KINGAN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 en ii char nedir hangi skilere verilmiş chardır ? insanmıdır orc mudur ? Birde ben orc sorcerer açtımda hangi skillere vermeliyim daha çok flame ve lightininge veriorum glarice dokunmadım ? napmalıyım Yeni dier charım ise Shaman yani orc priest ona hangi skilleri vermeliyim ve daha çok hangi statlara yükelnmeliyim statları yazamısınız kaç kaç olsun ? kusura bakmayın oyuna yeni başladımda yardımdı olabilecek ler msn atarsa öm dene bana sevinirim ve de beramus 1 de oynuyorumda item vs para konusundada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim minnettar kalırım şimdiden teşekkürler ....[signature][hline] Neden Sadece Rüyalarında Görürsün O'nu Sen Bir Degişiklik Yap ve Gözünün Önüne Getir ; Hayat Devam Ediyor
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 insan orc die ayırım yapmak yanlış çünkü bi fark yok bence tabi insanlarda erkek mage açtıysanız oyuna tekrar başlayın derim:P bana görede en iisi assasin
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 efet erkek mage olcaksan mp magede sorun çıkmıo sanırım ama int mage de int i az başladığı için sorun çıkıo[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 43 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 en ii char battle priest dir bence :P[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+
fereke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 senin ne istedigine bagli aslinda ben solo takılcam dersen mage olursun (tercihim glacier dusmanı yavaslatıyor ) ya da yakın action olsun dersen assasin battle priest da olabilir (yani str basarsin) party lerin aranan adamı ise heal/buff priest dir archer, warrior ilk başlarda tat vermedigi için tavsiye etmiyorum tum classlarda 20 li lvl leri gecerek oynadım mage de karar kıldım :D[signature][hline]ehven-i şer, şerdir.
Öne çıkan mesajlar