Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boynerden 500 Milyonluk Hediye Çekim Var Aklımdada Bir Fikir Var

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben bu çeki alıp böyle gitsem boynere alışveriş yapan birine desemki

Bayan Bayan Ben Size Çek Versem Siz Bana Para Verseniz

Desem olurmu ya yada almak istiyen varmı Boyner den alışveriş yapıcam felan geyiğine benim davulun yanına perkisyon seti alcamda para lazım...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildigim onların arkasnda bi yazı olur iste paraya cevrilmez falan ya diyelim 450 ytllik bisi aldik ustunude vermiyor vicdansizlar:P ceviremezsin yani:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ama öyle değil 100 milyonluk çekler halinde...

Abi ne alıcan

Ayakkabı

Al benimkileri sana veriim sende bana para ver :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

dükkanın içinde yapamassın çünkü bu tip şeyler paraya çevrilmez :)

ama kapısında mesela içeri giren birine "abi bende böle böle bi çek var -100ytl mesela- sen bana 50 ytl nakit ver ben sana hediye çekini vereyim içerden ne istiosan al o çekle sora sen" denebilir anca böle nakite çevirebilirsin die düşünmekteyim son 8 sndir.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadşalar gerçekten istiyen varsa ben ciddiyim... Fistan bilmiyorum geyikmi yapıyorsun ama ben araştıroyum şuan böyle birini alıcak...[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Anca kasada yapabilirsin bu olayı. Çünkü gözüyle görmeyen kimse inanmaz çekin gerçek olduğuna. Ayrıca dışarda hiç olmaz, parayı alıp kaçacaksın zannederler, deli zannederler vs.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...