KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 yaz benide ama benimkiler genelde saglıklı beslenme diet yada gereklibesin yüklemeleri üzerine olur söyliim naparsın spor adamı sadece bunlardan anlıyor en azından saglık garantili.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 benide yaz berk[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 yazıdm hepinizi pm yolladım bide[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bide bu sitenin url si nedir vs belli değil anladığım kadarı ile yada belli ise bile söyleyen yok :)[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 bellide beta test bitip açılınca herkes duyucak merak etmeyesin.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 hala dolmadı kayıtlar sitede hergün güzelleşiyo.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ben güzelleştirmiyorum, bilemem. Ehüm, kusura bakmayın, iş güç, buraya yetişemiyorunm daha, ama kapatçam arayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ehe Nefr zaten uplink sorunu vsvs diye ben kendi bilgisayarımdan çalıştırıyorum sistemöi gerek olunca sen dertlenme aara pek açılmıyo...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sitenin url sini verirsen isteyip istemediğimizi anlarsın ya url www.berkintarifleri.com sa... o zmn ne olacak http://mysterio.berkintarifleri.com [email protected] heh profosyonel iseniz urlyi verirsiniz öle saklamak yok.. Mix.gen.tr bu da bizim site...[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 beta testteysen url vermezsin public bi ortamda o zaman zaten publice duyurmuş olursun... site ismi güzel merak etme berkintarifleri.com da değil.. Zaten açınca bu forumlarda illaki görüceksiniz emin olun..[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 o zmn pm ile yolla bana bi..[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Beta test nedir abi? Siz tarif atiyorsunuz adam yapip yiyor mu? Ölüp ölmedigine gore siteye koyuyorsunuz tarifi..[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Estel_Anorien, 28 May 2003 22:41 tarihinde demiş ki: Beta test nedir abi? Siz tarif atiyorsunuz adam yapip yiyor mu? Ölüp ölmedigine gore siteye koyuyorsunuz tarifi..[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] eheheh süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 yok daha beteri bi sürü bilgisiz kullanıcı salıyorum sistemi içine kurcalıyolar bozuyolar arada yemek ekliyip -ki bazen yanlış ekliyolar annem yakalıyo eksikleri =) - dbyi büyütüyolar rating sistemi olucak baktınız yeme kötü oldu verirsiniz sıfırı baktık herkes sıfır verdi sileriz yemeği[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bende yemek tarifi yazacam :) elimde haddinden fazla tarif varkek börek normal yemek.. yaz beni de[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 150 yemeğe ulaştık!![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 İçecek tarifleri sayiliyor mu?[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Nie siliosun ki? Düdük ahçı avatarı verirsin fındık fıstık atar dalga geçeriz ehuahe said: Berk, 28 May 2003 22:46 tarihinde demiş ki: ...baktık herkes sıfır verdi sileriz yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 beta tester yerine food taster olabiliyo muyuz peki bu olayda? talibim de..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya abi ne zaman açılacak ya? bugün farkettim ki en fazla yumurta kırabiliyorum.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ehem valla site güzel olacağa benziyor. Ben bakıyorum da eklenen yemekler fena değil... *siteyi host ettiği için adresine de sahip ve mutludur* ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 eno valla ne bulsa host etmeye kalktı snrm :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ehe eno dedi ben kuruyorum bizde aldık dedik hostu ondan aldık. eklenen tarifler güzel bomba bölümün tariflerini eklemeyi unttum bak onayda bekliyolar onıu bi ara yapmak lasım... Site açılıcak yakında en azından ben yapmak isteidğim bi iki bişeyi daha bitirnce.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 estek içicek tariflerini ekliyicek adam bulamadıkki kokteyl filan bulsak onuda eklersi tabiki.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bekleyen yemekler varmış ekeim tüm beta testerlar yemek ekleyebilirsiniz site şimdi çalışıyo.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar