Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eğöeğe ben hekır olacam

Hakiki_Portnoy

Öne çıkan mesajlar

said:
sharky,17 Haziran 2005 02:58 tarihinde demiş ki:
Off bu hack mack muhabbetleri fena şekilde baymaya başladı beni artık.

Allaşkına "hack" in anlamını bildiğini zannedenler, etrafta 2-3 dinazor bilgisayarcı bulsunlar, hani şu Amstradlarda falan poke ile hack yapanlardan, onlarla bir konuşsunlar kendilerine gelsinler allahaşkına.

Yeter yahu. Hack de hack. Biri ordan 2 tool bulur, oranın buranın açığı var der, gider bakarız, "PHP yi yükseltin, yoksa sitenizi hack ederler." der, biri dallamaca ssh a abanmaya çalışır.

Bi gidin ya.

ağzından bal damlamış diyorum başka da bişey demiyorum..
yoo lan diyorum başka şeyler de diyecem.hacker olmayın lan.sakın olmayın.ben hekırdüşmanıyım oğlum.sünnet ediyorum hekır olacam diye kasınanları.ya adam gibi hekır olana kadar sus otur,ya da 2 tool kullanıp ta "ehööğeğhe biliyon mu ben hekır oldum hekliyom eko eko" diye gezinmeyin.oh be..kendime geldim ne pis elektrik yapmış bu adamlar bende..geçen bi tane adam gelmiş hotmail adresimi nerden buldu artık,mail atıyo,tiriviri yapıyo..senin hesabın benim artık falan..bilgisayarını yerlebir etcem diyo..lan dedim çapın ne senin ha?hı?gece gece sinirimi bozdu..sanki burası Symantec'in server'ı yerlebir etsen noolacak egoist..
bi b.k yok hackerlıkta bırakın oğlum..gidin sigortalı iş bulun adam gibi.tööbee...
valla çok iyi geldi içimi döktüm. :tup:[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.

[Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 17 Haziran 2005 05:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sorma baba ya...(çaktırma da şu yan topic teki win32 virüsü şikayetim onun işi olabilir mi?)(ama yok olamaz ya ben o heriften dosya mosya almadım ki.ayrıca bu virüs o heriften önce de çıkmıştı benim bilgisayarın bikaç yerinden) :-)
şaka bi yana da gaza gelip kendi bilgisayarlarını çöplüğe çevirmekten başka işe yaramaz bu arkadaşlar.bazen de 12 yaşında bir çocuğun pokimon sitesini hekleyip(programdaki tuşlara basarak) ana sayfasına da "hedehödö hacking team" falan gibi karizma şeyler yazmaya çalışrlar.
hacking programlama deneyimi,yazılım bilgisi ve sabır ister.her gördüğüne özenen bazı gençler de kolay biey zannedip maymun iştahlılıklarını doyururlar.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim burda da var o tiplerden
fake mail atıp mailini hackledim nihoho gralım ben diyenler
sorcam bi gün ama "maili hackledinde bi işe yarıyomu bari?" diye[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...