Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çay Hakkında.

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

@somebady ayıpsın her zaman ısmarlarız istedigin çay olsun.

@fistan hehe bende çay koliklerdenim helede arkadaşlar bir yerde toplanmıssak çay keyfi ile muhabbet acaip sarıyor yanındada pasta türü birşeyler ohh ohh deymeyin keyfimize

valla çay kanser yapıyor falan olayı yok aksine çay her derde deva bile diyor proflar fakat kanser olayı belki şöyle olabilir nukleer bombadan sonra karadeniz rize bölgesinde çıkarılan çaylarda kansorojen olabilir oda nükleerin etkisinden dolayı yoksa çay çok sağlıklı bir içecek[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 17 Haziran 2005 10:39 tarihinde demiş ki:

yalnız, TG diye bir çay var... İşte ona hastayım. içtiğim çaylar içinde en güzeli, şeker atmadan bile tadı gayet güzel. piramit şeklinde demlik modelleri var, o da baya ilginç bir yapıda. Türkiye'de bulunmuyor ne yazık ki. Ama Kıbrıs'ta heryerde satılıyor.

Anne tarafım kıbrıslı olduu için o çaylarda içmeye alıştım TG en iyisi :) dier çayları içemiyorum şimdi[signature][hline]Rest In Peace....
Sosyal ağlarda paylaş

bilgi verme amaçlı değil sadece tavsiyeydi.

earl grey bir ingiliz soylusudur, 1800lerde uzakdoğuya yaptığı bir gezide çok güzel kokulu ve değişik bir esansı olan hindistanda yetişen bir çay türüne raslar ve ingiltereye dönüşünde bu çaydan götürür. günümüzdeki earl grey tea'nin tarihçesi budur.

umarım bu tatmin edici olmuştur =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Sabahtan beri ictigim 8. fincan cayım.Hafta ici cay tiryakisiyim tamamen.Calısırken arada gidio surekli.Hafta sonları 1 2 bardaga indirgiyorum.Fazla cayın zararı war mı?
Gun de 8 ila 10 fincan(cay bardagı degil) cay zarar verir mi bunyeye bilen ve acıklamasını yapabilecek war mı?[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
Sosyal ağlarda paylaş

helena : lipton'un english breakfast tea si var. o da güzel.
spidee : eğer toksam ve sadece çay içmek istiyorsam o zaman dediğin gibi ince belli küçük bardaklar en iyisi.
ama çayla beraber herhangi bir katık yiyorsam, tost gibi, bisküvi gibi, o zaman kupalar daha iyi.

önemli olan çayın sıcak ve iyi demlenmiş olması.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

şekersiz çay çok kötü. fazla şekerli de çok kötü. küçük çay bardağı için 1 adet şeker, fincanlar için 2 adet şeker çok ideal.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
somebody, 17 Haziran 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
şekersiz çay çok kötü. fazla şekerli de çok kötü. küçük çay bardağı için 1 adet şeker, fincanlar için 2 adet şeker çok ideal.

ama şekersize alışınca bi daha asla şekerli çay içemiyor insan =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

doğrudur lafım helena yaydı. yoksa şekersiz çay güzeldir lafına doğrudur diyemem. :) çay güzel değildir, şekerli çay güzeldir. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...