elvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ben de www.shiftdelete.com dan haberini gordum de kullanmaya başladım bu upload sistemini. 500 mb e kadar istediğiniz uzantılı dosyayı beleşe upload edebiliyorsunuz. Benim çok hoşuma gitti paylaşayım dedim. Misal: http://www.megaupload.com/?d=14ZPVU7M Herkese öneriyorum süper birşey. Sonuçta herkesin bir web alanı yok.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Allah allah, masrafını nasıl çıkarıyorlar acab. Reklam için desen çok pahalı bir reklam yöntemi.. İlginç..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 YouSendIt var mis gibi 1gb'a kadar dosya gönderebiliyorsunuz.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 öeh be neye yarar o sırf telekoma para grisin diye upload edin gb gb[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Yahu MegaUpload sunucuları insanı çıldırtacak kadar yavaş yada benim bağlantı sorunum var.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Murk, 17 Haziran 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Yahu MegaUpload sunucuları insanı çıldırtacak kadar yavaş yada benim bağlantı sorunum var. telekom canım telekom korkma :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 megaupload ı hıc begenmedım ındırmesı ayrı bı kasıs zatende cok yavas sıte[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 fistan senin malligin... tabi dogaldir... site gayet guzel ... hizli upload olunuo.. ancak arayüzü biraz kullanışsız ama alıştıktan sonra işiniz kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Murk, 13 Haziran 2005 16:45 tarihinde demiş ki: YouSendIt var mis gibi 1gb'a kadar dosya gönderebiliyorsunuz. bu güzel bişiye benziyo ama, saol ;)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 asıl senin mallıgın. upload hızlıda download ederken 40sec bekleme ne? site mal[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Site yavaş wallahi sorunlu :), ben orayı kullanmıştım çok sevindim ilk başta 500mb upload sitesi buldum diye ama... UltraShare UploadTemple Bide bunlara bakın bakalım...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster [Bu mesaj Seregwethrin tarafından 17 Haziran 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Fistan, 17 Haziran 2005 01:16 tarihinde demiş ki: asıl senin mallıgın. upload hızlıda download ederken 40sec bekleme ne? site mal 40 sec değil o ayrıca bir sürü yerde var. Rapidshare mallığından iyidir.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 UploadTemple gayet iyiymiş hızlı çalışıyor.[Bu mesaj Murk tarafından 17 Haziran 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar