tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 McsPeyn in hikayesini gorunce baya sasirdim genc arkadaslardan dikkatli olmalarini isiyorum cunku; ortasonda sinifimi deistirmistim, bi gun basket oynuyoduk bnim ustumdede kirmizi "life guard at TASHMOO beach" diye gereksiz bi t-shirt wardi.arkadas yeni oldugu icin ismimi hatirlayamadi topu "tashmoo tashmoo topu at dedi" herkesinde hosuna gitti -kulaga hos gelio sanirim biraz- ismimiz ole kaldi.oklda örtmenlerim, ewde annem kucuk kardesim"tashmoo abi" diyor... yani yorum sizin eger daha genc arkadaslar warsa(bizden gecti artik) basket oynarken dikkat etsinler butun yasamlarini etkileyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yazık be :P gerçek adını hatırlıyo musun :P hoşuna gitmiyosa söle abi "adım şu şu be taşmo neymiş" diye...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bana da muammer diyolar arkadaşlar ama nikim muammer de değil... bu arada hayali arkadaşlar da sayılır di mi? aslında bana muammer de demezler nerden uydurdum anlamadım.... o_O[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 valla aklıma hemen tashonmao geldi mcspeyn in aksine[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bi basket maçı insanın hayatından neleri götürüyor :-)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bence goturmemiş getirmiş[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar