Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silent Hunter 3


WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar haberiniz yoksa solim dedim bu oyun gerçekten iyi bir similasyon. http://www.subsim.com/ Adresinden coook detaylı bilgilere ulasailirsiniz.Size su kadarıonı solıyım.. dENİZ ALTIDA adamlarınıza dalın yulen diorsunuz dalıor.. cıkın yulen dıorsunuz cıkıyor.Sesle yonetıyorsunuz o kadar dıyım... cok guzel cookk[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız soyle bişey soyleyim ben bu sitenin download bolumunun içeriğinden bir .ok anlamadım cunku paso bir link var tree mod yok mode zon yok o mode bu mode voice cart curtu falan diye gidiyorda asıl alt yapısı nerede bu oyunun.[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla su kadar soyluyim ;

Su ana kadar hic bir similasyonda gormedıgım kalıtede ses ve grafıklerle karsılastım.Oyunun en buyuk olayı bence denizaltı kaptanı olarak miktrofonunuz var ise tamamen sesle yonetebilmeniz.Yani şef makinistinize tam yol ileri diosunuz rnnnn tam yol.. 1. torpido ates diosunuz tnnnn pufff 1. torpido atesleniyor...

Ha yaptınmı diyeceksiniz yok yapmadım ama yukarda verdigim adreste downloads kismina bakarsaniz orada hazırlanan bir mod yardımı ile bud ediklerimi yapabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben torpido konusunda iyiydim . saga sola 15 dereceye kadar her acidan tam isabet kaydediyordum ama haritada cok kotuydum . yol bulmakta baya zorlaniyordum benim gorevler ondan sıkıntılı geciyordu . karsima cikanin zaten hic sansi yoktu yani :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla o carpip batirmayi bende denedim . evet batilabilo o sekilde :P mission failed...... Tum gorev bitmis donus yolunda ac gozlulukle small trader a elimde kalan son 5 top mermisi ile saldırıorum.Gemi kaptan kosku yok ediliyor gemi hizi 0
gel gelelim o 5 top mermiside bitince napcazzz napcazzz die dusunurken (!) parlak bi sekilde carparak batirayim diorum ve denizaltım batiyor :P[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
var tabi hele bir indir yükle oynamaya başla sordukça yardımcı oluruz =)

Benimde 4cüsüne sistemim yetmediği için oynayamıyorum ama bence en güzeli 3cüsüdür zaten. Deniz altılarla en aktif almanlardı zaten.

Edit: yardımcı oluruzda bi garip kaçmış =)) indiğinde seslendinmi söylerim birşeyler hem belki aklına takılanlar olur falan =))

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:35 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün indi, öğleden sonra hatta.

Kiel'deki flotillaya bağlı u-boat'u aldım daha iyi model diye ama görevler saçma geldi. Taa ingilterenin kuzeydoğusuna edvriyeye gidip dönüyorum. Günlerce yol gidip 24saat devriye gezip dönüyorum.

Konvoy yakalayamadım. Ama neutral (sovyet yani :) ) gemilerinden 2, 3 tane denk gelip batırdım. Bi tane destroyer batırdım hang iülke olduğuna bakamdım, sovyet olabilir yine.

İkinci göreve baktım o da benzeri. Fransaya falan gitsem, ordan kalkıp devriye gezsem en mantıklısı aslında.

Sorulara geçelim.

1. Dediğm gibi "radio messge recieved" yaıyo ama mesajı göremiyorum. Radioman'den rapor isteyince no radio message recieved diyo.


2. Navigation haritasında, bazen kare bezen üçgen (üçgenler dha hılzı oluyo) egmiler görünüyo. Ama oldukları yere gidip bakıyorum bazen gemi falan olmuyo.

3. Hidrofor ve sonarın çalışmasını tam anlamadım, bu üstte görünenler hidroforun duydukları ama yanlarına gidince hidrofor yanlış mı duymuş oluyo.

4. Mürettebat yoruluyo falan, bunlar da sanırım otomatik ayarlanmıyo, bazen motor duruyo bi bakıyorum diese l blümündek müretebat cinnet geçirmek üzere :)

5. Destroyerler, light cruiserlar gelsin üstüme istiyorum artık, depth charge atsnılar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o görünenler ya enson görüldüğü nokta yada tahmin edilen rotası oluyor göz teması tam sağlanamamışsa olabiliyor. çünkü gemi tespit edildiğinde tespit edilen gemide ilerlediği için temas kaybolabiliyor.

evet mürettabatlada senin ilgilenmen lazım.

Sonarda ping attırıp haritadan gemilerin belirlenmiş yerlerini görebilirsin. bide yanlış hatırlamıyorsam sonar açık sonar kapalı olayı vardı. açıksa en ufak tespitte söylüyorlar zaten.

Aslında unutmuşum bende oyunu be aktif. =/ verimli olamadım pek senin için. Ama çok iyi tutorial ı vardı oyunun video tutorialdi izlediysen onları zaten birçok olayı açıklıyor.


Valla destroyerler lightcrusierlar falan geliyor. bir anımı anlatayım ufacık. Böyle devriye görevi saat 06.38 gün ağarmaya başlamış felaket bir sis var. görüş mesafesi 200 metre anca. Sonardan bir gemi convoyu tespit ettik ama göz teması olmadığı için ticaret convoyumu savaş filosumu anlayamadık. son 1 km kala periskop derinliğine geçip iyice yavaşladım. göz teması kurabildiğimde ise ticaret filosu olduğunu gördüm ve bir kaç gemiye doğru torpido yolladım onları beklerken üzerime doğru gelen gemileri fark edememiştim 2 tane destroyer son hız üstüme doğru geliyorlardı hemen acil dalış emri verdim ama güvenli mesafeye inemeyecek kadar geç kalmıştım bi güzel deep chargeladılar. afiyetle yuttum =) bide baktımmı devasa bir filo imiş neredeyse 40 gemilik 30 u ticaret 10 savaşgemisi 10 taneden 7 dd 3 cl vardı. biraz bodoslama davranarak kendi elimle kendimi öldürmüşüm. ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de zaten sonar yok heralde 39 yılında başladım, u boat VIIb kullanıyorum :)

Bir de deckgunı kendim kullanıyorum da baska bi adam kullnsa, onu nası yapıcam bulamadım.. ?

Tuturialı izlemiştim am gözümden kaçmış, şimdi bakınca gördüm, anlatmış harita olayını.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:45 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onu da anladım, fakat deniz de çok az bi dalga dahi olsa deck gun kullanılamıyo, sinir bozucu.

Bir de bu battleshipler ne kadar sağlam yaa. Boş devriyelerden sıkılınca single görevlere baktım, bismarck son nefesini veirken, yanına gidip battlehiplere falan daldığımız bi görev var. Zaten 4baş 1 kıç torpido tüpü var. Adını unuttum bttleshipin birine 4 torpidoyuda isabet ettirdim (zaten çok zor değil, kaçamıyolar pek) ikisi baş, ikisi kıçına vurdu, ama batmadı. Kıç torpidomuda hemen arkamdaki battleshipe sallayıp (o da isabetli ama abtırmadı tabi) daldım. Biraz dolandıktan sonra, bu arada tüplere yeniden torpidolar sürüldü, 4 torpidoyla vurduğum geminin arkasından balastları patlatıp aniden çıkıp tekrar sallayacakken, depth charge'ın bi tanesi içimde patladı.

Torpidolarla battleship batırmak pek akıllıca bşiey değil heralde (ki bismarck 100lerce torpido yemiş, zırhını geçemiyomuş torpidolar) o halde niye böyle görevler var..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında torbidonunnerey ve hangı acıyla geldide cok önemli,

zaten beli bi acıdan sonra patlamıyolar sadece sekiyolar, ama gemılerın genelde profilden baktığında ortalarından biraz geriye doğru olan kısımları daha hafifi zırhlı olurmuş neden bilmiyorum ben.

ama oyunda her genının cephaneliği gercek yerlerınde yanı türüne göre farklı olabiliyo işte oralara denk getirirsende ilgic sonuclar doğurabiliyosun.

3. oyunu cok oynamadım ama 2. oyunda baya biraz kavradıktna sonra olayı 1-2 terpedoyla her gemiyi indirebiliyodun.

her gemi dediğim torpedoyla inen her gemi, yoksa bismarc'a torpedo atsan ne yazar atmasan ne yazar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...