Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu oyunu oynayan yok mu çok eskiden bi kere mesaj atılmış ama kimse bahsetmemiş? nedir ne deildir?[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
fena deil die duydum rts ile rpg kırması bir oyunmuş
fantastik bi yerde adalar falan mi ne varmis euhe
gamespy da incelemesini okumadan bilemeyecem nasildir ona göre alacagim[signature][hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Mesaj tarihi:
OYnadım ben gayet güzel ama 1.7 celeron geforce4mx440 256ddr ramde low detail oynarsın[signature][hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Mesaj tarihi:
zevkli bi oyun ama biraz kasış[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Mesaj tarihi:
Bana abartı zevkli geldi oyun, durmadan başındayım =)
Warcraft tarzında ama rpg içeriyor yani karakterinizi heroes of might and magic deki gibi giydiriyorsunuz , ölen yaratıklar bazen item bırakıyor, ana ve yan görevler halinde bir yığın yapılacak şey var.Bi haritaya geçip ordaki ana görevi yaptığınızda çevreyi dolaşıp bir yığın yan görevi yapabiliyorsunuz.Bütün oynadığınız haritalara geri dönebiliyorsunuz buda size durmadan birlik yapıp karşıdakini yoketme tekdüzeliğinden kurtarıyor.Bence kesin deneyin, grafikler abartı güzel olmasada bence çok değişik bir oyun olmuş.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Karakterin lev atlıyor ve aldığı skill,ability leri sen belirliyorsun.Yani fighterda yapabilirsin , mage de yada istediğin bir kombinasyonu kullanabilirsin.Fazla büyü olmaması kötü bence ama expansion çıkarsa kesin alırım =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Bgn kapalıydı benim cd'cim yarın alırım tabi para bulabilirsem .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Mesaj tarihi:
Sürükleyici falan ama güzel item ları kuşanabilmek için belli bir lvl da olma gereksiniminden hep iğrenmişimdir şahsen.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
Hmm ben Uroklar ve Minotarlarda elime alıyorum.

Pezevenkler sandviç yaptı beni

Bide salaklar level re-start koysa cok ii olurmuş. Grafikler bazen komik oluyo.

Bunların dışında oynadığım en iyi RTS/RPG karışımi.

13. lvl mage im şu an.
Mesaj tarihi:
O bölümü biliyorum
gidip hero monument den herolarını spawn et direk minayourları öldür, ben öldürürken şehri yapıp arkaya okçu,healer desteğiyle trolleride aldım.O bölümde beklersen yeni spawn spotları açılıyor hayatta öldüremiyorsun.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Hayda eminmisin? kuzeyde kalıyor biraz
bütün haritayı açabildinmi?[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Evt o haritada beklersen tozunu attırıyorlar lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bu oyunda cheat yapamadım ya, var mı bi bilen yardımcı olun..
açıyorum konsolu where bilmemne falan yazıyorum ama kabul etmiyo anlamadım.[signature][hline]alp g
Mesaj tarihi:
Bende zamaninda bayagi oynamistim. Cok uzun bir oyun. Bazi bolumlerde erkenden sadece herolari alip saldirmak, bazilarinda tam tersine basei kurup adamlara caktirmadan gelismek lazim. Yakinda 2. si de cikicak.
Mesaj tarihi:
savaşların içinde bizzat 3rd person yer alıyorsun..rpg de rts de azar azar var tam dengeli olmuş..sistemi de bi güzel kasan bir oyundur 3rd person kameradan oynarken..şu an ikincisi yapılıyor...oyundaki yeni ırklar Alliance of Light,Hordes of Chaos,Brotherhood of Darkness..100 den fazla yeni yetenek ve 12 farklı birim oyunda yer alacaktır...
  • Yeni Oluştur...