snapsys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 onuda denedim oda olmadi.[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz
GM_galadniel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sphereserv.exe 'yi editledinmi ? Hex Editor ile[signature][hline] Athena UO www.athenauo.com
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aa ne icin editlicez ki ? anlamadim ?[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz
muratty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Buttonu su sekilde Duzenle ; said: onbutton=53 IF ( < 59.0) || !() || !() SRC.sysmessage @033 Bunu yapmak icin en az 59 Skill ve 4 Deri'ye ihtiyaciniz var. RETURN 1 ELSE var.tailor Leather sleeves yapmaya basladiniz. src.makeitem=i_leather_sleeves src.tag.tailoring=i_leather_sleeves ENDIF Buda itemin... said: DEFNAME=i_leather_sleeves TYPE=t_armor_leather RESOURCES=4 i_hides_cut WEIGHT=6 FLIP=1 ARMOR=25 REQSTR=10 CATEGORY=Provisions - Armor SUBSECTION=Leather Armor DESCRIPTION=Leather Sleeves DUPELIST=013c8,013cd,013cf SKILLMAKE=TAILORING 59.0, t_sewing_kit RESOURCES2=8 i_hide,1 i_ingot_iron Bu Kadar Basit Bişey.... Edit= Smileyler iptal... [signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! [Bu mesaj muratty tarafından 17 Haziran 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
muratty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: GM_galadniel, 17 Haziran 2005 00:59 tarihinde demiş ki: sphereserv.exe 'yi editledinmi ? Hex Editor ile Buna ise Gülmemek içten Değil :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mlsf.[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz
LeBaaL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: muratty, 17 Haziran 2005 01:23 tarihinde demiş ki: Buttonu su sekilde Duzenle ; said: onbutton=53 IF ( < 59.0) || !() || !() SRC.sysmessage @033 Bunu yapmak icin en az 59 Skill ve 4 Deri'ye ihtiyaciniz var. RETURN 1 ELSE var.tailor Leather sleeves yapmaya basladiniz. src.makeitem=i_leather_sleeves src.tag.tailoring=i_leather_sleeves ENDIF Buda itemin... said: DEFNAME=i_leather_sleeves TYPE=t_armor_leather RESOURCES=4 i_hides_cut WEIGHT=6 FLIP=1 ARMOR=25 REQSTR=10 CATEGORY=Provisions - Armor SUBSECTION=Leather Armor DESCRIPTION=Leather Sleeves DUPELIST=013c8,013cd,013cf SKILLMAKETAILORING 59.0, t_sewing_kit RESOURCES2=8 i_hide,1 i_ingot_iron Bu Kadar Basit Bişey.... Edit= Smileyler iptal... buttonda 4 hide diye bir şey var ama itemde yok böyle yaparsan sadece beklersein ekrana yapışırsın yap diye. Başkalarının haline gülmeden kendi haline ağla![b] [b][hline] ~VioX~ Ba'aL [Bu mesaj LeBaaL tarafından 17 Haziran 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
muratty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 LeBaaL denemeden Cata Kute Atıp Tutma Bence Ben Onu bilir Onu soylerim sana.Boş Konuşup boş Boş Gelmeyin Karşıma.Bende Olan Şeyi Olmuyor diye idda edenlerden Cok canımı sıkan bişey olamaz yahu...Arkadaşım yanlız benım yaptıgım şekilde Yanında Sewing kitin olması lazım Yoksa Boş boş bakarsın. bana Olmuyor Demeyin OLUYOR.. Actım Acaba Yanlışmı yaptım dedim.Olur Ya insanlık Hali.BABALAR gibi çalışmakta.Al yanına istersen 4 tane i_hide istersende 4 tane i_hides_cut bide yanında sewing kit al olmuyorsa yüzüme tukurun be.Saçmalık yapmayın. Bence Aglancak Haline Zırvalayanlar Susmasınıda Bilmeli.. Edit = Sewing Kite dialogu vermelisin. Edit 2 = dialog komutu ile degil sewing kitle acmalısın ( yani yanında cantanda olmalı ) Edit 3 = denemeden bi daha konusmayalım. [signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! [Bu mesaj muratty tarafından 17 Haziran 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj muratty tarafından 17 Haziran 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hayatım canım benim yanımda var ayirmyiorm zaten[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz
muratty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yahu Bu Sekilde Denedinmi Scripti?bende Olan Şey Nasıl olmuyor?Bi incele Allah Askına..Ya bende oluyor ya..alla alla.dedigim Sekilde yapmassan Sorun sendedir.Bende OLUYOR....[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bir şey sorucam spheresvr.exe yi çalıştırdığında yapılabilen her item için bad resource hatası alıyormusun ? . Mesela :: ERROR:(itemb6.scp,5269)Bad resource list id 'TAILORING 0.1, t_sewing_kit' ERROR:(itemb6.scp,4712)Bad resource list id 'INSCRIPTION 70.0, MAGERY 60.0' ERROR:(potions.scp,666)Bad resource list id 'ALCHEMY 45.1' ERROR:(potions.scp,582)Bad resource list id 'ALCHEMY 55.1' ERROR:(potions.scp,471)Bad resource list id 'ALCHEMY 0.1' ERROR:(potions.scp,398)Bad resource list id 'ALCHEMY 65.1' ERROR:(potions.scp,314)Bad resource list id 'ALCHEMY 5.1' ERROR:(potions.scp,162)Bad resource list id 'ALCHEMY 0.1' ERROR:(potions.scp,134)Bad resource list id 'ALCHEMY 35.1' ERROR:(itemb2.scp,4701)Bad resource list id 'CARPENTRY 42.1, t_carpentry' ERROR:(itemb6.scp,4882)Bad resource list id 'INSCRIPTION 80.0, MAGERY 70.0' ERROR:(itemb6.scp,3446)Bad resource list id 'INSCRIPTION 10.0, MAGERY 5.0'[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 17 Haziran 2005 09:08 tarihinde değiştirilmiştir]
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 evet. skillmake hatasi veriyodu skill= yaptim onu rev de degismis.[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 evet?[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz
aLone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 scr.makeitem Rev. de neden sorun yapar çözemedim bi türlü üzerinde çalışıyorum arkadaşlar yardım ederseniz seviniriz.[signature][hline]Lostland Developer
Öne çıkan mesajlar