Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Evet beyler Rayne(blooadrayne deki kız) in suratını gören oldumu!! hani şu arkadan şirin saçlı kız dediiniz vücudu ve kanı emerken ki ses efektleri çok güzel olan !![hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 acmisiniz aciktamisiniz abazamisiniz kardesim siz ya adini bilen varmi yuzunu goren varmi ben ciplak resimlerini gordum abazanlar basmis ortaligi sapiqsiniz olum utanmiyomusunuz elin vampinsan'ina sulanmaya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 al allahin sapigi seni[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ben abazalıktan değil ONDAN NEFRET ETTİĞİMİ SÖLEMEK İÇİN AÇMIŞTIM!!!!!!!!! bu alanda bloodrayne başlıklı konuda insanların yüzünü görmek istedii ile ilgili bissürü yazı gördüm VE BEN O YÜZÜ GÖRDÜM İĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞRENÇ TİKSİNÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ BERBAT BÖÜÜÜÜÜÜRK!!!!!! bir yüz affedersiniz ama... yani bu kadar iltifat yeter.. Size uyarı bu yüzü hiç görmek istemeyin[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 aaa benim gördüüm resim bu değildi buda güzelmiş hane :D benim gördüüm resmin ne kadar kötü olduğunu ben bilirim bide ositeyi gezmiş olan insanlar hangi site olduğunu hatılasam sölicem[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bloodrayne'e çirkin demek yürek ister:) Bu arada oyunda ateş etmeden bir süre beklerseniz kamera kızın etrafında dönmeye başlıyor. O güzelim suratını görüp ekranı öpmeye başlıyorsunuz:P[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 demoda bkeledim göstermedi.. bu arada oyunu imeshde bulamadım share etmek isteyen?[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 lethe beklediğin zaman gösteriyor az bekledin herhalde.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ehhe bunu gerçeği var ama ısırmıyor sadece trip atıyor durşunu bi kayıt ediimde gösteriim -bak seni oyun karakteri yapmışlar -yaa ama bu vampiiiir -biliyorum -biliyorsun ve gösteriyorsun ha kınadım seni kın! -ehhe -...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Yahu demosunda tam oyuna başlarken beklerseniz hem yüzünü görür hemde yapmanız gerekenleri öğrenirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 biliyom orayı kes dio adamları bu arada hardda adamlar feci pis vuruyorlar.. officerlarıda em em gebertemiyom bashka türlü[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: zlorwf, 13 Şubat 2003 11:16 tarihinde demiş ki: lethe beklediğin zaman gösteriyor az bekledin herhalde.[hline]Geri döndüm... bekle bekle cikmiyo iMeshte hic.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Çıkıyor kesin. Bıçağını filan yalıyormu peki bekleyince?Az önce denedim yapmayın.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar