yevaud Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 işte silah bu http://www.thottbot.com/?i=40103 heh ama yapmak hiç kolay değil öncelikle buna http://www.thottbot.com/?sp=21160 sonrasında da bu gerekli http://www.thottbot.com/?i=40119 bu alet kaba bi hesapla 5k gold a yapılabilir herhalde o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bu statlar yanlis son patch le 3.80 speed ile son damge i 370 bisey yaptilar.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 lol biri direk "hunter weapon" diye atlamış buna da :p bu hunterlar nolcak valla çok zor işleri, nerflenip duruyolar zaten sürekli ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hunter weapon die atlayan salakmis hunterlar mace kullanamaz[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 pff geyik yapıo işte adamlar[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 halbuki paladin weapon'ı zaten oyunda 1 kişide var oda paladin(jubei diye bi adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bunun ikinci eli dusmustur if altpasaja :p[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yapilmaz bu ömür yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Jubei ilk yapan kişi ama test serverda, ingotları kopyalayarak yapmış .. onun dışında gerçek serverlarda benim bildiğim bi tane var burdan resmini görebilirsiniz. Patch den sonraki statler ;[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kesinlikle shaman silahı:-P wf proclasa direk ölür heralde karşıdaki elinde bu varken.rahat 2000 vurursun heralde (650-650 650 en az) tipine bittim.silahı yapmak için kasardım ama en az 9 kere golemagg kesmek lazım ki buda 54 gün ediyor en az .eh biraz imkansız[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 eğer bu normal server ise (test deil yani) bu amca tier 2 eldiven ve kemer nerden buldu acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Rivayete göre Silithusun güney kısmındaki kapıyı açacak silah buymuş.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bence sadece rivayet sanmıyorum böyle birşey olduğunu.sonuçta herkes yapamaz[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Abi bu silahlar vurmak ölümya 3.6 çok yavaş be walla windle 1 vuruşta adam ölür o kesin[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inno Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 silithus un guney kapısı diye bi sacmalık yok ztn. orası henuz tamamlanmamıs bi bolge.. bisi yok yani gizemli -.-[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 eet cok yavaş[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yavas ama ölümcül, bi kere vurucan ölücek zaten :)[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 warrior itemı, ability ler ile warrior bununla çok büyük işler yapar, overpower ve mortal strike kaç koyar bununla allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 item artifact. yapilmasi zaten baya baya zor bi item e bunu kullanan arkadasta aferdersin wf ile yada mortal strike vurup adam oldursun. hangi overpowered dan bahsediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mace olmasa rollardım. :-P Arkadaşlar bilir, prensibim var, mace-plate harici herşeye rollarım. Ne demek kardeşim hunter sadece bow/gun a rollar. :-) Ah brutality blade düşmedi ki rollayalım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: DA2019, 07 Haziran 2005 15:34 tarihinde demiş ki: Mace olmasa rollardım. :-P Arkadaşlar bilir, prensibim var, mace-plate harici herşeye rollarım. yavaş rollarsın yada 1 kere rollarsın bir daha rollayacak itemin oldugu bir grup bile bulamazsin , bizim serverda olsan . bu mantikla gezen hunterlarada ayriyetten en kralindan ayar olurum . ayip denen bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kızma be baal abisi geyik yapmiş[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 eski arkadaslarla alt basladik hep beraber... neyse 3-4 gun gecti SM levelina geldik. warlock kasiyorum bana 2 drop var helm ve necklace 2si de priest in drobu cathedral de. ne yazik ki ilk 2 gidisimde yanıma hunter almak 'zorunda' kaldım,cunku rogue bulamadik. neyse her zaman ki hunterlar... gruptan kopuk kendi capında pull yapip sap,poly,seduction bozan tipler. tahmin edin noldu ilk gidiste helm ninja, ikinci gidiste necklace ninja. adama napiyosun iyi misin dedim, adam 'i need money' dedi. boyle tipler yuzunden ki bunlarin %95 i hunter,3 gun daha gitmek zorunda kaldim ve hala necklace i alamadim. oyunda hunterlardan tiksinir oldum,burdada ben rollarım fln yazınca hunterlar sizinle paylasmak istedim. iddia ediyorum hunterların %95 gruptan ihtiyaclar ve grup calismasindan KESINLIKLE anlamiyorlar.. bunu da kendilerinin cok iyi solo yapabilmesine bagliyorum... ne yazik ki bana gore gercek, cok iyi hunterlar yok mu var.. ama sadece %5 lik kisimi olusturuyorlar. benimde ilk karakterim hunterdi ve KESINLIKLE bole degildim ben kendimi sahsen %5 lik kisima koydum ve bununla da gurur duyuyorum umarım hunter arkadaslar bu konularda biraz daha dikkatli olurlar.[signature][hline]Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara-anarchy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bende rollıcam mage ım ama olsun ınv den gosterırım mıllete karızma yaparım[signature][hline]41 yard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Dreamfury, 07 Haziran 2005 16:23 tarihinde demiş ki: eski arkadaslarla alt basladik hep beraber... neyse 3-4 gun gecti SM levelina geldik. warlock kasiyorum bana 2 drop var helm ve necklace 2si de priest in drobu cathedral de. ne yazik ki ilk 2 gidisimde yanıma hunter almak 'zorunda' kaldım,cunku rogue bulamadik. neyse her zaman ki hunterlar... gruptan kopuk kendi capında pull yapip sap,poly,seduction bozan tipler. tahmin edin noldu ilk gidiste helm ninja, ikinci gidiste necklace ninja. adama napiyosun iyi misin dedim, adam 'i need money' dedi. boyle tipler yuzunden ki bunlarin %95 i hunter,3 gun daha gitmek zorunda kaldim ve hala necklace i alamadim. oyunda hunterlardan tiksinir oldum,burdada ben rollarım fln yazınca hunterlar sizinle paylasmak istedim. iddia ediyorum hunterların %95 gruptan ihtiyaclar ve grup calismasindan KESINLIKLE anlamiyorlar.. bunu da kendilerinin cok iyi solo yapabilmesine bagliyorum... ne yazik ki bana gore gercek, cok iyi hunterlar yok mu var.. ama sadece %5 lik kisimi olusturuyorlar. benimde ilk karakterim hunterdi ve KESINLIKLE bole degildim ben kendimi sahsen %5 lik kisima koydum ve bununla da gurur duyuyorum umarım hunter arkadaslar bu konularda biraz daha dikkatli olurlar. Adın çıkmış dokuza, inmez sekize. Sen kendini %5lik kısıma koyuyosan biz de ordayız dostum. Şu forumu okuyup da roll atacağı itemı bilmeyen az kişi vardır sanırım. Atan varsa da gıcıklığına atıyordur. Daha dün başımıza geldi. Guildchatten arkadaşlar söylediler. Grubu kuran paladin, grupta olan diğer paladine tell atıyor, lightforge shoulders düşerse rollama diye. Strat baron runda lead ettiğim raidde Baron cloak düştü, paladin ben de istiyorum dedi, rolladı, kazandı, verdim. Ne diyeceksin adama, giyemezsin mi? Hoş herkes biliyor adam onu vendora satacak. Bahsettiğiniz karakterde bir çok oyuncu var serverlarda. Herkesin dile getirdiği gibi "yurdum insanı" na özgü bir olay diil. Toplama raid gruplarında ninjalık çok olur. Ignoredan başka birşey de yapamazsın. Guildden arkadaşlarla aramızda bir espri idi "herşeye rollama" olayı. Bazı arkadaşları istemeden "ayar"ladıysam özür dilerim.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar