Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bende hazırladım abi :D benimkinde 4 büyük yazıyodu walla, 40 dublede iyidir ha gitmemiş 40a kadar adam maşallah[signature][hline]-Old School Keşh-
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 neyse şu bez işine kafam takıldı benim, sabah deniyim takıp iki rekat dazed and confused çalmayı :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Adanada bir arkadaşım kullanıyordu o bez işini başta twin pedal çalıyor zannettim, sonradan gözüme ilişti bezler:)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
obacan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Tamam yeni liste geliyo :) bu kez ben yokum:D Ama sıra yazamıyorum çunku hepsi baslı basına bi tarih :) John Bonham (Led Zeppelin) Mike Portnoy (Dream Theater) Simon Phillips (Toto, Jeff Beck) Ginger Baker (Cream) Danny Carey (Tool) Bill Bruford (Yes) Neil Peart (Rush) Alex Van Halen (Van Halen) Matt Sorum (The Cult, GNR) Lars Ulrich (Metallica) Mitch Mitchell (Jimi Hendrix Experience) Keith Moon (The Who) Dave Lombardo (Slayer) Stewart Copeland (The Police) Roger Taylor (Queen) Ringo Starr (The Beatles)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bez bağlamak yerine yandaki yayla oynasanıza[signature][hline]
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 :D ben hihat standi patlattıydım direk, labada lubada çalarken gaza geldim twinden hihatin pedala geçtim.. hihat havaya fırladı noluyor oldum, pedal koptu içindeki demiri cartı curtu döküldü standin bööle bakakaldım, sonra uğraş uğraş her yerim yağ oldu bidaa yaptım ama[signature][hline]-Old School Keşh-
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 o yayı sona kadar gerdim ben, pedal hayvan gibi ağır oldu. evde kickle doru düzgün atak yapamıyorum pek bişeyde farketmiyo gerçi gevşetmek germek[signature][hline]-Old School Keşh-
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 van halen abimizdir, hot for teacher performansı ayrıdır onun[signature][hline]-Old School Keşh-
obacan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bi İlk 10 listesi yapcak olursam söle olabilirdi ama 1. Neil Peart(Rush)2. John Bonham(Led Zeppelin)3. Ginger Baker(Cream)4. Keith Moon(Who)5. Terry Bozzio(Zappa, Jeff Beck)6. Bill Bruford(Yes)7. Danny Carey(Tool)8. Mike Portnoy(Dream Theater)9. Ian Paice(Deep Purple)10. Carl Palmer(ELP)[signature][hline]Blind GuardianEğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...[Bu mesaj obacan tarafından 19 Ocak 2005 04:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yarın pedala bi ayar çekip RLF RLF RLF RLF RLF abanıyım komşular tepeme binsin benim[signature][hline]-Old School Keşh-
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bonzo babama bak be :D ian paice de çok deişti be ak yaşlandı adam. portnoy da ayrı bi trip davul başında :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 neil peart da ayrı adamdır hatrı kalmasın, bide richard christy koysak oraya[signature][hline]-Old School Keşh-
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yes in bateristi benim rakipsiz birincim[signature][hline]
obacan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ben en çok Queenin bateristini severimde adamın adı aklıma gelmiyo suan :) Ama idolum Jukka Navalainen (Nightwish) okadar... Hatta okadar severimki adamın iki bandanası bende var yane benzerleri evde bide konserimiz olunca (: onlar kafamdan çıkmıyo ehue :D bakın bide sahsiyetin deli bi resmi :) bi gün...[signature][hline]Blind GuardianEğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 çok klasik olacak ama buddy rich diyorum. aslında soru biraz eksik. ne olarak iyi olduğu açık değil. teknik mi yaratıcılık mı uyum mu? ama izleyince/dinleyince en kafayı yedirten, dolayısıyla bence en başarılı olarak buddy rich diyorum. bunun dışında carter beauford'u izlemesi çok çok keyifli. henüz izlemediyseniz çok şey kaçırıyosunuz.
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Richard Christy[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Mor_Kedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bence steve gadd!!!!!!!![signature][hline]....of all the things i've lost, i miss my mind the most...!!!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ed shaughnessy de iyidir. hala da yaşıyo hem. bi bakın buddy rich severler.. www.drummerworld.com da süperdir. girin ziyaret edin izleyin kıskanın. ed shaughnessy ile dueli var bi tane buddy richin, şahanedir.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Richard Christy Zil manyağı...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Twın sevmeyen arkadaşlara teşekkür eder. Sıralamamı yapayım Teknik Teknik Teknik 1.Buddy Rıch 2.Roger Taylor 3.Mıke Portnoy (dogrumu yazdım lan) Bu Arada Led-Zeppelın John Bonham Bence dunyadakı gelmıs gecmıs en ıyı en baba baterıst dır kendısıne sonuna kadar saygılar Twın mı o da ne [Bu mesaj RedallHoor tarafından 19 Ocak 2005 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Christoph Doom Schneider / Rammstein[signature][hline]R+
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 queensrycheın davulcusu da çok karizma adamdır. böyle bandanayı takar maviş maviş, zilleri de zincirlere bağlamış adam :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: HymnOfChuck, 19 Ocak 2005 12:06 tarihinde demiş ki: Richard Christy Zil manyağı... herşeyin manyağı o adam, öyle böyle değil[signature][hline]-Old School Keşh-
obacan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: uncla, 19 Ocak 2005 12:16 tarihinde demiş ki: Christoph Doom Schneider / Rammstein Adını bile ilk kez duydum kızmayın ama :) Sevdiğim grubunun nateristini yazmıyorum objekti olmak için yoksa Blind Guardianın Thomadır en kralıda odur derim :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Dennis Chambers Dedim ya daha Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki:D[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Öne çıkan mesajlar