serberius Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 teto ıcın satınalma menulerı ve tum satıs vendorlarını sıfırdan yazdım ve elımde bır connector ornegı var acaba bu connectore Clıentı nasıl baglıyabılırım bu konuda bı bılnız varmı Saygılar[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! [Bu mesaj Baggio tarafından 15 Haziran 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 connectoru gormeden Sana nasıl yardım etmemizi beklersinki. Ha Sen bunu '' Herife Bak connectorumu kapıcak '' davasına getirip koymayacagındanki ben yapmasamda baskasının yapabılecegıne eminim ( karmaşık oldu ama :lol: ) Sana yardım etmemiz mumkun deil >=/[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 MSNM: [email protected] ekLe yardımcı oLayım...[signature][hline]- Imaginary World - www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Calmicam deme sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Babama Bile Güvenmem *!Arayı Kızıştırır* :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Oda çalmış zaten kendi emeği olmadığı için verebilir.[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serberius Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Lakers, 16 Haziran 2005 12:14 tarihinde demiş ki: Oda çalmış zaten kendi emeği olmadığı için verebilir. Arkadasım Kendıne Saygın yoksa baskasına saygı duy ben bunu sadece halka acık bır sıteden download ettım yanı sanırım karsındakılerı yanlıs yargılama bır gun bu basına kotu sonuclar dogurur sonra Serberius Abım dedı dersın[signature][hline]Dünya varoldukça insanlar savaşacaklardır!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar