Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 biliyorum bir sürü konu açıldı ama yok yok yok win98 kullanıyorum ve adsl modemim zoom 5551A IP sabitleme v.s. yapamadım lütfen yardım..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bekle hemen link vericem, blackchaos oldukça güzel açıklamıştı port açmayı orada edit: Zoomx4 5551a port açmak alt tarafta blackchaos un yazısı var... [signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 17 Haziran 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 blackcahosla özel bile konuştum,modem olarak problem yok ama açılmıyor sabit IP olayı var bi de ama win98 nasıl yaparım onu bulamadım denedim yüz kere yok yok olmuyor.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 http://www.portforward.com/Bu yardımcı olabilir Sonuçta herkeste farklı modemler var, bunların farklı işletim sistemleri var vs. Kombinasyon feci olur böyle bi ortamda. Ama bu site işini görür sanırım[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 alla alla ne kombinasyonu kardeşim,win98 kullanan veya bilen birisi yardımcı olabilir mi diye soruyorum yni[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 up![signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar