Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simdi dusunuyorumda helal olsun bize..

schaker777

Öne çıkan mesajlar

hakikaten helal olsun, ultima kac senelik bir oyun uzerinden ne oyunlar gecti ama hala tutuluyor.

biz hep sikayet ediyoruz onune gelen server aciyor olaya bak gibilerinden ama onlar sayesinde belkide biz hala ultima oynuyoruz.

bir sürü güzel server var acilan;
Moria,
Myth
..
ve daha bir sürü (fazla yazmak istemiyorum cunku direk reklam diye damgaliyor bazi seviyesizler merak eden varsa sorar zaten)

bir suru server var ve hala gelisiyor bu serverlar, yeni gelisen sistemlerden tutun copy/paste edicem derken nerdeyse scriptin yarisi degistiren insanlar var, bu o kadar kotu birsey degil aslinda dua edelimki boylede olsa ugrasanlar var.

Bizleri tebrik ediyorum bu oyunu hala, inatla oynadigimiz icin helal olsun bize.. :)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
schaker777, 16 Haziran 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
biz hep sikayet ediyoruz onune gelen server aciyor olaya bak gibilerinden ama onlar sayesinde belkide biz hala ultima oynuyoruz.

bir sürü güzel server var acilan;
Moria,
Myth
..
ve daha bir sürü (fazla yazmak istemiyorum cunku direk reklam diye damgaliyor bazi seviyesizler merak eden varsa sorar zaten)

Zaten reklam yapmışın ayrıca Myth yada ismini duymadığım moria mıdır nedir kesinlikle profesyonel shard deil.Bir kaç veletin toplanıp cafeye kurduğu serverlardan başka bişi değil.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

afedersin serseri adini bile yeni duydugun bir shard hakkinda nasil bu kadar kesin konusuyosun anlamiyorum

ama orda hitap ettigim kitle icindesin sanirim sende

rica ediyorum konuyu saptirma!!

edit: ayrica bir ustteki mesaj quote edilmez arkadasım
[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

[Bu mesaj schaker777 tarafından 16 Haziran 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mayın tarlası. Halen en çok oyananlar listesindedir.
Lineage 1 de baya oynanıyor doğuda.
Bi de Street Hoop halen tüm ateri salonlarında vardır ve mamelerde deli gibi oynanır.
Little Fighter 2 baya eski bi oyun ama gene çok sevilir.
Ayrıca Snakes oyunu da halen oynananlar arasında.
Ultima Online yalnız değil yani..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

haklisinda lucass ben half-life yuklu olmayan internet kafeler biliyorum,

bide herkes sikayet eder 12 yasindaki cocuklarla oynuyoruz diye bunun nesi kotu zaten 20 yasindaki bir kisi zevk icin oynar ve bilincine varmistir istemesse oynamaz ama o yastaki cocuklar icin virus gibidir, devamli oynamak isterler :)
Sosyal ağlarda paylaş

bir çok kişi dedii uo bitti biticek v.s..
hep derler :)
derler hikayesi vardır bilen bilir..

derlerrr derlerrrrr..yapmasanda yaptı derlerrrrrr..

uo bitmez boşuna düşünmeyin..yeni uo ağustosda çıkıyor..[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..

[Bu mesaj Jabba tarafından 16 Haziran 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 16 Haziran 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
Mayın tarlası. Halen en çok oyananlar listesindedir.
Lineage 1 de baya oynanıyor doğuda.
Bi de Street Hoop halen tüm ateri salonlarında vardır ve mamelerde deli gibi oynanır.
Little Fighter 2 baya eski bi oyun ama gene çok sevilir.
Ayrıca Snakes oyunu da halen oynananlar arasında.
Ultima Online yalnız değil yani..

street hoop, lf, snake, mayın tarlası; bunlar arcade oyunlar ilerleme falan diye bir şey yok uo ile aynı kefede değiller yani (seviye açısından demiyorum)[signature][hline]Msn
Sosyal ağlarda paylaş

schaker777 arkadasım ilk mesajında iyi gusel demişsinde scriptlerin yeni sistemlerin gelişmesini bizde isteriz ama bu kadar uo serverı cok fazla yani uo oynayan sayısına gore cok fazla kacıyor ha olur soyle 3 4 tane iyide en azından bir 10 15 tane var ki her gun bir tane acılır duzeyde ama soyle biriside yok yani gelipte yeni sistemler uzerine uo yu kuran.[signature][hline]S.E.N.
Sosyal ağlarda paylaş

Tatlı Dille ikâz edeyorum ;)

