Villians Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Artık yarınları mı bekliyorum yoksa zaman kavramını mı yitirdim bilemiyorum.Ne olucak merak etmiyorum artık.Edemiyorum.Karanlıkta bir ışık aramak gibi kendimi arıyorum bazen.O kadar mı küçülmüşü?Karanlıktaki bir ışıkmıyım sadece?Etrafıma ışık verip vermediğimden bile emin değilim... Bazen bir köşede oturup izlesem kendimi diyorum o zaman belki engellemezdim içimde ki beni. Yorulduğumu bile hissedemiyorum,sanki hala eski küçük çocukmuşum gibi.Bir hikayedeyim ve ertafıma gülücükler saçarak yürüyormuşum gibi Öyle olmasa bile hayal etmek istiyorum.. Fallen Angel[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bir umuttur yaşatan insanı... hayal ettiğin sürece varsın biliyosun sakın vazgeçme hayallerinden işte o zmn düşersin...[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bu aralar yine umutsuz mu takılıyorum ne.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sana bol bol joy divisin dinlemeni tavsiye ediyorum[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bunalım bir müzik mi? Fallen ElF[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bayaa dur msne girince 3-5 bisi yolliyim sana[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar