Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+16 (Sanırım) [INFO] Hangisi gerçek? Olay Nedir, Nasıl Yapılır?

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle silikon karşıtlarını ve -16ları dışarıya alalım. Evet yukarıdaki sağ üst köşedeki x tuşuna basıyosun... Afe... Beklemeden gitti

+16'yı ne olur ne olmaz (site formatına uygunluk açısından) diye koydum yoksa pek bir gereği yok bence.

İlk sitemiz şu ünlülerin estetik öncesi ve sonrası görüntüleri

Buradan kimler kaç defa breast implant yaptırmış kaça maloluyo bu ameliyatlar öğrenebiliyoruz. Britney ve Jessica Simpson'a iyi "takviye" yapıldığını öğreniyoruz. Bu arada "Britney'nin meme uçları nedense aşağıya bakıyor" şeklinde bir düşünce akla geliyorki yanıtın bir kısmını buradan bulabiliyoruz Ben yine de doğuştan olduğunu düşünmekteyim. Ha peki bu estetik kötümüdür. Hayır efendim nerden çıkartıyorsunuz. Olumlu geçmiş operasyonlarda var. Bu siteden gerekli bilgileri aldıktan sonra (kaç çeşit silikon var, kimler yaptırabilir vs.) geliyoruz olayın bizi ilgilendiren kısmına. Efendim gördüğüm kadarıyla Paticik daha çok erkek egemen bir toplum. Erkek ise kızlarla ilgilenir. Bu kısa ve oldukça saçma tanımdan sonra, ulan bizi kazıklamasınlar bunlar(göğüsler) gerçek diye korkanlar varsa korkmaya gerek yok dasaaa abiniz yanınızda. Yok ben ellemiycem kızların sağını solunu. Valla bak. Vurmayın! vurmayın dedim! Sadece örnekler vericemörnekli test misali.

*!dasaaa gereksiz bir iş yapmış olmanın verdiği rahatlıkla köşesine geri çekilir*[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Önyargılı yaklaşmamak lazım. verdiğim sitelere bir göz atarsan (3.sıradaki olan sanırım/ameliyat sonuçları) sadece "ajda" olmak isteyenlerin değil ihtiyacı olanlarında estetik ameliyat olduğunu görebilirsin.
Tabi doğal olarak; sadece süper starlar estetik ameliyat olur, kızlar osurmaz sıçmaz, çocukları leylekler getirir gibi doğru olduğunu sandığımız düşüncelere sahibiz. Mamafih kazın ayağı öyle değil (öyle ise de estetik ameliyatla değiştiririz hemen) Gerçekten ihtiyacı olanlara estetik yapılmasına karşı değilken, aman memelerim 2cup büyük olsun Yok ben sıkıldım 34c olsun diyenleri şiddetle kınıyor içerdikleri silikon yığınıyla berbaber silikon vadisine yollanmasını temenni ediyorum (yolladığım yer saçma oldu ama olsun, aklıma başka bişi gelmedi)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

sitelerede evde bakıcam şimdi işte estetik sitelerinde sörf yaptığımı görürlerse ayıp olur :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

oha yalniz resimlere baktim , hepsi bok etmisler kendilerini...
dogal ,orjinal* hallerinde cok daha güzellermis =)

e iste bazi hatunlar gereksiz yere* komplex yapiyo,sonucuda estetik oluyor böyle. bizim siniftada bi kiz var,18ine girince gögüs ameliyati olcakmis! ilk baslarda ne kadar rahatlamis, komplexlerinden kurtulmus olsada sonucu kötü olucak gibi...[signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 17 Haziran 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
silikonlu gogus elleyemem ben ya ne o oyle cıvır cıvır sıksan sıkılmaz kayar saga sola dimi

Puahahha. Yok kaymaz. Eğer iyi silikon yapılmışsa (saline veya kapsül özellikle) bir tarafa kaymaz. Pek bir farkı anlayamazsın. Sadece şöyle bir fark oluyor; göğüslerin alt kısmında fazla bir dairelik oluyor. Daha eliptik gerçekçi göğüsler için ise damla tipi silikonlar mevcut (dur bir gereksiz bilgi daha veriyim Deniz Akkaya'da damla tipi silikon var. Epey önceden yapılmış olduğu için harika bir uygulama olmasada oldukça iyi)
Silikonlar ilk yapıldığındaki kıvamla üzerinden zaman geçtikten sonraki kıvam farklı oluyor. Ha bide silikonlar BOOOM!! diye patlamaz.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Patlama olayı silikonun üstünden bir yerden sıvı kaçırması gibi bir şey. Hatalı veya ucuz silikonlarda olur.İçi hava falan dolu değil. Zati silikonu elinize aldığınızda anlarsınız nasıl bir madde olduğunu. Tabi korunaklı bir kılıf içerisindeki(basitçe) silikonun patlama vs sonucu dokuyla doğrudan teması alerjiye sebep olur.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Ses olarak eliniz kesinliğinde kanarken çıkan ses çıkıyor. Şöyleki;
Kızlarda: Ay bahadırcan çobbuk corveti getir silikonum patlamış bak görüyor muuuusuuuun kaymış sooolaaa. Aaaay ben fena oluurumm bahadırcaaan...
şeklinde iken
Erkeklerde: Hass olm ne bu şimdi! Silikon attı kendini ya. Dr Mithat atmaz bu kendini demişti. Hass.. ya Mnskm!
şeklinde ses verir[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Böööhünkkkk!! worth1000 ksımısınınını açmayıverin.. Yok ben ameliyat falan bile izlerim bunun yerine. Zati Christina Agumentin i sevmezdim de bu ne ya!!! Bak saçlarım bile diken diken oldu bırak tüyleri... Uyarın kardeşim böyle şeylerden önce :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...