BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Arkadaslar bu oyunu bu kadar oynamanizi saglayan, bu kadar cazip kilan özelligi nedir ? ciddi ciddi merak ediyorum. Bedava olmasi mi, çok oyuncu olmasimi, kolay sistemi olmasimi ? Nedir yani :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar.
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tamamen ucretsiz ve oynamasi diger mmorpglere gore cok basit olan bi oyun[signature][hline]Nick:Marla Server:Beramus LvL:4x [Bu mesaj Shimone tarafından 17 Haziran 2005 11:37 tarihinde değiştirilmiştir]
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 benim oynadığım zamanlar benim için anlamı çok iyi zaman öldürmesiydi.oyun basit sistenli fazla düşünmen gerekmio exp kasarken ve kendini kaptırıosun zamanı farketmiyorsun[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hack & slash mantığı heryerde kendine yer bulur
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yani basit ve beles olmasi büyük önem tasiyor ve hack n slash :)[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Shimone, 17 Haziran 2005 11:36 tarihinde demiş ki: tamamen ucretsiz ve oynamasi diger mmorpglere gore cok basit olan bi oyun Mükemmel bir açiklama, tebrik ederim.
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bazen Ultimayı özletiyor ama idare ediyoruz işte.[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Diablo vari bir oyun olması...[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
Öne çıkan mesajlar