Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legendary weapon Sulfuras, Hand of Ragnaros

yevaud

Öne çıkan mesajlar

lol biri direk "hunter weapon" diye atlamış buna da :p

bu hunterlar nolcak valla çok zor işleri, nerflenip duruyolar zaten sürekli ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

hunter weapon die atlayan salakmis hunterlar mace kullanamaz[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle shaman silahı:-P wf proclasa direk ölür heralde karşıdaki elinde bu varken.rahat 2000 vurursun heralde (650-650 650 en az) tipine bittim.silahı yapmak için kasardım ama en az 9 kere golemagg kesmek lazım ki buda 54 gün ediyor en az .eh biraz imkansız[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

Rivayete göre Silithusun güney kısmındaki kapıyı açacak silah buymuş.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

Mace olmasa rollardım. :-P Arkadaşlar bilir, prensibim var, mace-plate harici herşeye rollarım.

Ne demek kardeşim hunter sadece bow/gun a rollar. :-)

Ah brutality blade düşmedi ki rollayalım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 07 Haziran 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
Mace olmasa rollardım. :-P Arkadaşlar bilir, prensibim var, mace-plate harici herşeye rollarım.

yavaş rollarsın
yada 1 kere rollarsın bir daha rollayacak itemin oldugu bir grup bile bulamazsin , bizim serverda olsan .
bu mantikla gezen hunterlarada ayriyetten en kralindan ayar olurum . ayip denen bişey var
Sosyal ağlarda paylaş

kızma be baal abisi geyik yapmiş[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

eski arkadaslarla alt basladik hep beraber... neyse 3-4 gun gecti SM levelina geldik. warlock kasiyorum bana 2 drop var helm ve necklace 2si de priest in drobu cathedral de. ne yazik ki ilk 2 gidisimde yanıma hunter almak 'zorunda' kaldım,cunku rogue bulamadik. neyse her zaman ki hunterlar... gruptan kopuk kendi capında pull yapip sap,poly,seduction bozan tipler. tahmin edin noldu ilk gidiste helm ninja, ikinci gidiste necklace ninja. adama napiyosun iyi misin dedim, adam 'i need money' dedi. boyle tipler yuzunden ki bunlarin %95 i hunter,3 gun daha gitmek zorunda kaldim ve hala necklace i alamadim. oyunda hunterlardan tiksinir oldum,burdada ben rollarım fln yazınca hunterlar sizinle paylasmak istedim.
iddia ediyorum hunterların %95 gruptan ihtiyaclar ve grup calismasindan KESINLIKLE anlamiyorlar.. bunu da kendilerinin cok iyi solo yapabilmesine bagliyorum... ne yazik ki bana gore gercek, cok iyi hunterlar yok mu var.. ama sadece %5 lik kisimi olusturuyorlar. benimde ilk karakterim hunterdi ve KESINLIKLE bole degildim ben kendimi sahsen %5 lik kisima koydum ve bununla da gurur duyuyorum umarım hunter arkadaslar bu konularda biraz daha dikkatli olurlar.[signature][hline]Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 07 Haziran 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
eski arkadaslarla alt basladik hep beraber... neyse 3-4 gun gecti SM levelina geldik. warlock kasiyorum bana 2 drop var helm ve necklace 2si de priest in drobu cathedral de. ne yazik ki ilk 2 gidisimde yanıma hunter almak 'zorunda' kaldım,cunku rogue bulamadik. neyse her zaman ki hunterlar... gruptan kopuk kendi capında pull yapip sap,poly,seduction bozan tipler. tahmin edin noldu ilk gidiste helm ninja, ikinci gidiste necklace ninja. adama napiyosun iyi misin dedim, adam 'i need money' dedi. boyle tipler yuzunden ki bunlarin %95 i hunter,3 gun daha gitmek zorunda kaldim ve hala necklace i alamadim. oyunda hunterlardan tiksinir oldum,burdada ben rollarım fln yazınca hunterlar sizinle paylasmak istedim.
iddia ediyorum hunterların %95 gruptan ihtiyaclar ve grup calismasindan KESINLIKLE anlamiyorlar.. bunu da kendilerinin cok iyi solo yapabilmesine bagliyorum... ne yazik ki bana gore gercek, cok iyi hunterlar yok mu var.. ama sadece %5 lik kisimi olusturuyorlar. benimde ilk karakterim hunterdi ve KESINLIKLE bole degildim ben kendimi sahsen %5 lik kisima koydum ve bununla da gurur duyuyorum umarım hunter arkadaslar bu konularda biraz daha dikkatli olurlar.

Adın çıkmış dokuza, inmez sekize.

Sen kendini %5lik kısıma koyuyosan biz de ordayız dostum. Şu forumu okuyup da roll atacağı itemı bilmeyen az kişi vardır sanırım. Atan varsa da gıcıklığına atıyordur.

Daha dün başımıza geldi. Guildchatten arkadaşlar söylediler. Grubu kuran paladin, grupta olan diğer paladine tell atıyor, lightforge shoulders düşerse rollama diye.

Strat baron runda lead ettiğim raidde Baron cloak düştü, paladin ben de istiyorum dedi, rolladı, kazandı, verdim. Ne diyeceksin adama, giyemezsin mi? Hoş herkes biliyor adam onu vendora satacak.

Bahsettiğiniz karakterde bir çok oyuncu var serverlarda. Herkesin dile getirdiği gibi "yurdum insanı" na özgü bir olay diil. Toplama raid gruplarında ninjalık çok olur. Ignoredan başka birşey de yapamazsın.

Guildden arkadaşlarla aramızda bir espri idi "herşeye rollama" olayı. Bazı arkadaşları istemeden "ayar"ladıysam özür dilerim.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...