1) Konu Yanlış Yere Açılmış.
2) Reklam iceren Bi Topic.Ama Saklanmış gibi Tutulmuş neyse.
3) Server isimlerinide ilk defa Duydugumu belirtmek isterim.Ki eskilerden Olmadıgı kesindir.
4) Iyi Ne Guzel Tebrik Edelim Birbirimizi de Boyle Konular Yerine Bu BÖLÜMDE Bilgimizi Paylaşsak?[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ayakta ayakta olmasına da hiçbi yeni bi şey yok hep aynı şeyler .. arada bi ea yeni grafik eklentisi vs. çıkarıp oyunun tadını iyice kaçırıyor. CS de yıllardır var hatta UO dan daha eski ama onu hala oynayabiliyorum uo oynayamıyorum baydı artık. Helal olacak bi şey yok , bunun burda milletin c/p ile açtığı serverlarda ilgisi yok , zaten Türkiyede hiç server kalmasa yabancı serverlara girersin yok eğer düzgün UO oynamak istiyosan alırsın orjinali azıcık paraya kıyarsın.[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bazı scripterlar sayesinde çk daha değişik ve ilginç şeyler var hep aynı değil.. Mesela gm topuk lar eskide kaldı diye artk engelli koşu yapıyorlar :) Ya da ne biliyim bi adam evlerin hepsini değiştirmiş çok daha görkemli şeyler yapmış, daha sonra questler de baya gelişti

Ama teot denilen melet sphere yi yedi bitridi...[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün!

K.-Team
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muratty, 17 Haziran 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
Tatlı Dille ikâz edeyorum ;)

1) Konu Yanlış Yere Açılmış.
2) Reklam iceren Bi Topic.Ama Saklanmış gibi Tutulmuş neyse.
3) Server isimlerinide ilk defa Duydugumu belirtmek isterim.Ki eskilerden Olmadıgı kesindir.
4) Iyi Ne Guzel Tebrik Edelim Birbirimizi de Boyle Konular Yerine Bu BÖLÜMDE Bilgimizi Paylaşsak?

murattycim, canim benim bunu dusunurse zaten yetkililer dusunur degil mi?

Ha yetkililer bunlarlami ugrascak diyorsan zaten ugrasmak istedikleri icin burdalar yardima ihtiyaclari olsa zaten isterlerdi heralde.

Sonra.. aynen yanitliyorum

1. Burasi bir ne forumu (copy/paste) "Uo Emulatorleri" yada ben yanlismi kopyaladim yaziyi bilemeyecegim,

yazidaki bir iki kelimeden baska butun yaziyi okuduysan, zaten buraya yazilmasinin dogru oldugunu anlarsin

2. Oraya sembolik iki tane server ismi yazdim ne link var ne adres oraya kendi ismimi yazsam,

kendi reklamini yapiyosun diceksin. Server arayan adam zaten oynamak istiyorsa arastirir bulur, Boyle threadlerin icinde aramaz heralde (mantik)

3. Simdi burda sagci, solcu muhabbeti yapamayacagim, serverlar sirf nebuladan ibaret degildir, gelismelere acik olalim lutfen.
(simdi nebula dedim oda reklam olur allah bilir.)

4. Ben kimseye engel oldugumu dusunmuyorum, burasi bir web sitesi degil bir forum ve bu threadde oyle butun forumu kaplamiyor, bilgi arayan adam zaten basliga bakar ve girmez veya istiyorsa girer.

----

Bunlari sana söylemek zorunda degilim, cunku sen yetkili degilsin, (ama bir yetkili gelipte sorarsa basimin ustunde yeri var tabiki)

ayrica boyle davranmayi birakin artik, madem bilgi paylasiyoruz burda parazitlik yapmayin araya, baksana suraya senden baska bi cikinti var mi boyle atlayan, ayip..[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Sosyal ağlarda paylaş

Evet Belki Cıkıntıyım.Ama Okumayı severim ve Tum yazını okudum Yorumumu yaptım.Sana yapmaman gerekenı soyledim.Hem Suclu Hem Gucluluk nedir.Bu ne utanmazlık yahu.İllaha birinii Uyaracak olan Yetkilimi olacak.Ya su forumda bi Döngü yazdıgını gormedim kalkıp yazdıgın yazıya bak.Reklam vermişsin kardeşim Myth demişsin millette Serverin ismini goruyor ve yorumlarını yapıyor.Kalkmış cıkıntı diyor ya.DOGRU SOYLEYEN ve 9 KÖY ilişkisini bilirsin.Zaten neden Fıstık Atıyorsam anlamıyorum.[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...