shapshal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bu oyunu oynayan yok mu çok eskiden bi kere mesaj atılmış ama kimse bahsetmemiş? nedir ne deildir?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 fena deil die duydum rts ile rpg kırması bir oyunmuş fantastik bi yerde adalar falan mi ne varmis euhe gamespy da incelemesini okumadan bilemeyecem nasildir ona göre alacagim[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 OYnadım ben gayet güzel ama 1.7 celeron geforce4mx440 256ddr ramde low detail oynarsın[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 zevkli bi oyun ama biraz kasış[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bana abartı zevkli geldi oyun, durmadan başındayım =) Warcraft tarzında ama rpg içeriyor yani karakterinizi heroes of might and magic deki gibi giydiriyorsunuz , ölen yaratıklar bazen item bırakıyor, ana ve yan görevler halinde bir yığın yapılacak şey var.Bi haritaya geçip ordaki ana görevi yaptığınızda çevreyi dolaşıp bir yığın yan görevi yapabiliyorsunuz.Bütün oynadığınız haritalara geri dönebiliyorsunuz buda size durmadan birlik yapıp karşıdakini yoketme tekdüzeliğinden kurtarıyor.Bence kesin deneyin, grafikler abartı güzel olmasada bence çok değişik bir oyun olmuş.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Karakterin lev atlıyor ve aldığı skill,ability leri sen belirliyorsun.Yani fighterda yapabilirsin , mage de yada istediğin bir kombinasyonu kullanabilirsin.Fazla büyü olmaması kötü bence ama expansion çıkarsa kesin alırım =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bgn kapalıydı benim cd'cim yarın alırım tabi para bulabilirsem .[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Sürükleyici falan ama güzel item ları kuşanabilmek için belli bir lvl da olma gereksiniminden hep iğrenmişimdir şahsen.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Hmm ben Uroklar ve Minotarlarda elime alıyorum. Pezevenkler sandviç yaptı beni Bide salaklar level re-start koysa cok ii olurmuş. Grafikler bazen komik oluyo. Bunların dışında oynadığım en iyi RTS/RPG karışımi. 13. lvl mage im şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 O bölümü biliyorum gidip hero monument den herolarını spawn et direk minayourları öldür, ben öldürürken şehri yapıp arkaya okçu,healer desteğiyle trolleride aldım.O bölümde beklersen yeni spawn spotları açılıyor hayatta öldüremiyorsun.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Ne hero monument yok oyle bir sey? Sadece elf monument bi de dwarf monument var. Bide level ı restart edebilmek niye yok bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hayda eminmisin? kuzeyde kalıyor biraz bütün haritayı açabildinmi?[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hallettim. Gayet de kolay oldu. Herolar manyak işe yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Evt o haritada beklersen tozunu attırıyorlar lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kapakta ve aralarda çıkan hatuna hasta oldum önden pozu süper arkadan pozu süfer[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu oyunda cheat yapamadım ya, var mı bi bilen yardımcı olun.. açıyorum konsolu where bilmemne falan yazıyorum ama kabul etmiyo anlamadım.[signature][hline]alp g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bende zamaninda bayagi oynamistim. Cok uzun bir oyun. Bazi bolumlerde erkenden sadece herolari alip saldirmak, bazilarinda tam tersine basei kurup adamlara caktirmadan gelismek lazim. Yakinda 2. si de cikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sifre konusunda yardımcı olacak var mı?[signature][hline]alp g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 savaşların içinde bizzat 3rd person yer alıyorsun..rpg de rts de azar azar var tam dengeli olmuş..sistemi de bi güzel kasan bir oyundur 3rd person kameradan oynarken..şu an ikincisi yapılıyor...oyundaki yeni ırklar Alliance of Light,Hordes of Chaos,Brotherhood of Darkness..100 den fazla yeni yetenek ve 12 farklı birim oyunda yer alacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Oyun güzel ama zor,çok zor....Rahat rahat oynayamıyorsun,illa kasım kasım kastırıyor.Zorluğu yüzünden resmen oyundan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 lords of magic gibi birşeydi, ikincisi gelse de oynasak.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 İkincisi henüz gelmedi ama iki eklenti paketi çıktı:breath of winter ve shadow of phoenix... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar