elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Cuceyle konuştum da bu meretlerden İstanbulda olmadığını söyledi. Doğru mudur bu? İlla netten mi alıcaz.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 var[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Biraz daha bilgi versen? Fiyat aralıkları nelerdir, ne markalar var, en önemlisi nerede var gibisinden.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=626034&aType=product&catId=0 Ben de bu aralar bişeyler almayı düşünüyorum. Bunu bulabildim nette. İstanbul'da sayılır..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben istanbuldan almıstım var o zaman:)[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 nereden aldın mutos bilgi verir misin[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 wacom nerede var istanbul da, wacom.. böle intuos falan.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Araştırdım buldum Wacom istanbulda aha burda var. Dükkan Mecidiyeköydeymiş.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hangi tabletten almayı dusunuorsun?[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ya ben hem giriş seviyesi olsun hem de amatör işlerimi görsün istiyorum. Ama ucuz bişey alacağım diye elimde patlasın da istemiyorum tabi. Direk marka-model tavsiye edebilecek var mı? Bu nasıl mesela? [Bu mesaj McsPeyn tarafından 15 Haziran 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yukardaki mesajı düzenleme sürem dolmuş Burda baya güzel şeyler söylemiş. Ama silgi tuşu eksikmiş ve yanında gelen mouse'un tekerleği yokmuş. Onun dışında gayet olumlu şeyler söylemiş. Buna bu parayı verene kadar graphire3 mü alsak bu yeterli mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben Graphire düşünüyorum valla.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben almaktan vazgeçtim galiba ya.. Zaten elimle de çok iyi çizim yapamam ben. Karalarım öylece. Verdiğim para boşa gidecek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 alırken ne aldığını iyi düşün de al.. ufak bir bütçeyle de asla kağıt gibi çizemeyeceğini de unutma.. işaretçiyi kaldırıp tekrar tabletin üstüne koyduğunda ekranın ortasına gidecektir. işkence...[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet doru soluo mum_chamber.ben ilk aldıgımda cok sinir olmustum ama zamanla elim alıstı falan filan. graphire iidir[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Mum_Chamber, 16 Haziran 2005 02:33 tarihinde demiş ki: işaretçiyi kaldırıp tekrar tabletin üstüne koyduğunda ekranın ortasına gidecektir. işkence... Bunu bilmiodum ya, almam o zaman, pen tool kullanırım daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya kime tablet desem wacom desem türkiye distribütörünü söylüyür, biliyorum zaten bunları hehe bi bakın o siteye, yeterli bişiy görebilirseniz söyleyin. telefon vermiş işte arayıp sormak lazım da alacağım cevabın tatminkar olmayacağını düşündüğümden aramadım valla zira aynı sitede 2 sene önce tabletlerin yurt dışına göre 100 dolar pahalı olduğu (benim baktığım modelde tam bu kadar fark vardı cidden.) bir fiyat listesi vardı oh ne iyi hepsiburada satıyormuş, ne zaman satmaya başladı ben daha önce bakmıştım. bu arada volito draven da var, gelir yazar bize yorum da memnundu kendisi bildiğim kadarıyla.yukarıda yazdığım fiyat hususunun devam ettiğini hatta daha beter olduğunu ise rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz 541,00 € gibi fiyatlara bakarak, üzücü. [signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] [Bu mesaj arcane tarafından 16 Haziran 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Üzücü ama ben Froogle'da aratıp birini seçip Türkiye'ye kaça gelir, bi hesapla demiştim. Direk burda satılandan daha pahalı olmuştu. Bi de bunlar azcık hassas aletler olduğu için yurtdışından getirtmek sakat biraz. Nese ben vazgeçtim zaten kalemi kaldırınca geri ortaya döndüğünü öğrenince. Ya aslında sitesinde iki farklı seçenek var demişti ama kullanan daha iyi bilir tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Mum_Chamber, 16 Haziran 2005 02:33 tarihinde demiş ki: işaretçiyi kaldırıp tekrar tabletin üstüne koyduğunda ekranın ortasına gidecektir. işkence... şimdi bişeye deyiniyim. bende wacom var. arkdaşımda aiptek bu ikisindede böle bişi yok. ne kadar ucuz ne kadar dandik olursa hiçbir üreticinin böle bişi yapıcagını sanmıyorum. ama eger senin kullandıgın bi markada varsa bu markayı söyle herkez ögrensin. büyük bi eksi cünki[signature][hline]DeviantArt gallery [Bu mesaj Daesu tarafından 16 Haziran 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Benim bildiğim kadarıyla da iki modu var. Birincisinde tabletin neresine denk getirirsen ekranının orasına geliyor. İkincisinde ise touchpad kullanır gibi tut sürükle biçiminde kullanıyorsun. (Netten okudum, görmedim kullanmadım) Bence onu söyleyen arkadaş o ayarı atlamış kullanırken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tableti bulursam markasını da yazarım[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben Graphire3 A5 alıcam. A5 pahalı diyenlere de molito yerine A6 Graphire3 oneriyorum. 30 eu fiyat farkına iki katı dpi.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 75m gibi bir fayata acecad aldım ben, modelini bilmiyorum. memnunum. ayrıca kalemi kaldırınca geri bandığımızda tablete imlecin ekranın ortasında bitivermesi olayı bende yok, olsaydı delirirdim heralde:) hazır tabletlerle ilgili bir topik varken soru sorayım bende, benim tabletin kalemi aaaa (4a böyle, anlamadım) pil kullanıyor. benim bildiğim aaa pil olur en ince, abiler pil için "a" yapmışlar üşenmeyip fazladan. aylardır kullanıyorum bitmedi pili ama elbet biticek, o zaman nerden bulucam bu mereti ben?[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Belki Wacom'unki gibi bitmiyodur o pil? Düzeltme: Bİ de sormayı unutmuşum. Nerden aldın 75ytl'ye? [Bu mesaj McsPeyn tarafından 16 Haziran 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 inşallah bitmiyordur, benim aklım ermez öyle şeylere:) nerden aldığımı maalesef unuttum, internet üzerinden satın almıştım ama site neydi hiç hatırlamıyorum. silmişim her bi şeyini. hatta e-maillerimi bile araştırdım ama bulamadım:/[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar