Xaero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Dalgasına bi server kuralım dedik. Hersey iyi hoş süper ama gel gelelim başka makinadan girmek istediğimiz serveri görüyor. Server seçme ekranından serveri seçip girmek istediğimizde Connection'da takılı kalıyor nedir bunun sebebi acep...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 client 2.0.3 :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Onu kullanıoz zaten bab...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Login Veyahut Firewall Makinanin Modemindeki Ruterdan Kaynaklanabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Gerek makinenin firewallı gerekse modemin firewall ı kapalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 login key ler ile oynadınız mı? eger uymuyorlarsa yapar.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olorin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Özel bir ayar yada değişiklik yapmadık, ancak serverin olduğu makineden de rahatca girilmiyor. Şöyle ki; bazen clientten girmiyor, ancak axis den luncher ile girilebiliyor. İşin ilginci ilk giriş için böyle yapıyor sonrasında düzgünce giriyor. Diğer terminalden axis le denediniz mi derseniz hayır denemedik, onu da yarınn deneyeceğim ama girse bile ne ifade eder sorunu cözemedikten sonra... Sorun ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sorun acık ve net firewall :) Kapalı diyorsun da Sen bana modemini soylermisn ayrıca http://10.0.0.2 a girip port u makineye actınızmı?Ha actık diyorsanız sphere ini den client versionu belirlediniz ha belirledik diyorsanız hata yaparsınız kesin bişiyi yapmamıssınızdır :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olorin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Modemim Geek pro max ue 4 Modemin firewall ı şimdi uo için değil alındığından beri (düzgünce dota oynamak için) açık vaziyette çalışıyor. Özel olarak port açmaya gerek duymadım zaten dmz açık modemde. Sphere ini de client versiyon için olan satırlar aşağıdaki gibidir; // CLIENTVERSION=2.0.3 // String describing what clients can log into this shard // SPHEREClient can ALWAYS log onto a SPHERE shard //CLIENTVERSION=1.26.01 //CLIENTVERSION=2.0.0.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeastMaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: XaeroFarb, 13 Haziran 2005 18:59 tarihinde demiş ki: Dalgasına bi server kuralım dedik. Hersey iyi hoş süper ama gel gelelim başka makinadan girmek istediğimiz serveri görüyor. Server seçme ekranından serveri seçip girmek istediğimizde Connection'da takılı kalıyor nedir bunun sebebi acep... Arkadaşım senin sorununu tahmin ediyorum.Bana msn den ulaşırsan sana bir client hazı[email protected][signature][hline]By BeastMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kullandıgınız herhangi bir antivirüsün fire wallı olabilir ! Yada kullandıgınız ayrı bir firewall programı olabilir mi?[signature][hline]"[...siyah gökyüzüne,siyah bulutlara baktı,yüzüne çarpan yağmur damlalarına aldırmadan.Elini kaldırdı, avcunu açtı...Bir yağmur damlası yakaladı,iki eliyle tutarak kıza verdi.Kız gülümsedi...Damlayı alıp cebine koydu...]" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 boyle acilan 1313213 i topic arama yap biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olorin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Terminalden axis ile de girmiyor... Server list te görüyorum serveri ancak girmiyo. Client donup kalıyor girmek istediğimde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yaaa arkadaşlar ben UO server ı kurmak istiyorum bu dediğiniz programları hangi siteden nereden indirebilirim lütfen cevap yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 that's gooooooood[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olorin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Arama yapmamı öneren arkadaşlar forumun altını üstüne getirdikten sonra bu konuyu açtım bilginize... Bir sürü bağlanma problemi ile ilgili yazı buldum anlatılanların tamamını denedim gene de olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar