Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burning Legion da Türklere hakaret

Rinen

Öne çıkan mesajlar

ya arena boss u kesmişler işte diğerleri kesemeyince .adamda o lafı söylemiş.aslında uyuz bir durum .biz başka bir horde grubunu kessmiştik.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 15 Haziran 2005 11:02 tarihinde demiş ki:
sahsen turklerle bir aralar oynamıs biri olarak cok iyi biliyorum cok iyi ninjalama olayları yapiyor ki bunu birakin yabancilara yapmayi size turklere bile yapiyorlar. 10 kere 1 item icin gittigimde yerde item dustugunde 'para gerek' diye cok item ninjaladıklarını bilirim. ama genelleme yapmak yanlis tabii.

Gene konu başka yere gidiyo. Türklerin hepsi ya da çoğu ninja yapar diye bi kural mı var? Movielerini seyredip güldüğünüz adamların hepsi yabancı. Daha önce de yazdım gene yazıyorum, baron cape e paladin need dedi rolladı, ne diyebilirsin ki? Ninjalığı yabancıların çoğu da yapıyor.

Söz konusu gruptaki arkadaşların hepsi de ingilizceyi çatır çatır konuşuyor. Konuşamadan yaptıkları bir olay yok.

Hakaret eden kişilerin hepsi reelden Türkleriyle sorunları olan insanlar, bunu da "They're fucking turkish, they don't know any shit" diyerek oyuna yansıtıyorlar.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

hayır o gerizekalıyı savunmuyorum böyle birşey anlaşılmasın.zaten sakat beyinli öncedende salak vukuatları var.ama boss u almakta sinir bozucu yani[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

Bunda ne var ki? Herkes sırasını bekliyor. Sen beceremeyip wipe oluyosan sıradaki grup deniyor.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Sosyal ağlarda paylaş

ama genelleme yapmak yanlis tabii.

neden burası atlanıyor ki.soylemek istedigim diger butun insanlar gibi turklerinde ninja yaptıklarıdır.benim soyledigim seyi ters cevirip yine soylemissin.hiddetlenmeninde bir manası ayrıca blizzarda gonderirsin onlar ceza verir yadar vermez. kendi dusuncelerimi soyluyorum yasadıklarımı soyluyorum,katılırsın,saygı gosterir gostermezsin senin bilcegin is.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

Victorinox nickli şahıs bende derin izler bırakmıştır... Ashenvale'de level 19-20 ciwarıydım sanırım... adam yanımdan mountuyla geçti... sonra geri döndü, üşenmeden kesti...

buraya kadar aslında normal sawaştayız sonuçta RP yapacaksa horde gördüğünde zayıf/güçlü kesmeli tamam..

ama adam öldürdükten sonra cesedin yanında bekledi, 2 kere daha kesti... level 60 adam level 20'ye reskill atmaktan ne kazandı bilmiyorum ama kesinlikle büyük ezik bir adam üstüne kesinlikle gidilmeli...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kardeks, 15 Haziran 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
Victorinox nickli şahıs bende derin izler bırakmıştır... Ashenvale'de level 19-20 ciwarıydım sanırım... adam yanımdan mountuyla geçti... sonra geri döndü, üşenmeden kesti...

buraya kadar aslında normal sawaştayız sonuçta RP yapacaksa horde gördüğünde zayıf/güçlü kesmeli tamam..

ama adam öldürdükten sonra cesedin yanında bekledi, 2 kere daha kesti... level 60 adam level 20'ye reskill atmaktan ne kazandı bilmiyorum ama kesinlikle büyük ezik bir adam üstüne kesinlikle gidilmeli...
peşimden 15 dakka kovalamış, savaşta bana yenilirken lay on hands+imm shield açmış , üstüne 5-6 arkadaşını çağıracak zekadadır böyle işler yapan daha çok adam göreceksin[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

iyi iyi onuda kosa aldım alliance oyuncularını kosa alınca garip oluyor biraz ama parti yapmıyoruz işte adamlarla sonuçta .[signature][hline]
EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D
EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting
EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped
US OB Daywalker Human paladine 18 wiped
Sosyal ağlarda paylaş

