GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 @somebady ayıpsın her zaman ısmarlarız istedigin çay olsun. @fistan hehe bende çay koliklerdenim helede arkadaşlar bir yerde toplanmıssak çay keyfi ile muhabbet acaip sarıyor yanındada pasta türü birşeyler ohh ohh deymeyin keyfimize valla çay kanser yapıyor falan olayı yok aksine çay her derde deva bile diyor proflar fakat kanser olayı belki şöyle olabilir nukleer bombadan sonra karadeniz rize bölgesinde çıkarılan çaylarda kansorojen olabilir oda nükleerin etkisinden dolayı yoksa çay çok sağlıklı bir içecek[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Bonecrusher, 17 Haziran 2005 10:39 tarihinde demiş ki: yalnız, TG diye bir çay var... İşte ona hastayım. içtiğim çaylar içinde en güzeli, şeker atmadan bile tadı gayet güzel. piramit şeklinde demlik modelleri var, o da baya ilginç bir yapıda. Türkiye'de bulunmuyor ne yazık ki. Ama Kıbrıs'ta heryerde satılıyor. Anne tarafım kıbrıslı olduu için o çaylarda içmeye alıştım TG en iyisi :) dier çayları içemiyorum şimdi[signature][hline]Rest In Peace.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Head, 17 Haziran 2005 12:43 tarihinde demiş ki: çay için çocuğumu keserim , çay içmediğim 1 gün olmadı. =) katılıyorum.[signature][hline]so smile for the king of loss feed from the juices bleeding from this cross.then tell me our lives mean more than this vain thirst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şu anda çay içiyorum.. oohh..süper walla. tavsiye ederim. işin de sonuna geldik.keyifli anlar yani..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Toledor, 17 Haziran 2005 11:21 tarihinde demiş ki: mide, kabızlık sorunları çektiğimde Forum Çay içiyorum falla müsilden daha etkili:-p hadi ya ben tam tersi sanıyodum :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 severim çay, ama mutlaka şekersiz olmalı bi de liptonun earl grey tea'si gerçekten muhteşem, denemelisiniz =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 iyi ozaman tavsiyelerin için tesekkurler[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight [Bu mesaj trgdy tarafından 17 Haziran 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bilgi verme amaçlı değil sadece tavsiyeydi. earl grey bir ingiliz soylusudur, 1800lerde uzakdoğuya yaptığı bir gezide çok güzel kokulu ve değişik bir esansı olan hindistanda yetişen bir çay türüne raslar ve ingiltereye dönüşünde bu çaydan götürür. günümüzdeki earl grey tea'nin tarihçesi budur. umarım bu tatmin edici olmuştur =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sabahtan beri ictigim 8. fincan cayım.Hafta ici cay tiryakisiyim tamamen.Calısırken arada gidio surekli.Hafta sonları 1 2 bardaga indirgiyorum.Fazla cayın zararı war mı? Gun de 8 ila 10 fincan(cay bardagı degil) cay zarar verir mi bunyeye bilen ve acıklamasını yapabilecek war mı?[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 çaydar zarar olmaz karde$ gönül rahatlığı ile bol bol içebilirsin.Hatta sana faydaları bile olur. olursa bir tek sorunu bol bol wc'ye gidersin başkada bi sorun olmaz :) oda gene senin faydana :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ama en dikkat edilmesi gereken nokta ince belli çay bardağıyla içmek bence. Koca koca kupalarda zevk alamıyorum ben içerken..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 büyük çay bardakları var, onlar daha da güzel =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 +1 spidee ince belli bardak ile icilir cay dedigin zımbırtı. gerisi yalan. günde 2-3 demlik içen birisi olarak konuşuyorum :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 helena : lipton'un english breakfast tea si var. o da güzel. spidee : eğer toksam ve sadece çay içmek istiyorsam o zaman dediğin gibi ince belli küçük bardaklar en iyisi. ama çayla beraber herhangi bir katık yiyorsam, tost gibi, bisküvi gibi, o zaman kupalar daha iyi. önemli olan çayın sıcak ve iyi demlenmiş olması.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben de büyük çay bardaklarını sevmiyorum beceremiyorum onlarla içmeyi galiba :)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ingilizlerin çayları güzel oluyor genelde (sert) ama sütle birlikte hoş değil. zaten çayı eğer şekersiz/sütsüz sade içmeye alışırsanız şekerli içemiyosunuz, işkenceden farksız =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tüm bardaklar dolsun ozaman :P[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şekersiz çay çok kötü. fazla şekerli de çok kötü. küçük çay bardağı için 1 adet şeker, fincanlar için 2 adet şeker çok ideal.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sütlü çayı da hiç sevmiyorum ayrıca, ne süte benziyor, ne çaya benziyor..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: somebody, 17 Haziran 2005 17:44 tarihinde demiş ki: küçük çay bardağı için 1 adet şeker, fincanlar için 2 adet şeker çok ideal. ayrıca sütlü çayı bende sevmiyorum.midemi bulandırıyo biraz.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: somebody, 17 Haziran 2005 17:44 tarihinde demiş ki: şekersiz çay çok kötü. fazla şekerli de çok kötü. küçük çay bardağı için 1 adet şeker, fincanlar için 2 adet şeker çok ideal. ama şekersize alışınca bi daha asla şekerli çay içemiyor insan =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ingiliz cayı yesil cay kotu. cay sekersiz guzeldir.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 doğrudur. aslında şöyle bir gerçek de var. sen "çay" içiyosun biz "şekerli çay" içiyoruz... :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 doğrudur lafım helena yaydı. yoksa şekersiz çay güzeldir lafına doğrudur diyemem. :) çay güzel değildir, şekerli çay güzeldir. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 her yemegin yaninda ya nesquik ya cay içrm gerisi yalan nadirende kola[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar