Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günü hediyesi yüzünden karakolu boyluyordum

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

kalamıştaki, festivale ben yönetişm kurulunda idim...hatırlıyourmusn gözlüklü uuzun boylu...ayrucca sen davul çalıypdun...sadece izlemeye mi geldin.....[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 15 Haziran 2005 10:01 tarihinde demiş ki:
said:
sheref, 15 Haziran 2005 03:07 tarihinde demiş ki:
bulmak dert, almak dert, içmek dert, sonra vazelini var, üstüne en az 2 porsyon yemek yemesi var, deli gibi su içmesi var....

vazelin? abi çok kullanıp sonra pişman olacağınız hareketlere girmeyin.. :P

ehüheüü Vazelin ne alaka yazmışım yaw ben
vizin yazacaktım :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bi gittik herkez ölmüş iyimi...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 15 Haziran 2005 09:56 tarihinde demiş ki:
said:
Demon_of_Hell, 15 Haziran 2005 04:52 tarihinde demiş ki:
biri arkasokak demiş kim demiş ?

Ben dedim.
Geçen sene arkasokakta "ot içiyovuz yeah dostum sariyoruz mütişiz." diyen gençlik dövülerek uzaklaştırılmıştı.
sana o olay sırasında biramı tazelemeye gittiğimi söylesem. gerçi dayak yerlerken görmedim onları ama o vakit dağarcığında oradaydım.[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have to sex since 1862
Arnex Group
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 15 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
Toplum içinde sigara sarmamayı öğrenirsin böylece, sarsan bile evinde sarıp ondan sonra içeceksin.
Çok gördük böyle.
Arkasokakta içip meydan dayağına çekilenlerde vardır mesela.

Ben insanların içinin bu kadar fesat olabileceğini düşünmemiştim..

Gerçi adamlarda haklı şimdi 2 dakka kadıköy e gidip ara sokak lara bi gir akşam saat 9-10 gibi posur posur takılan tipler var...

Sigaram yoktu sarmam gerekliydi çıkardım çıkarmaz olsaydım havasına niye yapayımki...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...