Sphere Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Arkadaslar ben World save has been initiated. yazısını renkli yapmak istiyorum.Hex editor kullanıyorum nasıl yapacagımı bulamadım.Yardım edebilirmisiniz ? Nasıl renkli bir hale getirebilirim? ara vs. gibi laf edicek post kasan arkadaşlar lutfen bu konuya msg atmasınlar. [Bu mesaj Sphere tarafından 17 Haziran 2005 11:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sphere version r402 veya r serisinden ise spherescripts klasörü içersindeki sphere_msgs.scp dosyasında [DEFMESSAGE broadcasts] // @color,font does not work here server_resync_start "@007a1 Server Yenileniyor" server_resync_success "@007a1 Yenileme Bitti!" server_resync_failed "@007a1 Yenilemede Hata Olustu!" server_worldsave "@560 Dosyalar Yedekleniyor." broadcasts bölümünü yukardaki şekilde değiştir @ renk verir[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 simdi ben 55r1 kurdum ustunede. 55r 4.0.2 kurdum.3 scp vardı scripts in icine attım verdigin scp yi koydum.(Cok sagol)Agree=1 nereye koycaz? bunu dedi : Sphere Version 0.55 R4.0.2 [WIN32] by www.sphereserver.com Compiled at Jul 25 2004 (01:59:14) FATAL:You should understand that this is NOT final software, and as such is not necessarily suit to run in a live enviroment, unless you know what you're doing. Due to MANY people not understanding this, some word of warning became a necessity, hence this message. If you agree with running this software on an experimental basis, set agree=1 in sphere.ini and rerun the server. Thank you. :) FATAL:Server terminated by error -3![signature][hline]Nejdet KacarKacamazOglu - SlayerTr Caglarus Seferoglu - Albatros simdi App Ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sphere.ini ye[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sphere.ini yi biliyorum. gerek kalmadı yaptım. [sphere] bunun altına ekledım calısıyor. su anda sorun yok. SAGOLUN[signature][hline]Nejdet KacarKacamazOglu - SlayerTr Caglarus Seferoglu - Albatros simdi App Ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Hmm yen başlık açmak istemedim onun için buraya yazıyorum. Peki ben 55i R1 sürümünü kullanıyrum resync ve save yazıları nerde bulunuyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: ahmetc, 17 Haziran 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Hmm yen başlık açmak istemedim onun için buraya yazıyorum. Peki ben 55i R1 sürümünü kullanıyrum resync ve save yazıları nerde bulunuyor acaba ? 55i de spheresrv.exe de olması lazım hexeditle açıp bakarsan.Dikkat et 5 harfli bir sözcüğü 3 harfli yazarsan sorun çıkar yazmak istediklerini yazdıkdan sonra space yaparak boşlukları doldur.[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Evet buldum ve türkçeleştirdim saol. Fakat renklendirme olayını nasıl yapıcam ? [Bu mesaj ahmetc tarafından 17 Haziran 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: ahmetc, 17 Haziran 2005 14:07 tarihinde demiş ki: Evet buldum ve türkçeleştirdim saol. Fakat renklendirme olayını nasıl yapıcam ? Benim bildiğim kadarıyla renklendirmek için r serisi veya zorm dll gerekli...[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tamam zaten benim server 55i R yani @xx olayını destekliyor. Bir şekilde server mesajlarını renklendirmeyi bulmam lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar