karabocek Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 peh.. eskiden böyle rahat rahat sigara tutamazdın elinde bi ağzında görsün büyüklerin napıyorsun lan sen derlerdi..sorun babalarınıza,dedelerinize anlatsınlar,polis bence az bile yapmış ben olsam kafana sıkarım :p[signature][hline]Vurdum ben bu dünyanın dibine... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yırtmışın diyecem, yırtacağın bi durum yok..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kalamıştaki, festivale ben yönetişm kurulunda idim...hatırlıyourmusn gözlüklü uuzun boylu...ayrucca sen davul çalıypdun...sadece izlemeye mi geldin.....[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 masallah herkesde kubarın falan nasıl oldugunu biliyo :))) valla polis dogru olanı yapmıs aferim :))) o izmaritlerde yere atılıyo zati :)) içmeyin böle seyler :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 iyi yırtmışssın falla[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: MartinLGore, 15 Haziran 2005 10:01 tarihinde demiş ki: said: sheref, 15 Haziran 2005 03:07 tarihinde demiş ki: bulmak dert, almak dert, içmek dert, sonra vazelini var, üstüne en az 2 porsyon yemek yemesi var, deli gibi su içmesi var.... vazelin? abi çok kullanıp sonra pişman olacağınız hareketlere girmeyin.. :P ehüheüü Vazelin ne alaka yazmışım yaw ben vizin yazacaktım :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ulan bi gittik herkez ölmüş iyimi...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Vizin yerine ''vazelin'' ha... İyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Alexi_Septimus, 15 Haziran 2005 09:56 tarihinde demiş ki: said: Demon_of_Hell, 15 Haziran 2005 04:52 tarihinde demiş ki: biri arkasokak demiş kim demiş ? Ben dedim. Geçen sene arkasokakta "ot içiyovuz yeah dostum sariyoruz mütişiz." diyen gençlik dövülerek uzaklaştırılmıştı. sana o olay sırasında biramı tazelemeye gittiğimi söylesem. gerçi dayak yerlerken görmedim onları ama o vakit dağarcığında oradaydım.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have to sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 iyi alıp götürmemişler onuda yaparlardı valla :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Alexi_Septimus, 15 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki: Toplum içinde sigara sarmamayı öğrenirsin böylece, sarsan bile evinde sarıp ondan sonra içeceksin. Çok gördük böyle. Arkasokakta içip meydan dayağına çekilenlerde vardır mesela. Ben insanların içinin bu kadar fesat olabileceğini düşünmemiştim.. Gerçi adamlarda haklı şimdi 2 dakka kadıköy e gidip ara sokak lara bi gir akşam saat 9-10 gibi posur posur takılan tipler var... Sigaram yoktu sarmam gerekliydi çıkardım çıkarmaz olsaydım havasına niye yapayımki...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar