Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter Pet Skilleri

Delidumrul

Öne çıkan mesajlar

Claw 1
Dun Morogh-Claw Bears

Claw 2
Orgrimmar-Scorpions
Silverpine Forest-Bears
Hillsbrad-Starving Mountain Lions
Teldrassil-Striker Hunter

Claw 3
Hillsbrad-Gray Bears
Hillsbrad-Feral Mountain Lions

Claw 4
Ashenvale-Elder Bear

Claw 5

Claw 6
Tanaris-Scorpions
Feralas-Bears

Claw 7
Feralas-Ironfur Patriarch

Claw 8
Eastern Plague L-Diseased Grizzly

Bite 1
Durotar-Crocolisks
Dun Morogh-White Wolf
Teldrassil-Webwood Webspinner
Mulgore-Prairie Wolves

Bite 2

Dun Morogh-Timber
Westfall-Coyote Pack Leader
Mulgore-Prairie Alpha Wolves
Loch Modan-Wood Lurkers

Bite 3

Duskwood-Green Recluse
Hillsbrad-Spiders
Loch Modan-Wood Lurkers

Bite 4
Duskwood-Black Ravagers
Duskwood-Mastiff
Hillsbrad-Elder Moss Creepers

Bite 5
Dustwallow March-Darkfang Lurker
Arathi Highlands-Plains Creepers

Bite 6
Feralas-Longtooth Runners

Bite 7
Hinterlands-Turtles

Cower 1
Mulgore-Cougars

Cower 2
Barrens-Ornery Plainstriders

Cower 3
Stranglethorn Vale-Young Tigers
Arathi Highlands-Highland Striders

Webden bulabidiklerim bu kadar, Eger bildiginiz farkli bocekler varsa eklerseniz hunterlarin skilli hayvan bulcam diye bos yere kasmamasina yardimci olmush olursunuz.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

bende tam boyle bir konu acicaktim, iyi olmus, hatta bunu sitemize de yazalim bir zahmet.
ne tur isteklere ne tur petler cevap veriyor seklinde bir konu hic fena olmaz.
ayrica bunun gibi ehlilestirilebilir hayvanlarin levellarina gore statlarini ve skillerini ogrenebilecegimiz siteler varsa yazarsaniz cok mutlu olurum.
//
ornegin..
Grizzled Black Bear(12LvL) ile Elder Black Bear(12LvL) arasindaki farklar nelerdir.

[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 05 Aralık 2004 11:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi hayvan ne ise yariyor kosunda tam bir bilgi bulamadim her kafadan ayri ses cikiyor en guzeli deneyip gormek. Biryerlerde okudugum kadaiyla adamlar diyorlardi ki ne olursa olsun her 2 lvlda 1 per deyishtirin. Adamlar demish bende yapiyorum. Kedi kopek cinsi hayvanlara oncelik taniyorum. 60 olursam sayet kurt alip bi tane atil kurt yapcam.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
peki bu skilleri bız nasıl gelıstırecegız hayvanda yanı train dıye bır sey buldum petde ama tran puanınız yok dıyor o puanı nasıl alacaz ne edecez!!![signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
belki biraz komik bi soru olcak ama ilkkez hunter kasıorum ve bu train olaını çözemedim charım şuan lvl8 fakat pet train edemiorum...pet trainerlarda rank3 ten başlıor delirmek üzereim acil yardım lütfen...:([signature][hline]server: Draenor
name:Lothien
class:human paladin

server:Burning Legion
name:Gormon
class:dwarf hunter
Sosyal ağlarda paylaş

said:
leandros, 16 Haziran 2005 03:55 tarihinde demiş ki:
iki msj arka arkaya oldu kusura bakmayın...pet train yazmışım yanlışlıkla Pet Tame demek istemiştim...saygılar...

Pet Tame leme olayı lvl 10 da gelecek. Hunter trainerdan quest alacaksın sana bir item verecek 3-5 şarjlı o itemi kullanarak senden farklı hayvanlar tamelemeni isteyecek tameleyip götüreceksin en son hayvanı tameleyip götürdüğünde diyecek ki sen bu işi öğrendin artık kendi lvl ındaki her hayvanı tameleyebilirsin.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
cursed_knight, 16 Haziran 2005 04:19 tarihinde demiş ki:
Ben seyi merak ediyorum, simdi ben sadece marksmen ve survival talentlerine yuklenecegim , peki beast tame etme sansim olmicakmi ? beast tame diye bir skill olmasi lazim ama beast mastery talentinde yok ?

