RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Selam arkadaşlar geçen gün başımdan geçen ilginç bir olayı sizinle paylaşmak istedim... Şimdi olay şöyle gerçekleşti Geçen gün doğum günümde bana hediye edilmiş olan tütün koyacağı (içinde sarma makinasıda var) ile ben kalamıştaki müzik festivaline gittim... Oturdum bi köşeye Drum marka tütünümü çıkardım çarşafımı çıkardım başladım sarmaya sigaramı... Olay bundan sonra çığırından çıktı Yanımdaki 3-5 kişi tip tip bakmaya başladı sonra ordan geçen polis amcalar saolsunlar beni gördü ve anında yanımda bittiler konuşma aynen şöyle... Polis:S.a Ben:A.s P:Ne yapıyorsun B:Sigara sarıyorum P:Bakabilirmiyim tütüne B:Pardon? P:Tütüne diyorum bakmam lazım B:Neden.. P:Uzatma ver tabakayı B:İyi Peki Buyrun... Dedim ve verdim adam bi kaç kez kokladı sonra ordan bişi aldı ve bana aynen şunu dedi... Gündüz vakti bu kadar insanın önünde kubar içmeye utanmıyormusun... Ben:Pardon abi yanlışlık olması lazım o kubar değildir sap tır dal dır bişi dir Polis:Benimle gel Ben:Abi yapma ne alakası var gözünü seveyim felan derken Adam ne .ok yapıyorsan yap bir daha görürsem içerken ..ki tutarsın dedi gitti Abi milletin içi fesatlaşmış ya ben orda adam gibi sigara sarıyorum bulaşmıyorum kimseyede kalkmış beni buluyor ki kayalıkların arkasında benim arkadaşlar posur posur içiyordu... kalktı beni buldu şerefsiz...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 şüpelenmesi doğal ama o kadar uzatması kötü :D geçmiş olsun daha kötüsünü de yaparmış istese :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Doğru yapmışlar.. adam nerden bilebilir senin ne sardığını?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sende herkesin ortasında sarmışın yani BURASI TÜRKİYE dikkat et biraz[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kubar tozki slaak polis bilmiyo sıkıyo ozmn euhe[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Geçmiş olsun...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ilginc gercekten bide artık kopekler gibi egitiliyor herhalde polisler koklayinca tak anliyor:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Fistan, 14 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: kubar tozki slaak polis bilmiyo sıkıyo ozmn euhe Harbi kubar ne alaka eheh kolpalamış feci polis.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The...
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Fistan kubar toz haline getirilip katılaştırılanlarıda var ama bu arada sanırım hata yapıyorum...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
RaY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Fistan, 14 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: kubar tozki slaak polis bilmiyo sıkıyo ozmn euhe hehe demekkı kullanmak kotu ama nası oldugunuz bılmek gereklı :D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 derin konulara girmeyelim =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Polis iyi yapmış, ya milletin canı sigara içmek isteseydi.Ya birçok kişi senden imrenip sigaraya başlasaydı.Lol polis amcam haklı :)
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yok adam bi saat inceledi tütünü ben ona şaşırdım ulan yok işte ne arıyon...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Piyasada çeşit çeşit sigara satılırken kendi sigaranızı sarma zahmetine niye katlanırsınız? Tabi yaşınız 18'den küçükse onu bilemem.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 az daha sakata geliyomuşsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Estel_Anorien, 14 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Doğru yapmışlar.. adam nerden bilebilir senin ne sardığını? tütün sarılır abi ne sarılcak milletin önünde? bu mantıkla gidilirse her sigara içene polis sorması lazım. -ne içiyosun sen? -sigaraa -ver sunu uzatma (içi açılır bakılır) -bla bla malbış[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Şakasına diyodum,polisin direk kubar demesi yedi bitirdi beni.Yurdum polisi işte...
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: GeneralGuderian, 14 Haziran 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Piyasada çeşit çeşit sigara satılırken kendi sigaranızı sarma zahmetine niye katlanırsınız? Tabi yaşınız 18'den küçükse onu bilemem. Harbiden süper oluyor kendin yapıyorsun kendin içiyorsun tütünü nü kendin ayarlıyorsun En önemlisi daha ucuza geliyor...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bende istedim simdi sigara birden basit geldi :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Al işte, eline bi cop bi silah alınca kendini adam zannedenlerden buda..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gecmis olsunda adamlar hakli yani[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 redall patlat orda polise ölür orda be ah senin yerinde ben olcaktım[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 trgdy ô imza ne abi euheuh biraz küçült istersen yoksa polis sanada kızcak.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Moruk zaten kodum kafayı iki seksen uzadı namussuzum :) Beni biliyorsun kodummunu o biçim anadınmı[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya polis para pesinde kosuyordu sen anlamadin ya da salliyorsun . kubar ne tutun ne aradaki farki bilmeyecek adam zaten polis olmaz .[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar