Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 arkadaşlar bana amerikan diablo 2 ve expansion pack'in orjinali geldi.ben şu anda tatildeyim ve burdaki bilgisayara kursam ardında istdeki bilgisayara kursam bir sorun çıkar mı?çünkü bağzı oyunlarda cdkey 1 den fazla kullanılmıyorda... örnek:Black Hawk Down ben battle.net accmi nerden alacağım?battle.net'te oynamak paralı mı?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 up![hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 acc'yi nerden alabilirim?batt.net mi?oynamak paralı mı?çok soru sordum be:-P.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Diablo 2 de, orjinal cdkey ile kurulmuş bütün oyunlardan battle.net e girebilirsin. account olayında account un cdkey ile bir bağlantısı yok. illa da dolu account almak istiyorum dersen ebay e bakabilirsin. yalnız senin cd keylerinle birisi girerken(ikisi yada biri farketmez) sen giremezsin o yüzden her yere kendi cdkeylerinle oyun kurma.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar