Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

world save rengi vb.

Sphere

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ben World save has been initiated. yazısını renkli yapmak istiyorum.Hex editor kullanıyorum nasıl yapacagımı bulamadım.Yardım edebilirmisiniz ? Nasıl renkli bir hale getirebilirim?

ara vs. gibi laf edicek post kasan arkadaşlar lutfen bu konuya msg atmasınlar.

[Bu mesaj Sphere tarafından 17 Haziran 2005 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sphere version r402 veya r serisinden ise spherescripts klasörü içersindeki sphere_msgs.scp dosyasında

[DEFMESSAGE broadcasts]
// @color,font does not work here
server_resync_start "@007a1 Server Yenileniyor"
server_resync_success "@007a1 Yenileme Bitti!"
server_resync_failed "@007a1 Yenilemede Hata Olustu!"
server_worldsave "@560 Dosyalar Yedekleniyor."

broadcasts bölümünü yukardaki şekilde değiştir @ renk verir[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi ben 55r1 kurdum ustunede. 55r 4.0.2 kurdum.3 scp vardı scripts in icine attım verdigin scp yi koydum.(Cok sagol)Agree=1 nereye koycaz?
bunu dedi :
Sphere Version 0.55 R4.0.2 [WIN32] by www.sphereserver.com
Compiled at Jul 25 2004 (01:59:14)

FATAL:You should understand that this is NOT final software, and as such is not necessarily
suit to run in a live enviroment, unless you know what you're doing.
Due to MANY people not understanding this, some word of warning became a necessity, hence this
message. If you agree with running this software on an experimental basis, set agree=1 in
sphere.ini and rerun the server. Thank you. :)

FATAL:Server terminated by error -3![signature][hline]Nejdet KacarKacamazOglu - SlayerTr
Caglarus Seferoglu - Albatros
simdi App Ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ahmetc, 17 Haziran 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
Hmm yen başlık açmak istemedim onun için buraya yazıyorum. Peki ben 55i R1 sürümünü kullanıyrum resync ve save yazıları nerde bulunuyor acaba ?

55i de spheresrv.exe de olması lazım hexeditle açıp bakarsan.Dikkat et 5 harfli bir sözcüğü 3 harfli yazarsan sorun çıkar yazmak istediklerini yazdıkdan sonra space yaparak boşlukları doldur.[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ahmetc, 17 Haziran 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
Evet buldum ve türkçeleştirdim saol. Fakat renklendirme olayını nasıl yapıcam ?

Benim bildiğim kadarıyla renklendirmek için r serisi veya zorm dll gerekli...[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var
. bu işaretin bir tane
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...