Sadece "beast" olan hayvanları tame edebiliyorsun bunun için talent falan harcamana gerek yok bir üstteki postumda yazıyor olay lvl 10 da öğreneceksin pet tamelemeyi[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 06 Aralık 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
Hangi hayvan ne ise yariyor kosunda tam bir bilgi bulamadim her kafadan ayri ses cikiyor en guzeli deneyip gormek. Biryerlerde okudugum kadaiyla adamlar diyorlardi ki ne olursa olsun her 2 lvlda 1 per deyishtirin. Adamlar demish bende yapiyorum. Kedi kopek cinsi hayvanlara oncelik taniyorum. 60 olursam sayet kurt alip bi tane atil kurt yapcam.

genel bazda tum hayvanlar asagi yukari ayni birisinin defansi yuksekken digerinin hpsi yuksek oluyor yada hızı 2-3 tip hayvan var jack of all trades dedigimiz herseyin ortasi olan var yada tank olarak kullanmak icin bear tipi hayvanlar var yada mageleri rahatsiz etmek icin dusuk hpli hizli saldiran hayvanlar var bunlarda kedigiller oluyor hemen hemen tum skilleri tum hayvanlara ogretebiliyorsunuz bi kac istisna disinda growl ve cower i tum hayvanlar ogrenebiliyor dash i genelde hızlı hayvanlar ogreniyor mesela ayıya ogretme sansiniz yok. Oyunda benim favorim king bangladesh hem movement speed hem armor hem attack speed olarak bence en iyisi arkadasin biri goodintensions a link wermis oraya bakarsanız ihtiyaciniz olan hersey var.[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda petler yaklaşık olarak aynı olsada stat ve attack speed bakımından en ii pet Broken Tooth. Tamelemek 2 günümü aldı. 8 saatte bir respawn oluyor. oyundaki tek 1.0 attack speedli pettir kendisi. kötü yanı tip olarak normal bir kaplan gibi gözüküyor. ama cast sürelerini baya bi uzattığı kesin ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Benim iki tane sorum olacak,

1) Elite yaratıklar tamelenebiliyor mu ? (Pet skillerinin olduğu sayfada Bite,Rank 3 de iki tane elite yaratık var)
2) Growl dışındaki skilleri nereden öğreniyoruz ? Orgrimmar'daki yalnızca growl öğretiyor...

[Bu mesaj kfg tarafından 16 Haziran 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

elite yaratıkları tame edebiliyorsun ama hepsi deil örneğin ungoro dakı devilsaurlar tame edilemiyor sanırım ama STV de bangalahes mi zart zurt var birde winterspringde bir tane kedi var onlar sağlam skill olayına gelince growl harici diğerlerini tame ettiğin beastlerden öğreniyorsun ayılardan claw geliyor sanırım bite filan var[signature][hline]WTB Healer -,-
Sosyal ağlarda paylaş

peki ben mesela plainstrider'lardan cower öğrendim sonra onu abandon ettim ve bir kurt tame ledim diyelim... o zaman ben bu kurta cower öğretebilecek miyim ?

Edit: Demin aynısını yaptım... Bir tane de kurt vardı stable da ama öğretemiyorum, neden ?

[Bu mesaj kfg tarafından 16 Haziran 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende bu pet skillerini ögreten adamların tam kordinatlarını ögrenmek istiyorum mümkünse bunu veren bi site link varmıdır.

edit: yada yanlış mı dedim valla olayı tam bilmedigim için mazur görün :) bi hayvanı tame liyip ondan gelen skill i ögrenmis mi sayılıyoruz. mesela growl a sahip bi hayvanı tame liyince growl u ögreniyor sonra claw a sahip bisi tameleyince claw mu ögreniliyo.
[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman

[Bu mesaj OmeN tarafından 16 Haziran 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaa hiç hunter oynayan yokmu dismiss yapıom you do not have a pet diyor, call pet yapıyom your pet is dead diyor, tame desen hiç bi şekilde olmuyor napmam lazım??[signature][hline]server: Draenor
name:Lothien
class:human paladin

server:Burning Legion
name:Gormon
class:dwarf hunter

[Bu mesaj leandros tarafından 16 Haziran 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...