Victorinox aptalın tekidir. Günde 5k cp yapsa Allah diyen bi tiptir. Hiç sallayan yoktur, öyle karambolde vurmaya falan çalışır.
Sizde sallamayın, münakaşaya girmeyin, wow eu forumlarına başlık açıp koyun oraya, zaten baya bi düşer gözünden birçok insanın.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

bizim serverda böle küfür değilde şerefsizliğin babası yaşandı geçen gün;

ubrs raidindeyiz ve son boss olan generali kestik. raiddende 4-5 kişi öldü. tabi bilirsiniz bu tür durumlarda loot layanlara iyi gözle bakılmaz. herneyse zaten general ölmeden önce lider defalarca uyardı "kesinlikle herkes hazır olmadan loot yok diye" neyse 4-5 kişi öldü ve general öldüğü anda göremediğimiz birisi lootladı bossu. tabi millet köpürdü kim bu salak diye. ve doğal olarak lider herkesin pass geçmesini istedi ve takiben bizde pas gectik amaaa kendini sona saklayan ve muhtemelen de lootu yapan serefsiz bi warlock, herkes pass gectikten sora generalden düşen bütün lootu rollledi. druid itemi falan düşmüştü hepsdine rolledi ve herkes pass gectigi için bu aldı hepsini ve teleport olup gitti.

bu adamın guildine durumu anlatmamıza rağmen guildden atılmadıgını gördüm. buna ne yapabilirim? bu adamı bi şekilde rezil etmem hatta bizim serverda oynayamaz hale getirmem lazım ama nası? bifikir verin:)[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

Bizde birkeresinde Badlandstaydık vatandaşlara rastladık konuşuyorduk yanımıza bir cüce geldi,Turkçe murlock sesi gibi dedi bizde laf ettik buna sonra bu başladı 1.kanaldan Türkler murlock gibi ses çıkarıyor demeye hatta IF dada gördük hala aynı şeyi söylüyordu ve bir kaç kişi dışında kimse sesini çıkartmadı herifle 1.kanaldan kavaga ettik hatta arkadaşlarıda katıldı kavgaya ingilizcemizle dalga geçmeye kalktılar bizde Türkçeden çevirme bir küfürle akıllarını karıştırdık dumur oldular sonra şikayet ettik herifi listeme ekledim.1.4 patch çıktığında heriflerin listede olmadığını gördüm çünkü banlanmıştı.Hehe iyi olmuştu.o kdr uğraşıp elde ettiği lvl kendi salaklığı ile elinden alınmıştı.Böyle birşey olduğunda şikayet edin mutlaka cevap geliyor....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vipercum, 15 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
herifi listeme ekledim.1.4 patch çıktığında heriflerin listede olmadığını gördüm çünkü banlanmıştı.

Bayıp oyunu bırakmış olmasın? :-P Hepsi online olmuyorsa dediğin gibi banlanmış olabilirler ama 1-2 diil ki bunlar, bir çok kişi Türklerden rahatsız. Tamam sütten çıkmış ak kaşık diiliz, bazı ithamları da kabul etmek lazım ama Türklerin hepsi kötü, işe yaramaz, oyundan anlamaz diyip karalamak olmaz. Bu ırkçılığa girer bence.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Sosyal ağlarda paylaş

