Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Abi o yanar sen onla yanma lütfen lol:DAhahah süper.Sheref alınmıyon dimi?
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: sheref, 14 Haziran 2005 22:46 tarihinde demiş ki: kubar kokoin ve karbonat'ın ısıtılarak kimyasal yapısının bozulması sureti ile oluşturulan, tütün'ün içine katılarak kullanılan bir uyuşturucu madde. Kafası esrara benzer, fakat yapımı biraz zahmetlidir, işi bilmeyen birisi yaparsa kafa olarak boku çıkabilir yada hiç etki etmeyebilir. kullanmak serbesttir ama sırf kimden aldığınızı öğrenmek için sizi nezarete alabilirler.. Yanlış. Kubar Hint kenevirinden elde edilir. Toz esrardan farkı ise daha çok işlemden geçmesi ve dolayısıyla kalitesinin artmasıdır. Kubar kolay da bulunmaz çünkü yapımı zahmetlidir, esrar olarak satmayı tercih ediyorlar.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kubar bulundugunda stok yapılır bunuda bilirim ben! =P lan yeter artık ya[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 @Werewolf haklısın ben kubarı türkiyede taş dedikleri crack ile karıştırdım, kubar tamamen doğal bi olay. [spo1=çok önemli uyarı]Ayrıca bu tip maddeler beyin hücrelerini öldürdüğü gibi, kansolejen maddeler de içererek sizin hayatınızı karartır o yüzden yakınından uzağından geçmeyin, bize uymayın :)[/spo][signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Dikkat etmek gerek .. :)[signature][hline]bla
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ottur günahı yoktur ;)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 . [Bu mesaj Werewolf tarafından 14 Haziran 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 heh. noktaya mı +1. o da güzel :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Gerçi bende ''.'' mı desydim? Lafımı uzatmış oldum :)
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lol.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bulundurmak yasak, sesini dinlemek degil.
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Dominic süper yorumlar getiriyor lol :D
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: RedallHoor, 14 Haziran 2005 22:34 tarihinde demiş ki: @Huun güzel açıklamandan bişi anlamadım kubar kırılıp tütün içersine saklanabilir... Bitti.. simdi isi boka sardirmanin bir anlami yokta ... en basitinden birisi kahverengidir biriside yesil . 10 gr ma kadar ustunde yakalanirsa icici muamelesi gorursun fazlasi saticiya girer . icmesi de icirmesi de yasaktir ama cezalari farklidir . yemesi de icmesi de cekmesi de yasaktir . icmeyin icirmeyin . tutunle , icinde kubar olan tutunu ayirt edemeyen polis yoktur . ya polisin derdi baskadir ya da hikayeyi anlatan kolpaliyordur olay budur .[signature][hline] [Bu mesaj huun tarafından 14 Haziran 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Estel_Anorien, 14 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Doğru yapmışlar.. adam nerden bilebilir senin ne sardığını? ya evet. siki tutarsın görmiim bi daha gel şöyle demesi lazım illa. bugünde tv de izledim. birileri polise bıçakmı çekmiş ne bok yemiş kalkmış bunlara benzeyen iki kişiyi bulmuşlar hastanede hastanelik etmişler adamları. tipler basit bişey için gidiyolar hastaneye birinin kolu kırık sargıda geri çıkıyor. küfür ede ede hastane içinde benzetiyorlar adamlar. ama haklılar. neden ? çünkü benziyor. o ona benziyor tütün toza benziyor ... mal herifler ya... edit: ha birde temiz bi dayaktan sonra pardon benzettik demişler... git o arkadaşın sözde tutacağı şeye de sen o pardonu ... [Bu mesaj Zopik tarafından 14 Haziran 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
BamMargera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Blind, 14 Haziran 2005 23:04 tarihinde demiş ki: abi serbestse gideyim karakolun önüne çıkarayım sarayim polis abilerle takılalım gırgır şamata kafasını yaşıyalım :) saçmalık yani türkiyede taşımakta içmekte satmakda kılda yünde yasak fantezi peşinde koşmayalım ha bana kanıt gösterin bırakayım ucube yerlerde içmeyi milletin ortasında paf küf takılayim :) ayrıca kubar tanımlamalarıda efsane olmus kokain fln fsahfohas aynen arkadaşlar..kim dediyse taşımak da içmek de serbest diye çagırıyorum onu gelsın bizim karakolun onunde takılalım..burası türkiye bu sefer de kımden aldın bunu torbacın kim diye ananı alatıolar içmesen o ortamda bulunsan bile işin bitti adamlara isim lzm..yoksa hiç bi torbacı yakalanamazdı( alışveris esnası hariç)belli gram a kdr taşıma cart curt olayı ise amsterdam da yada avrupanın belli başlı kentlerinde
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: sheref, 14 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki: işin türkçesi esrar, kubar, kokoin, morfin içmek yasak değil... ama satmak yasak ve cezası çok büyük, cebinizde rakamlardan hiç emin değilim ama, 3 gram kokoin, 50civarı gram kubar, bi okadarda esrar taşımak serbest ama daha fazlasında karakola götürülür satıcımısın diye sorgularlar, sorgu sırasında sağlam dayak yersin sonra salarlar.. sen de sallayip durma esrar ve bir turevi olan kubar hafif uyusturucu sinifina girdigi icin cezasi azdir genelde ilk yakalanmanda ceza almazsin . kokain morfin eroin her turlu kimyasal hap bulundurulmasi bile adamin siciline isleyecek ciddi cezalar getirir .[signature][hline]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sıkmayın harbiden yeter ya..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Katılıyorum.Uzatmasak...İş ''sen bilmiyon ben biliyom''a döndü
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hayır is sen bilmiyorsun ben bilmiyorum degil . kanunen yasak olan bir seye yasak degil denmesi bence duzeltilmesi gereken bir durumdu onu duzelttim ben . bilip bilmeyecek bir sey yok .[signature][hline]
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 dominic post mu kasıosun löl :P[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: sheref, 14 Haziran 2005 22:50 tarihinde demiş ki: abicim önceki sayfada 5 yazacaktım ben ona 50 yazmışım kusura bakmayın:) canım çekti sanırım ondan öle yazdım :) bu arada amma üflenti pati varmış, herkesin bi fikri var :) Çevir kazı yanmasın bile denmez artık buna, kolpa olmuş bu direk.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The...
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 abi sirf unide yainda kavga cikti diye gozlatina alian bi ulkede yasadigini unutup sokakta tutun sarmak senn suçun gibi kabullenelm su yargisiz infaz yapan hayvancklari artik[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Olum Biz Boşa Boyle Heyheyleniyormuşuz ya.Yok pati pantball toplantısı fln yok ms toplantısı gecelim gecelim bakın 24 Haziran istanbul Taksim Onunda Pati iciciler Toplantısı yapıyoruz gelenler listeye adını yazdırsın :lol: Ayrıca Paticige iciciler diye bolum konulmasını istiyotrum baksanız adamlar uzman lan gramı ile nasıl yapılcagını soyluyor.Ama... dominic Derki; Bulundurmak Yasak , Yalamak deil >=/[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Dominic derki: bulundurmak yasak izlemek değil:)
Öne çıkan mesajlar