NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bu adamla san antonio ve portland TB ilgileniyomuş .peki nba de oynama şansı ne kadar?[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-WarCraft Frozen Throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 çalışırsa oynar.daha genç. ben şansını %67.38 olarak görüyorum.iykk =/[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Fistan, 10 Haziran 2005 14:48 tarihinde demiş ki: çalışırsa oynar.daha genç. ben şansını %67.38 olarak görüyorum.iykk =/ ben o kadar bile görmüyom ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 fizik yetersizliği var sadece bunun dışında oynar bence[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 daha vakit var ilerde belki.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ne vakti lol adam emekli olup koç olarak gitmeyecek adam 28 YAŞINDA gidecekse daha beklememeli[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasquella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 screamer e katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bi pavel podkolzin, bi mark pope, bi clearence weatherspoon, bi jason collier, bi greg ostertag kadar kötü değil...e bu adamlar varsa bizim keremimiz de olmalı[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Zaten geçen sene San Antonio Ülker'den istememiş miydi ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 san antonio'ya giderse maç başı 5 dakka bile zor bulur duncan mohammed horry nesteroviç'in arkasından. gerçi nesteroviç gidecekmiş gibi duruyo bakalım[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 daha küçük takıma gidip kendini gösterebilir (çok çalışması gerekir) veya büyük takıma gidip (maç başına en az 10-15 dakika oynaması lazım) şampiyonluk yüzüğünü kovalayıp değerini arttırabilir (mehmet okur gibi)[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 duyduuma göre 2-3 günden SA imza atıyomuş[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya artık 'nba de süre almak isitiyen' avrupalı uzunlarda çok extra şeyler aranıyo 3 sayı tehdidi orta mesfe savunma gibi (nenad krstic örnei gibi) ama kerem gönlümün ne orta masafesi var ne de 3 lüğü ne de serbest atış dengesi fiziğini hiç sormayın kerem nba e gider rentzias da gitmişti ama sezonun büyük bi bölüğmünü takım elbiseyle izler kendini geliştirmesi şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar