Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günü hediyesi yüzünden karakolu boyluyordum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar geçen gün başımdan geçen ilginç bir olayı sizinle paylaşmak istedim...

Şimdi olay şöyle gerçekleşti

Geçen gün doğum günümde bana hediye edilmiş olan tütün koyacağı (içinde sarma makinasıda var) ile ben kalamıştaki müzik festivaline gittim...

Oturdum bi köşeye Drum marka tütünümü çıkardım çarşafımı çıkardım başladım sarmaya sigaramı...

Olay bundan sonra çığırından çıktı

Yanımdaki 3-5 kişi tip tip bakmaya başladı sonra ordan geçen polis amcalar saolsunlar beni gördü ve anında yanımda bittiler konuşma aynen şöyle...

Polis:S.a
Ben:A.s
P:Ne yapıyorsun
B:Sigara sarıyorum
P:Bakabilirmiyim tütüne
B:Pardon?
P:Tütüne diyorum bakmam lazım
B:Neden..
P:Uzatma ver tabakayı
B:İyi Peki Buyrun...

Dedim ve verdim adam bi kaç kez kokladı sonra ordan bişi aldı ve bana aynen şunu dedi...

Gündüz vakti bu kadar insanın önünde kubar içmeye utanmıyormusun...

Ben:Pardon abi yanlışlık olması lazım o kubar değildir sap tır dal dır bişi dir

Polis:Benimle gel

Ben:Abi yapma ne alakası var gözünü seveyim
felan derken

Adam ne .ok yapıyorsan yap bir daha görürsem içerken ..ki tutarsın dedi gitti

Abi milletin içi fesatlaşmış ya ben orda adam gibi sigara sarıyorum bulaşmıyorum kimseyede kalkmış beni buluyor ki kayalıkların arkasında benim arkadaşlar posur posur içiyordu... kalktı beni buldu şerefsiz...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
şüpelenmesi doğal ama o kadar uzatması kötü :D geçmiş olsun daha kötüsünü de yaparmış istese :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
sende herkesin ortasında sarmışın yani BURASI TÜRKİYE dikkat et biraz[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
Fistan kubar toz haline getirilip katılaştırılanlarıda var ama bu arada sanırım hata yapıyorum...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 14 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
kubar tozki slaak polis bilmiyo sıkıyo ozmn euhe

hehe demekkı kullanmak kotu ama nası oldugunuz bılmek gereklı :D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Mesaj tarihi:
Yok adam bi saat inceledi tütünü ben ona şaşırdım ulan yok işte ne arıyon...[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 14 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
Doğru yapmışlar.. adam nerden bilebilir senin ne sardığını?

tütün sarılır abi ne sarılcak milletin önünde?
bu mantıkla gidilirse her sigara içene polis sorması lazım.
-ne içiyosun sen?
-sigaraa
-ver sunu uzatma (içi açılır bakılır)
-bla bla malbış[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mesaj tarihi:
said:
GeneralGuderian, 14 Haziran 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
Piyasada çeşit çeşit sigara satılırken kendi sigaranızı sarma zahmetine niye katlanırsınız? Tabi yaşınız 18'den küçükse onu bilemem.

Harbiden süper oluyor kendin yapıyorsun kendin içiyorsun tütünü nü kendin ayarlıyorsun

En önemlisi daha ucuza geliyor...[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
redall patlat orda polise ölür orda be ah senin yerinde ben olcaktım[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
Moruk zaten kodum kafayı iki seksen uzadı namussuzum :) Beni biliyorsun kodummunu o biçim anadınmı[signature][hline]------------------------------------------
  • Yeni Oluştur...