bu olayı gorunce benimde aklıma geldi bole bisi yasadıgım :) brd de salak rogue nun biri (rogue nun r sini bileyen biri) hep agro u alıyodu heal heal diye aglıyodu mage imi healliyim onu mu derken mage i dedim.. adamı kurtaramıstım sora grup olarak olduk adamlar ismim den dolayı (fransız isimlerinden biri oyundaki adım) bu salak fransızlara oyun satmamak gerekiyo hic biri oynamayı bilmiyo demisti(bunu diyen rogue)..sora konu uzadı dierleri de katıldı falan.. bende fransız olmama ragmen cok guzel savunmustum fransızları hehe :) olmek istemeyen kendini kral sanan n00b ların pvp m@st3r olmak isteyen herkesi kesmek isteyen lerin oldugu bi yerde(ki wow da bunlardan cok var) her zaman olacak seyler bunlar..herkes olunce birisini sucluyo mage gider bi dur mana dersin mana yarıda oldugu halde aoe lere baslar sora niye shield atmadın heal atmadın salak vs saydırır kisilik olarak hic laf soletmem kendime.. takılın derim HS yapıp giderim ya da rogue vs aynı sekilde priest olunce niye kuramadınız beni diyip benim laf solemem gerekir ken noob priest derler ehh yani su oyunu 15+ lara satsalar herkes mutlu olacak(15+akıl yası tabiki)

alliance bilmem ama bu BL horde larında (hepsinde degil tabiki) %60 falan tipler sole..ben horde olayım nası olsa alliance da ezikler bebe ler var hepsini keserim cok gr@l olurum 2 dk da warlord olurum nasi olsa alliance oynamayı bilmiyo..oyunda en ii ben olacam vs uzar gider..horde larin %60 i bole % bu kadar yuksek olunca tabiki arada sırada grubunuza denk geliyo bole tipler yapacak bisi olmuyo tabi idare etmeye calısıyosun..

eklenti: bu shield neyse dalmadan shield dalarken shield herkes shield istiyo acaba benim bilmedigim bi seyi mi var bu shield in mage shield diyo elitelere aoe yapacakmis bi dal gerektiginde atarım diyorum yok..shield i 100 mana isteyen bisi sanıyolar heralde :) bide haklılar mıs gibi laf sokup cekip gidiyolar ya allah yani hic kufur etmedim bana edildiginde takmadım ama salak diyip gidiyolar daha kendi class ini bilmeyen benim class imi bana ogretmeye calısıyo ilk defa bu oyunda bu kadar cok kisiliksiz kisilerin bir arada oldugunu gordum..iyiki instance olaylarım bitti bi sure sora yeter bırakacam bu oyunu dedirttiler..
Sosyal ağlarda paylaş

Her millletin her IQ ve yaş diliminden adamla illa karşılaşıyorsunuz mmo'larda ama açıkçası ben BL'de Türklere laf eden birini görürsem illa ki kızarım, yanlış bir davranıştır, genelleme denen olay tü-kakadır felan ama şu da bir gerçek ki kesinlikle şaşırmam !

Gereksiz işler yapan insan ortalıkta çok ama benim gözlemlediğim BL'deki Türkler bu konuda bayağı başarılı maalesef. Gittiğim her yerde gereksiz ve terbiyesiz Türkçe /yell ler duyuyorum. Yok ortalıkta - çok afedersiziniz - orospu, kaltak diye dişi karakterler görüyorum vs. vs.

E bunu yapan adamlar kim bilir girdiği gruplarda vs. neler yapıyodur..[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm o adamı tanıyorum bir kaç defa party yapmıştım Sm ye giderken herkezin nereli oldunu sordu ben ve bir ark turkey diyince küfür edip party den çıktı bunu çok iyi hatılıyorum tabii bende cevap verdim hali ile anlaşına bu adam ırkçı burası kesin sadece bikerelik bir sinir değilmiş.Dm şikayet çok iyi olmuş sevmezdim o adamı zaten :) kıl oldu işallah banlanırda bizde kurtuluruz :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest - NightElf
Burning Legion - Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eradicator, 15 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
sen hangi serverda oynuyorsun o küfür sansürlenmesi gerekirdi nası öle çıkmış?

burning legion da bende oynuyorum bi kere küfür edebilen adam görmedim

sansürü kaldirabiliyorsun interface optionsdan.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...