Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 alıştıktan sonra rahatlatır ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 günde 4-5 litre çay tüketiyorum. ben de çay bağımlısıyım. ülke dışına çıktığımda en çok bundan bunalıyorum. doğru düzgün çay çok az yerde var. olunca da iyi demlenmişi pek bulunmuyor. alıp kendin demlicen. farklı çay türlerini ve karışımlarını da sevsem de, bizde ekseriyetle iki türlü çay pişer. kahvaltıda az bergamot ve lemongrass ilavesi ile günün geri kalan vakitlerinde, az seylan çayı ilavesi ile karadeniz çayı. kendi topladığımız çaydır bu trabzonda. çayı şekersiz içtiğim için, lezzeti daha iyi geliyor, böylelikle kötü çaya tahammülüm düşüyor. içemiyorum ortalıkta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Bu arada madem başlık açıldı; 1) Çayı demiğe koymadan önce süzgece koyup yıkarmısınız? Ben yapıyorum, içinde toz gibi olan ufak parçaları ayıklıyorum böylece. 2) Çayı demliğe koyduğunuzda, aşağıda su daha kaynamamışken bir parmak su koyarmısınız önceden? Bunu yapmam ama yapan çok duydum, yapan var mı? Bir fark yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: günde 4-5 litre çay tüketiyorum sen naptın abi.günde 9 litre idrar atıyosundur bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 valla ilk bardak terletiyor ya ondan mıdır nedir hararetimi aldığını hissediyorum.Bende bayılırım çaya kahve gibi fazlası baymaz.Bide midem rahatsız olduğu için rahat rahat içebildiğim tek sıcak içicek(bide çorba var :P)Kupa ya da ince bel fark etmez ama kupadaki çay çok çabuk soğuyor.Birde çay demleyenlere bir tavsiye.Su kaynarken üstünde ki demliğe çay koymayın babam hep öle yapar :(yanık tadının genel sebebi odur.Demlerken de önce demliğe biraz kaynar sudan dökün üstüne çay koyun sonra doldurun güzel oluyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: Su kaynarken üstünde ki demliğe çay koymayın babam hep öle yapar :(yanık tadının genel sebebi odur.Demlerken de önce demliğe biraz kaynar sudan dökün üstüne çay koyun sonra doldurun güzel oluyor:P Bak merak ederdim bazı çaylardaki yanık tadını. Mantıklı bir yaklaşım. Saol =) Bu forumun en sevdiğim yanı birşeyler kapabiliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Yahu sıcak olmasa içilesi, abartılası bir şey ama kış değilken azıma sürmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Çay tembeller için bana göre bir demliyosun bütün gün iç, ben hakiki sütlü türk kahvesi seviyorum. canım isteyince ne kadar tembel olsamda bunun için vakit harcıyorum cok güzel oluyo lan harbi uzanıyosun böyle denize karşı "şrppp şrpp" ses cıkararak enfes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar