Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizim Tableti

elvyn

Öne çıkan mesajlar

http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=626034&aType=product&catId=0
Ben de bu aralar bişeyler almayı düşünüyorum. Bunu bulabildim nette. İstanbul'da sayılır..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

ya kime tablet desem wacom desem türkiye distribütörünü söylüyür, biliyorum zaten bunları hehe
bi bakın o siteye, yeterli bişiy görebilirseniz söyleyin.
telefon vermiş işte arayıp sormak lazım da alacağım cevabın tatminkar olmayacağını düşündüğümden aramadım valla zira aynı sitede 2 sene önce tabletlerin yurt dışına göre 100 dolar pahalı olduğu (benim baktığım modelde tam bu kadar fark vardı cidden.) bir fiyat listesi vardı

oh ne iyi hepsiburada satıyormuş, ne zaman satmaya başladı ben daha önce bakmıştım.

bu arada volito draven da var, gelir yazar bize yorum da memnundu kendisi bildiğim kadarıyla.yukarıda yazdığım fiyat hususunun devam ettiğini hatta daha beter olduğunu ise rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz 541,00 € gibi fiyatlara bakarak, üzücü.
[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]

[Bu mesaj arcane tarafından 16 Haziran 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Üzücü ama ben Froogle'da aratıp birini seçip Türkiye'ye kaça gelir, bi hesapla demiştim. Direk burda satılandan daha pahalı olmuştu. Bi de bunlar azcık hassas aletler olduğu için yurtdışından getirtmek sakat biraz.
Nese ben vazgeçtim zaten kalemi kaldırınca geri ortaya döndüğünü öğrenince. Ya aslında sitesinde iki farklı seçenek var demişti ama kullanan daha iyi bilir tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 16 Haziran 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
işaretçiyi kaldırıp tekrar tabletin üstüne koyduğunda ekranın ortasına gidecektir. işkence...

şimdi bişeye deyiniyim.
bende wacom var.
arkdaşımda aiptek
bu ikisindede böle bişi yok.

ne kadar ucuz ne kadar dandik olursa hiçbir üreticinin böle bişi yapıcagını sanmıyorum.
ama eger senin kullandıgın bi markada varsa bu markayı söyle herkez ögrensin.
büyük bi eksi cünki[signature][hline]DeviantArt gallery

[Bu mesaj Daesu tarafından 16 Haziran 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim kadarıyla da iki modu var. Birincisinde tabletin neresine denk getirirsen ekranının orasına geliyor. İkincisinde ise touchpad kullanır gibi tut sürükle biçiminde kullanıyorsun. (Netten okudum, görmedim kullanmadım)
Bence onu söyleyen arkadaş o ayarı atlamış kullanırken..
Sosyal ağlarda paylaş

75m gibi bir fayata acecad aldım ben, modelini bilmiyorum. memnunum. ayrıca kalemi kaldırınca geri bandığımızda tablete imlecin ekranın ortasında bitivermesi olayı bende yok, olsaydı delirirdim heralde:)
hazır tabletlerle ilgili bir topik varken soru sorayım bende, benim tabletin kalemi aaaa (4a böyle, anlamadım) pil kullanıyor. benim bildiğim aaa pil olur en ince, abiler pil için "a" yapmışlar üşenmeyip fazladan. aylardır kullanıyorum bitmedi pili ama elbet biticek, o zaman nerden bulucam bu mereti ben?[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...