmadı Buradan gonullu bi arkadas sana yardım etsin ( o ben değilim :)) Cunku ben Bıraktım ve bulaştıgıma pişmanım bi dahada bulaşmam ama keyif senin bro.Bak dalgana.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

anlaşılan kimse bana script nasıl ve nereden ögrenilir söylemeyecek ama ben ögrenmeye kararlıyım çünkü bu iş için zaman ve para kaymetmeye hazırım artık beni kimse çeviremez

bana zaman ayarıp msj ları okuyan tüm arkadaşlara tşkler

çevreye verdigim rahatsızlıkdan dolayı özürdilerim[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bilgehan, 03 Haziran 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
helal olsun nerden ogrendin soylede arkadasta ogrensin !

ilk olarak paticik.com'dan öğrendim öğrendikçe yeni arkadaşlar kazandım ve msn,icq derken iyice geliştirdim kendimi yani patide arama sayfası çok çok işe yarıyor..[signature][hline]Loesendor
-Myth Realm Developer-
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...