dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Öncelikle silikon karşıtlarını ve -16ları dışarıya alalım. Evet yukarıdaki sağ üst köşedeki x tuşuna basıyosun... Afe... Beklemeden gitti +16'yı ne olur ne olmaz (site formatına uygunluk açısından) diye koydum yoksa pek bir gereği yok bence. İlk sitemiz şu ünlülerin estetik öncesi ve sonrası görüntüleri Buradan kimler kaç defa breast implant yaptırmış kaça maloluyo bu ameliyatlar öğrenebiliyoruz. Britney ve Jessica Simpson'a iyi "takviye" yapıldığını öğreniyoruz. Bu arada "Britney'nin meme uçları nedense aşağıya bakıyor" şeklinde bir düşünce akla geliyorki yanıtın bir kısmını buradan bulabiliyoruz Ben yine de doğuştan olduğunu düşünmekteyim. Ha peki bu estetik kötümüdür. Hayır efendim nerden çıkartıyorsunuz. Olumlu geçmiş operasyonlarda var. Bu siteden gerekli bilgileri aldıktan sonra (kaç çeşit silikon var, kimler yaptırabilir vs.) geliyoruz olayın bizi ilgilendiren kısmına. Efendim gördüğüm kadarıyla Paticik daha çok erkek egemen bir toplum. Erkek ise kızlarla ilgilenir. Bu kısa ve oldukça saçma tanımdan sonra, ulan bizi kazıklamasınlar bunlar(göğüsler) gerçek diye korkanlar varsa korkmaya gerek yok dasaaa abiniz yanınızda. Yok ben ellemiycem kızların sağını solunu. Valla bak. Vurmayın! vurmayın dedim! Sadece örnekler vericemörnekli test misali. *!dasaaa gereksiz bir iş yapmış olmanın verdiği rahatlıkla köşesine geri çekilir*[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Nip & Tuck dizisini tavsiye ederim nasıl yapıldığını merak ediyorsan, yalnız görüntüler serttir ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 konuyu tam anlamadımda estetik insanın doğal güzelliğini ve doğasını bozan abuk ve geçici bişey ajda pekkanlar yaşlansın istiyorum[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 fake mi değilmi olayını sevdim..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Önyargılı yaklaşmamak lazım. verdiğim sitelere bir göz atarsan (3.sıradaki olan sanırım/ameliyat sonuçları) sadece "ajda" olmak isteyenlerin değil ihtiyacı olanlarında estetik ameliyat olduğunu görebilirsin. Tabi doğal olarak; sadece süper starlar estetik ameliyat olur, kızlar osurmaz sıçmaz, çocukları leylekler getirir gibi doğru olduğunu sandığımız düşüncelere sahibiz. Mamafih kazın ayağı öyle değil (öyle ise de estetik ameliyatla değiştiririz hemen) Gerçekten ihtiyacı olanlara estetik yapılmasına karşı değilken, aman memelerim 2cup büyük olsun Yok ben sıkıldım 34c olsun diyenleri şiddetle kınıyor içerdikleri silikon yığınıyla berbaber silikon vadisine yollanmasını temenni ediyorum (yolladığım yer saçma oldu ama olsun, aklıma başka bişi gelmedi)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 dasda nın anlatım tarzını sevdım :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sitelerede evde bakıcam şimdi işte estetik sitelerinde sörf yaptığımı görürlerse ayıp olur :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Nip&Tuck süperdir bu konularda eheh[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Güzel kadın nekadar güzelse estetik de okadar güzel bence :) Nip&Tuck da güzeldir :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 oha yalniz resimlere baktim , hepsi bok etmisler kendilerini... dogal ,orjinal* hallerinde cok daha güzellermis =) e iste bazi hatunlar gereksiz yere* komplex yapiyo,sonucuda estetik oluyor böyle. bizim siniftada bi kiz var,18ine girince gögüs ameliyati olcakmis! ilk baslarda ne kadar rahatlamis, komplexlerinden kurtulmus olsada sonucu kötü olucak gibi...[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 silikonlu gogus elleyemem ben ya ne o oyle cıvır cıvır sıksan sıkılmaz kayar saga sola dimi[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Fistan, 17 Haziran 2005 15:22 tarihinde demiş ki: silikonlu gogus elleyemem ben ya ne o oyle cıvır cıvır sıksan sıkılmaz kayar saga sola dimi Puahahha. Yok kaymaz. Eğer iyi silikon yapılmışsa (saline veya kapsül özellikle) bir tarafa kaymaz. Pek bir farkı anlayamazsın. Sadece şöyle bir fark oluyor; göğüslerin alt kısmında fazla bir dairelik oluyor. Daha eliptik gerçekçi göğüsler için ise damla tipi silikonlar mevcut (dur bir gereksiz bilgi daha veriyim Deniz Akkaya'da damla tipi silikon var. Epey önceden yapılmış olduğu için harika bir uygulama olmasada oldukça iyi) Silikonlar ilk yapıldığındaki kıvamla üzerinden zaman geçtikten sonraki kıvam farklı oluyor. Ha bide silikonlar BOOOM!! diye patlamaz.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ne diye patlar?[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ffssst diye iner[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 pörçç dıye dısarıya atıyomus kendını dıkıs yerlerınden ama cok acı verıcı bısey olsa gerek[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ahah birisi bi yerde digeri baska yerde lol bence lönk die patlarlar! foooooooooshh diyede ses cikar, sifon cekermis gibi.[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sadece kadınlar taktırmıyo bu slikonu erkeklerde taktırıyo kabarık görünsün diye.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Patlama olayı silikonun üstünden bir yerden sıvı kaçırması gibi bir şey. Hatalı veya ucuz silikonlarda olur.İçi hava falan dolu değil. Zati silikonu elinize aldığınızda anlarsınız nasıl bir madde olduğunu. Tabi korunaklı bir kılıf içerisindeki(basitçe) silikonun patlama vs sonucu dokuyla doğrudan teması alerjiye sebep olur.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 fsss etmio patladığında atıo işte içindeki sıvı hava pompalamıyorlarki fss etsin[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 iğne batırıp cıkarsak anlamak için hehe =)[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ses olarak eliniz kesinliğinde kanarken çıkan ses çıkıyor. Şöyleki; Kızlarda: Ay bahadırcan çobbuk corveti getir silikonum patlamış bak görüyor muuuusuuuun kaymış sooolaaa. Aaaay ben fena oluurumm bahadırcaaan... şeklinde iken Erkeklerde: Hass olm ne bu şimdi! Silikon attı kendini ya. Dr Mithat atmaz bu kendini demişti. Hass.. ya Mnskm! şeklinde ses verir[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 photoshop kısmıda güzelmiş http://www.worth1000.com/cache/contest/contestcache.asp?contest_id=2057&display=photoshop#entries[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Böööhünkkkk!! worth1000 ksımısınınını açmayıverin.. Yok ben ameliyat falan bile izlerim bunun yerine. Zati Christina Agumentin i sevmezdim de bu ne ya!!! Bak saçlarım bile diken diken oldu bırak tüyleri... Uyarın kardeşim böyle şeylerden önce :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 [signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Your score is 178 points. süperim. hahaha.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar